I'm no super man

Tja! Har nyss ätit frukost. Gick upp tidigt igår eftersom jag hade morgonfodringen och jag och hanna f skulle hinna rida innan hon började jobbet, så idag fick ingen väcka mig innan 12. Mamma kom in halv 1 med hanna i telefon så då var jag tvungen att gå upp.

Igår:
1. Morgonfodra, rida ut på razzel med hanna.
2. Åka till annbritt och rida ut på turbo. Kul att rida den gosiga ponnyn igen. :)
3. Åka hem igen. Upptäcka att det inte finns någon mat hemma, så fick gå till ica och köpa våffelsmet, sen fick jag hem och gräddade våfflor till mig.
4. Blev medtvingad att åka och handla, men det var bra för jag tvingade mamma att göra många bra inköp till mig :) Bl.a blommiga fina gummistövlar (till stallet), tresemme schampoo hon tyckte det var för dyrt men jag räknade ut att eftersom det var 900 ml el cl eller va de va så skulle det bli billigare i längden eftersom det skulle bli dyrare att köpa ny liten schampoo flaska varje vecka! Duktig emma!
5. Åka upp till morfar och mormor i stugan och hälsa på. Storförlorade i hollywood och spillde ut dricka, betrakta kvällen som lyckad!


Våfflorna igår, mmmmm!


Idag:
1. Vakna och äta frukost, CHECK
2. Gosa med min tjockiskatt, CHECK
3. Åka till stallet vid 5 och rida med hanna och hanna.
4. Åka hem.
5. Ev träffa hanna och kolla på skräckfilm, hjälp!



Pusssss


Vanilla twilight

Owl City – Vanilla Twilight
Underbar låt, var bara tvungen att få det sagt!
Just nu sitter jag och läser lite bloggar och dricker cola ;) Blev ingen ridning idag, regnet öste ju ner så det lär ju bara ha varit galningar som red idag!

Så jag har typ bara kollat på teve och suttit vid datorn hela dagen. Haha har kollat på alla mina favorit serier på tv:n typ, how i met your mother, scrubs, och 2 ½ men. Haha =D det är bra grejer det.

Igår var jag på släktkalas uppe i stugan, morfar fyllde 78 år :D GRATTIS världens bästa morfar! Dock var det en VÄLDIGT jobbig unge, nämner inga nam host, ni**as som typ förstörde allt. Morfar HATAR honom så när han fick veta att dom skulle komma sa han: "nejmen fyfan" Hahaha det är min morfar det! Sen åkte iaf ungjäveln hem och hans familj, tack! Så jag amanda och samuel åkte ut och rodde i morfars eka, och jag backade in den på sin plats sen när vi åkte tillbaka, jag var typ kung på att ro båt, haha! Men nu ska jag tvinga pappa att hjälpa mig att lägga in en annons på blocket, ingen som vill köpa min ridkavaj ju :(
Au revoir!


Jag och hanna på grillkvällen på baggerud


29 Juli

Hellu. Kollade nyss min mail och då såg jag att nelly hade fraktfritt ändå till sista juli, och idag är det ju sista eller näst sista juli så då var jag ju tvungen att utnjytta att det var fraktfritt, så nu är dom här jeansen beställda från nelly:




Annars så har jag inte gjort så mycket idag, gick upp vid 12. Skönt :) Nu ska jag göra mig iordning.
Puss

TÄVLING

 

http://mlidahlgren.blogg.se/2010/july/tavling-vinn-den-snygga-jw-byxan.html#comment


everybody in the club put your hands up

Hejsan, jag har trååååååkigt. fyfan :D gick upp 10 imorse och då cyklade jag till stallet och red ut i skogen. Det var varmt! Men hellre det än kallt ju. När jag var klar i stallet så fick mamma komma och hämta mig, har en lat dag idag, hähä. När jag kom hem fikade jag, vi har as mycket fika kvar från när johan fyllde 18. Inte bra, eller ja, gott är det ju men inte bra sen när jag blir värsta fettot som rullar fram :c aja, sen har jag inte gjort mycket alls, kollat på teve, suttit vid datorn, ätit lunch osv. Inte så värst spännande dag alltså. Men nu ska jag duscha. hejda


jag och donna i söndags, red henne då eftersom madde var bortrest :)


dreams

Hello. Sov till tio idag när mamma väckte mig och sa att vi skulle åka och sko razzel. Så det var bara att hoppa upp ur sängen och göra sig iordning. När vi hade skott razzel hos pär så åkte vi och hämtade nytt hö på kilsviken. Så razzel och caruso behöver inte svälta under augusti heller ;-)
Sen åkte jag och mams hem så grillade hela familjen + tobbe, och mamma höll på att bjuda tobbe på öl men sen kom hon ihåg att han inte hade fyllt arton än, hahah. Sen på kvällen åkte jag till stallet igen och red razzel på ridbanan, och jävlar vad bra det gick! Han var jättepigg och go. Sen när vi kom hem igen så satte vi oss vid teven och drack cola, åt popcorn och kollade på Patrick 1,5. haha den är riktigt rolig!

