Välkommen in

Gick kanonbra idag när jag tävlade. I första klassen som var 90 cm clear round nollade vi, och han var verkligen jättefin. Väldigt uppmärksam men ändå pigg och alert. I andra klassen som var 90 cm A:1a, och som även var lagklassen så gick vi nolla i grunden. Han var väldigt bra här med, men han blev lite stark mot och efter hindrena. I omhoppningen sen så petade vi naturligtvis första hindret, men det kändes bra ändå. Razzel var lite trött i slutet, men det är ju inte så konstigt eftersom vi gick in och ut 3 gånger till tävlingsbanan, och så då måste ju hästarna ladda om hela tiden. Men jag är jättenöjd med dagen i helhet och längtar redan till nästa lagtävling som är nästa helg i Torsby. Nu har jag alldeles nyss tagit en dusch och ska börja fixa mig. Ska träffa några av tjejerna från igår ikväll. Blir säkert trevligt! Ha en bra valborg, hejdådådå! 

Älskar kvalitén på mina bilden, min kamera är bäst



These streets - Paolo Nutini

Har suttit och kämpat med att göra en inbakad fläta i typ en timme nu, men det går inte!!!!!! Lyckas på något vis göra utåtbakad fläta hela tiden när jag gör på mig själv, men nu får den vara så. Orkar inte krångla mer.
Blev klar hyfsat snabbt i stallet idag så fick massa tid över nu på eftermiddagen, så jag ska ta tag lite, LITE i mitt liv och sätta mig och träna på det gamla nationella matteprovet vi fick med oss hem under lovet. Har inprincip kastat in det under sängen för att slippa se det hitills eftersom det är krångligare än vad min hjärna vill klara av, men nu får jag väl möta döden då och ta fram det igen. Vid halv 8 drar jag till ica och möter brudisarna och sen beger vi oss hem till Ida och grillar hela natten lång! Eller ja, till halv 12 kanske för min del. Måste vara i stallet ca 05:45 imorgon så det blir inte sent för mig ikväll. Och imorn är det tävling som gäller, gud så kul! Men ni får ha en bra fredag, så har jag det också. BRA, klart slut.
Hahaha måste bara säga att jag älskar texterna jag hittar på google! Så jävla rätt

I'm bound to wander down that one way road.

Godmorgon, eller ska jag säga tröttmorgon...? 
Kunde inte sova för fem öre igår när jag gick och la mig så jag somnade nog inte förräns runt 2, göööör härligt när jag skulle upp 9 idag! Men det är mest för att jag ska kunna somna ikväll och vara pigg imorn som klockan fick ringa så tidigt idag. Har nyss ätit frukost och nu ska jag fixa iordning mina tävlingskläder och lite annat smått och gott som behöver vara iordning inför imorn, och sen ska jag cykla ner till stallet. Lär fastna i stallet ett bra tag idag så jag tar med mig vattenflaska och äpple, sen sparar jag mig till grillningen hos Ida ikväll! Har inget mer att säga så hejda
Så här bra var jag och Hanna på att göra pannkakor i tisdags....... Ingen kommentar

Sju sorger och åtta bedrövelser

Sitter och lyssnar på Veronica Maggio och tar mig en funderare över livet....... Fast sanningen är att jag hänger med huvudet över datorbordet och håller på att somna så nu tar jag natten! Godnatt
Veronica Maggio – Sju sorger
Veronica Maggio – Välkommen in
Veronica Maggio – Satan i gatan

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

Saknar verkligen dom här tiderna när vi var ett litet stallgäng som träffades ofta och hade kul, tur att vi har våra stallkvällar nu också även om dom sker allt för sällan!

Last Request

Gick riktigt jäkla kanonbra ikväll när jag hoppade! Så grymt roligt, och det stärker verkligen självförtroendet så här 2 dagar inför tävling. Är verkligen taggad till tusen inför lördag, och ska bli så kul att tävla lag med Madde och Pauline! Imorgon kommer jag vara i stallet ett bra tag under dagen och fixa Razzel och putsa alla grejor och så. Sen på kvällen ska jag träffa några av tjejerna från klassen och grilla lite och mysa. Känns verkligen som om det är sommarlov! Men än så länge är det bara påsklov och snart börjar skolan... Men det gör inte så mycket för det kommer gå farligt fort nu fram till skolavslutningen! 


Paolo Nutini – Last Request - Live & Acoustic Version recorded at bush studios
Paolo Nutini – These Streets

Hanna och Mysan, tävling i Mölltorp 25 maj

OND OND OND fågel!!!!!! Den jagade mig medans Hanna red fram :(


I've been trying but I don't know what to do or say.