Efter filmen har jag bara suttit vid datorn, har bl.a kollat på lite lediga hästjobb. Är sååå sugen på att bara skita i gymnasiet och ta ett häst jobb istället och sen typ åka utomlands och rida. Men nej, för det första skulle en aldrig en 15 åring få fast jobb och för det andra skulle mamma och pappa döda mig! Och jag behöver ha gymnasie utbildning för att göra det jag vill sen, det vill säga söka in till flyinges unghästutbildning! Fast efter gymnasiet vill jag åka till typ tyskland ett år och rida/jobba som hästskötare innan jag söker in till flyinge. :) jaja nu ska jag sova. puss och goden neicht hahaha


me and my bigbig pony hähäh

I could really use a wish right now

Tjena! Har inte skrivit sen i torsdags såg jag, i torsdags firade vi johan och jag gick på eclipse, den var bra. Men inte bättre än boken! Sen fre-sön sov jag och hanna fräjdin och hanna jibbefors i maddes hus nere vid stallet, eftersom madde + övriga familjen var i orust på semester. Vi hade skit kul iallafall, på fredan gjorde vi tacos och på lördan grillade vi, och vi eldade inte upp huset :-D
Dock var det liiiite trångt på natten, jag sov i mitten med en hanna på varje sida och både låg as nära så jag låg ihoptryckt som en liten korv, hihi. Och inatt så hade båda somnat men inte jag, och helt plötsligt vrider hanna jibb på sig i sömnen mot mig och typ drar upp benen mot sig så hon knäa mig i magen :cc haha. Idag så busred jag och jibban i stora sommarhagen på razzel och indra, galoppera fram och tillbaka och klättra uppför slänten och hoppa över stocken ;D Men nu ska jag duscha sen ska jag slå på en film och sen SOVA för jag är skit trött.
hejra



jag i torsdags


enda bilden från när vi sov hos madde. Hanna och hanna när vi grillar!


VAAAAAAAAAAAAD.......

...........ÄR DET FÖR DAG IDAG VAD ÄR DET FÖR DAG IDAG JO DET ÄR JOHANS FÖDELSEDAG VAD ÄR DET FÖR DAG IDAG!

Ja som ni säkert fattar fyller min bror år idag, hela 18 år blir han =D
Så imorse väckte vi han med fukost på sängen medans vi sjöng :D mamma och pappa sjöng ja må han leva medans jag samtidigt sjöng vad är det för dag idag osv. Min låt va best!

Sen har jag fixat mig och så och nu väntar jag på att hela tjocka släkten ska komma. Sen ska vi fika osv och tjöta och sen kväll ska jag och hanna gå på bio och se eclipse :D


jag i min nya tröja som kom idag och som jag beställde igår på morronen ;o :D


t-shirtarna jag (mamma) köpte till johan!


hahah kortet som johan fick av mig ;D observara den fina racer bilen som jag har målat!

glömsk

hade lite fler saker att berätta kom jag på nu :D



1.
Jag har beställt en sån här gosig baseball tröja från ginatricot! =D



2
. Jag ska gå och kolla på Eclipse imorron med jibbaaan :D




3. Madde och hennes familj ska till orust fre-sön, så då ska jag och hanna frej och hanna jibb bo i maddes hus precis som jag och hanna frej gjorde förra året :D kommer bli sjukt kul och mys tror jag!

fräjan i maddes soffa förra året när vi sov där :D


onsdag

Hellu, var länge sedan jag skrev något här nu. Men jag har inte orkat. :) Har inte gjort så mycket under den här tiden. Var och tävlade på crk, hur det gick behöver jag ju inte ens skriva, räcker att säga att första klassen gick helt OK anda klassen gickk käpprätt åt helvete. Både jag och razzel fick bensin stopp... Sen har jag gått upp tidigt sön,mån och tis för jag har haft hand om razinne och fölet, för madde har varit i legoland med emil. Men idag fick jag sova hyffsat länge, 10. Mycket bättre än 7. Har städat och grejat idag, för Johan fyller 18 imorn. Så har även handlat 2 t-shirtar åt honom i present, för mammas pengar såklart ;-)