Hallå där! Jag har ganska så nyss kommit hem ifrån stallet, jag gick hem idag och det var varmt i det här underbara vädret ska jag säga er! Igår hade ju jag och brudarna från stallet grillkväll hemma hos mig. Vi satt i mitt uterum med ljus och värmegrejer och åt god mat och myste sönder. Mycket trevligt, måste göras om. Sen gick jag och Hanna hem till henne och så sov jag där. Vi somnade relativt tidigt men var lika trötta för det imorse när klockan ringde 9.00, det inte lätt att vara lat. Då gick vi till stallet och gjorde grejerna och så var jag med när hovslagarn satte sulor på Razzel, så nu slipper vi förhoppningsvis fler hältor orsakade av dumma stenar. Nu ska jag gå ut och lägga mig i solen och blir brun tills ikväll, då ska jag tillbaks till stallet och hoppa. Lägger upp en liten bildbomb senare idag från när jag var med Hanna på tävling i måndags. Ha en fin dag allihopa, nu kommer bilder från igår. 

Passar på att slänga upp en bild på min goda glass som jag äter just nu också

Ready

Godmorgon. Så här kommer min dag förmodligen se ut:

- Tandläkarn
- Stallet
- Träffa Louice
- Träffa Ida på kvällen

Skulle egentligen ha haft grillkväll i skärgårn med klassen ikväll, men vi ställde in för det skulle bli regn. Men nu verkar ju vädret rätt hyfsat ändå så vi får väl se vad som händer. Bjuder på en bra låt också när jag ändå är igång.



Annandag påsk, eller nått sånt

Har inte varit allt för aktiv här dom senaste dagarna, men är det lov så är det. Har ganska så nyss kommit hem ifrån Hanna, har varit där och tjockat mig lite onödigt mycket med coca cola och choklad. MEN SOMSAGT, lov är det. Då får man vara lite tjock. Har spenderat en stor del av dagen i någon liten by kallad Mölltorp, var med Hanna på tävling där. Det gick bra för dom, Hanna är så duktig med sin lilla envisa, vrånga åsna till ponny. Fast ibland gör hon ju skäl till sitt namn och är riktigt mysig också! Sen red jag Razzel när jag kom hem, för han verkar ju vara frisk igen! Så det blir förmodligen lag för oss ändå till helgen, wihuuu. Sen drog jag hem till Hanna efter det, och resten vet ni ju så hejdåvaaaaa.

Jag börjar tro att vi kan gå igenom eld

Har nyss ätit frukost. Nu ska jag borsta tänderna och sen ringa Ida. Hon och hennes mamma + kusin ska följa med till stallet idag så ska hennes kusin få rida på lilla Bombi. Och åååh vad jag är sugen på att tvinga upp Ida också, måste göra det någon dag när Razzel är bra. Hihihi. Sen ikväll ska jag iallafall vara med min Ida, kommer bli kanon som vanligt. Nu ska jag somsagt borsta tänderna vare jaaaa, HEjs



Glad Påsk

Borde inte slösa tid på att sitta här och nörda när jag egentligen borde vara ute i solen och bli brun, så jag säger Glad Påsk och talar om att jag kommer spendera min förmiddag i bikini på verandan till vi ska åka till stugan på påskmiddag.

13e bilden: Du och någon klasskompis.

Jag och Karin, vi sjöng lika vackert båda två på tjejkvällen vi hade ;);)

Don't you worry about a thing

Har nyss kommit in. Har suttit ute i solen och stekt med mamma. FY SJUTTSINGEN vilket underbart väder det är ute alltså, helt jävla awesome! Känns som sommar på riktigt. Och det är bara april fortfarande, hoppas att vädret håller i sig fram till den riktiga sommaren. Var ju ute och sprang imorse som sagt, och sen cyklade jag till stallet och fikade med Hanna. Vi satt i solen i bara sport bh och uppkavlade ridbyxor och fikade, det är livet det! Nu ska jag snart äta lite grillat med familjen, och sen ska jag ta en dusch och sen dra hem till Ida. Ha en bra fredag folket!