Sen så har vi haft besök från kina, en bekant från kina till krille och lena i k-stad hade en dotter som ville åka till sverige och hälsa på krille och lena, så hon har bott hos dom i 2 veckor nu. Så idag kom dom hit och fikade och sen följde dom med till stallet och så fick Monique rida lite på razzel. Så då fick jag träna min engelska! Tycker synd om kineser i hongkong, dom börjar skolan när dom är TRE år ;o och har bara 3 dagar ledigt vid nyår och jul där :o

men nu ska jag gå ner till köket och hjälpa mamma att baka (provsmaka degen) kärleksmums :D
puss


kom ihåg att rösta på min sko (gjorde en ny):


LÄÄÄÄÄNK:
http://nelly.com/designyourshoe/?obj=FeY4DaYjgaWy9VNx7F4BbSmXj8MJH2yKUKDXkb6EzP3wkDjhJbii#shoeGallery

rösta på min sko =D

Min designade sko på NELLY.COM


rösta på min sko här:
http://nelly.com/designyourshoe/?obj=FeY4DaYjgaWy9VNx7F4BbSmXj8MJH2yKUKDXkb6EzP3wkDjhJbii#shoeGallery

happyland

lägger upp bilder på mig och razzel från tävlingen i hova!






it's a liberty walk

Hallu
Orkar inte blogga idag så jag lägger bara in lite goa bilder från när jag var en liten plutt!


Guldmedalj i gymnastik!





jag var glad och trevlig redan då.....



liten emma på stor häst och 2 liv vakter


Sitter här......

......... och gottar mig med cocacola och chips :D har nyss tryckt i mig mcdonalds också, jag lär rulla fram snart! Menmen! Var och tävlade idag, jag var oväntat pigg, trodde jag skulle vara skit trött. För min hjärna har ju tydligen någon störning och vill leva sitt eget liv utan mig så igår när jag gick och la mig vid 11 så kunde jag inte somna. Brukar ju ha lite svårt att somna men det brukar aldrig gå så långt att jag INTE KUNDE SOVA EN BLUND UNDER HELA NATTEN. Så jag låg och hade tråkigt ända från 11 på kvällen till 05.40 på morgonen när alarmet ringde, herregud. Me jag roade mig med att bl.a ligga och kolla i gamla fotoalbum, och att kisa med ögonen medans jag hållde upp ett finger, upptäckte att om jag rörde på fingrarna just då så såg jag två av varje finger. Intressant va? ah så kul har jag haft inatt ialllfall. Hujeda mig. Ingen höjdare.

aja jag va pigg iaf på tävlingen och det gick jätte bra när jag hoppade! :) Så det känns ju bra inför nästa helg, när vi ska tävla på crk =) Gick nolla i både 95 cm och 1 m och han kändes jättefin. Så nu är jag kvalad till avd A eftersom jag har 2 felfria rundor, men jag ska hoppa avd B iallafall på crk. Men nu orkar jag inte skriva mer, ska slå på nån bra film och bara vila mig, men inte för mycket för jag måste va trött ikväll så jag kan somna ;d Lägger upp bilder från tävlingen när emelie har skickat dom till mig. pöss


äckeltandläkarejagförbannardagenniuppfanns

Tjo, har precis masat mig upp ur soffan i vardagsrummet för att gå hela vägen uppför den oändligt långa trappan för att kunna sjunka ner i fåtöljen här vid datorn istället, jobbigt liv jag har känner jag ;) Gårdagen var både bra och dålig, dålig på morronen och eftermiddagen/kvällen var bra. Ställde ju klockan tidigt för att jag skulle va hos #¤%&=/"#¤% tandläkarn kl 8.40, mitt i natten alltså, typ. Och precis när jag är i trappan påväg upp till tandläkarn (vågar aldrig åka hissen) så ringer mamma och bara: "du får cykla hem igen, dom ringde nyss och sa att deras utrustning krångla så du får komma tillbaks en annan dag" Jävligt bra att dom ringer 5 min innan jag ska va där och säger det, dom är ju förfan idioter hela högen på folktandvården. Slår va dom att dom njuter av att se oss plågas när dom ger oss sprutor osv. Men då åkte jag iaf hem igen, och gick direkt upp och la mig och sov. Sen sura jag ett bra tag, ända till em när jag åkte ner till stallet där jag tog ut mina aggresioner på razzel.... Haha nejdå Hoppade iaf på banan med razzel och det gick bra så då blev jag glad igen =D (men tandläkarna är fortfarande min ärkefiender, och kommer alltid vara!)