Everybody needs a change 
A chance to check out the new 
But you're the only one to see 
The changes you take yourself through

Midnight Skies

Hallå dääär
Har ganska nyss kommit hem ifrån min springtur på A9. Gick rätt trögt idag men så är det ju ibland. Nu ska jag ta en snabbdusch och sen åka iväg till stallet och fika med en saknad Hannis, kommer bli toppen att träffa den filuren igen! Skriver kanske något mer senare om jag har tid, ska hem till Ida ikväll och ha fredagsmys med henne :) 


12e bilden: En bild på din vardag

Denna bild säger nog ganska mycket om min vardag. Och då syftar jag inte på att bilden är från en tävling, utan helt enkelt jag och Razzel. Nästan varje dag efter skolan byter jag om till ridkläder och åker ner till stallet och kommer hem på kvällen igen. Men det är så jag vill ha det, det gäller att kämpa och stå i om man vill komma någonstans.

INSPIRATION

Känns som att jag äntligen har börjat få lite energi till att komma igång med träningen. Imorn blir det en springtur på 3 km på A9 spåret. Får ännu mer inspiration när man ser alla snygga kroppar på bilderna nedan. 

Kvällens låt, hahaha as skön ju!
MC Hammer – U Can't Touch This

Now the pain is my pleasure cause nothing could measure

Pappa har gjort en systemåterställning på datorn så då löste sig allt och alla bilder och sånt kom tillbaka, SKÖNT! Efter skolan idag gick jag och Louice ut på en powerwalk, en redigt rejäl en. Vi gick fram och tillbaks till skärgårn så skulle tippa på att vi har knatat nästan 1 mil idag med tanke på att det är 7 km fram och tillbaks till picasso från kfum, och sen är det en bit hem till oss också från kfum. Duktiga tjejer! Sen åkte jag med mamma och handla, och inspekterade nya maxi. Helt ooooooooook får jag väl erkänna. Sen åkte vi till stallet, och Razzel är fortfarande halt. Men förmodligen är det en hovböld eftersom hältan kom så plötsligt och är såpass kraftig. Så jag har smsat Pär om han har tid att ta en titt på Razzel imorn, hoppas hoppas hoppas! Nu ska jag gotta mig med lite godsaker, det är jag värd efter dagens promenix och gårdagens joggingtur på 6 km. Hejsvejs


Ibland, är jag bara så söt att jag vill äta upp mig själv...........................

Jag är så jävla sämst

Hahaha, åååååååååh gud vill döda mig. Skulle gå in på datorn en snabbis och sätta på spotify medans jag fixade mig tänkte jag. Men sen börjar datorn hänga sig och dumma sig när jag har loggat in, så då väntade jag typ 10 min och lät den va. Men ingen hände så då ryckte jag ur sladden till den. Sen startar jag om det och då funkar den kanon. MEN då har ALLTING från datorn raderats. Alla bilder, alla installerade program, all musik. Finns inte ett skit kvar. Och det värsta är att det här är ju inte min egen dator utan det är famljens så det är inte bara mina saker som är borta, utan även dom andras bilder och sånt. Mitt liv går så himla gör bra just nu alltså, WOHOOOO!!! Ska dra ner till Christinateatern nu snart och kolla på tvåornas version av Grease, får se om den är något att hänga i julgranen eller ej. Hoppas att ni andra också har en dålig dag så att jag inte är ensam om det.

Visste väl att det var alldeles för bra för att vara sant.

När man som jag, har haft en häst som har varit mycket skadad, så går man bara och väntar på att den ska bli skadad igen när den väl är frisk. Det var med Pieter jag hade all min otur, med Razzel har det gått riktigt bra. Han har hållt sig frisk och kry förutom i höstas när en hovböld spökade lite. Så idag när jag skulle rida och upptäckte att Razzel var halt, ville jag bara lägga mig ner på marken och börja stortjuta som en sju åring. Min första tanke var "inte igen, jag orkar inte med hela ramsan en gång till". Nu tänker ni säkert herregud vad hon överreagerar, det kan ju bara vara en liten sträckning eller ett feltramp på en sten. Och förhoppningsvis är det en sådan liten grej också. Men det är sjukt vad påverkad man blir av att gå igenom saker i livet. Under hela den här tiden när jag har fått slippa skador och skit har jag tänkt vad konstigt det känns att allt klaffar. Istället för att känna, det är såhär det ska vara. 

På ett vis hade det nog varit bättre om jag hade följt min impuls och lagt mig ner på marken och stortjutit, då får man ut det mesta. Men nu har ju jag som tur bloggen också att skriva av mig på, det är väldigt skönt faktiskt. Det lättar lite på tankarna när man får skriva ut det man tänker. 