Idag ska jag bara rida igenom razzel lite snabbt på banan, ska ju tävla imorn :) så sen ska jag putsa och packa iordning allting inför imorn. Ska hoppa 95 cm och 1 m. Ska se till att mamma tar lite fina bilder imorn också. Men nu ska jag fortsätta vila mig i form inför imorn innan jag ska till stallet ;) PUSS


jag och razzel i gullspång


PEPSSSSSSOLOOF

OCH JUST DET, MIN PEPS ÄR TILLBAKA NU OCKSÅ, HAN VAR INTE DÖD :-DDD



bra låt:
Grizzly Bear – Slow Life [with Victoria Legrand] - Soundtrack Album Version

14:40

Har nyss ätit frukost. Fy mig, inte okej att gå upp såhär sent. Det blir ju typ som en ond cirkel, för när jag går upp sent så kan jag inte somna förens väldigt sent, och då måste jag sova länge dan efter också och så fortsätter det så. Hahah inte bra! Aja jag ska gå ut och lägga mig i solen nu iaf. Sen ikväll ska mamma låna caigaz så ska jag och mamma rida ut och slåss med bromsarna typ. HATAR bromsar. Hejra


sug tisdag

morn, har inte skrivit sen i söndags morron så här kommer snabb info om vad jag har gjort dom senaste dagarna. Söndag: flyttade hinder med chpk, hoppade för madde = ramla av razzel för första gången = uppskrapad armbåge och ont i benet.
Måndag: Hade morgonfodring = gå upp tidigt. Red ut i skogen. Sen cykla hem, bli hämtad av mormor o morfar, åkte med upp till stugan och va där och badade osv.

Och idag är det tisdag den 6 Juli. och det betyder att det är exakt 1 år sen min Pieter avlivades. Fyfan. Önskar att jag kunde få tillbaka honom, tror ingen fattar hur mycket jag saknar honom... vila i frid min gos, glömmer dig aldrig.

There's no real reason to accept the way things have changed.

But promise me to look back at us,
as a time in your life you enjoyed.


4 Juli

Tjena
Gick upp 7 idag, bara för att vi skulle flytta massa hinder från kilsviken till bjb :c jag som ville sova... Aja vi åkte direkt till bjb iaf och lassa av massa hinder, sen åkte vi till kilsviken och hämtade dom sista hindrena och dressyrstaketen, och jag rev mig på dressyr staketen flera gånger, så mina armar ser inte så jävla nice ut nu kan jag ju säga. Sen åkte vi tbx till bjb och käka glass, sen lastade vi av dom sista grejerna från lastbilen. Sen åkte jag och mamsen hem, så nu har vi nyss ätit osv, och om en stund ska jag till stallet och hoppa för madde tillsammans med hanna på donna :) och juste, min peps har varit jättesjuk dom senaste dagarna, och nu är han borta   :( hoppas han kommer tillbaka snart, min gosis får inte dö :cc


High on life

Hej.
Sitter här och tycker synd om mig själv, har ont i foten...  Kommer snart till varför jag har ont i fothelvetet.
Min dag:
- åka till stallet, ta in hesten så hovslagar pär kunde sko honom.
- bli hämtad i stallet av faster, åka till g-vik och hämta caigaz
- släppa av caigaz hos jörgen, han ska gå där på sommarbete
- Bli avsläppt i mitt stall igen
- Göra grejerna i mitt stall
- Gå ut och gå mde hanna & Mysan
- Kollade när mamma red
- FÅ FOTEN MOSAD AV EN TJOCK HÄST!
Skulle ta in caruso från hagen, så vänder jag honom för att stänga grinden, och han trampar mig rätt över foten, och tar inte bort hoven först, sen efter typ 10 sekunder flytta han sig, efter att jag hade buttat på han. Så jävla synd om mig :( så nu har jag asa ont i foten och kan knappt röra tårna, och en tå cpar sig hela tiden. Så nu typ haltar jag omkring här hemma och tycker synd om mig själv och dricker cola, det enda bra med idag :c Men nu ska jag fortsätta tjura. HEJDÅ 

When the drugs don't work no more,
you get high on life
That's what they say
when you feeling down


RSS 2.0