Ska ta Razzel lite på lina imorn och se om han är bättre. Förmodligen är han det, eftersom den här hältan kom så plötsligt på bara en dag. Eftersom någon smart typ har lagt ut massa "hästvänligt grus" som han kallade det (som är stora, vassa stenar) på vägen så är det mycket möjligt att Razzel kan ha trampat till på någon sten och blivit öm, han är ju lite känslig för sånt. Kan bara vänta och se tills imorn, och hoppas att han är bättre. Så himla typiskt mig att förstora upp en sån här sak, men man blir som sagt lite miljöskadad när man har gått igenom vissa grejer. Nu tar jag natten, sov gott allihopa. 



Ut och ränne lite i skoga

Nu ska jag dra ut till A9 och springa lite. Behöver rensa tankarna lite och då ska ni veta, att då är det förbaskat gött att springe lite. Drar med mig mamsen också, men hon går ju, givetvis. Annars skulle jag bli orolig på riktigt om hon också börjar springa och ha sig, det händer liksom bara inte! Ajaaaa, nu vet ni vad jag har för mig iallafall. SNART PÅSKLOV, peace
Haha, hittade bilden på google. Tyckte den passa bra idag.

All eyes turn hollow, from the work of sorrow

Tjenis
Har alldeles nyss tryckt i mig lite kladdiskaka och nu ska jag strax cykla ner till stallet. Ska rida bara Razzel idag eftersom Hanna har kommit hem från Polen nu, så jag hoppas på att hon är i stallet så att jag har någon att skvallra med igen. När jag kommer hem ikväll tänkte jag cykla ner till A9-spåret och springa en vända. Men nu ska jag byta om till ridkläder. 

Körde på en somrig kjol idag när det var såpass fint väder!



11e bilden: En person du kan berätta allt för.

Haha, skapligt gammal bild, men lika söta är vi för det!

Promise to get well soon

Har nyss ätit kladdkaka, så nu dör jag typ av mätthet. Ska alldeles strax cykla ner mot stallet. Tänkte ta några skutt på banan med Mysan idag efter att jag och mamma har ridit ut en kort sväng. Ikväll blir det desperate housewives som gäller, wohoooo. Nu ska jag byta om, hejdåva.


Goodmorning sunshines

Nu sticker jag iväg till skolan. Har lång dag idag, slutar 15.20. Får passa på att gå ut i solen och jobba lite på brännan under alla raster.

Dagens

Now I'm breaking up with God

Imorse hade jag en riktigt bra dag, var på toppenhumör ända tills jag kom hem. Då blev jag på dåligt humör på grund av min egen klantighet. Sen när jag och mamma åkte till stallet blev jag på bra humör igen för då fick jag cola. Nu sitter jag här och mitt humör håller på att övergå till dåligt igen, kaaaaaan bero på att engelskaboken ligger och väntar på mig med typ 7 miljoner oregelbunda verb som jag ska kunna tills imorn. Bara att inse för mig själv att jag är patetisk på att planera allt med skolan. Nu vet ni vad jag har för mig ikväll iallafall, lär drömma feta mardrömmar om alla sju miljoner oregelbunda engelskabajsverb. Tack o hej


It’s my heart you’re dealing with

Godmorgon på er! Jag borde egentligen vara påväg till skolan just nu, men istället hamnade jag här vid datorn. Min säng var lite för skön förut helt enkelt. Så det kan gå! Men jag ska alldeles strax sticka iväg till skolan i min helikopter, min privatpilot var bara tvungen att tanka den lite först. Hehehehe. Idag är det måndag = seeeeeeg emma. Men slutar rätt tidigt som tur är. Ikväll ska jag rida med mamma och sen ska jag nog dra ut på en springtur. Men nu är helikoptern klar så nu drar jag, tjaaaaaa!
The Perishers – My Heart

Tävling i Askersund

Just nu sitter jag och dricker fanta från McDonalds. Som vanligt efter tävling blev det köpmat, hahaha men det gillar jag. Gick jättebra idag i Askersund. I första klassen som var 90 cm clear round gick vi nolla och fick en liten rosett. Och i andra klassen som var 1 m A:0+A:0 gick vi dubbelnolla. Så jag är toppennöjd med dagen och nu inväntar jag Gossip girl som börjar 19:00. Är rätt så jävla otaggad på skola imorn, eftersom det känns som om jag knappt har haft någon helg men får trösta mig med att det är LOV om en vecka. Underbart. 



Hjärtat sitter utanpå slår inte som det brukar slå

Jag är gör nervös inför imorn! Haha, brukar inte alls bli så nervös inför tävlingar, så vet inte vad det är med mig. Men det är nog för att det är första tävlingen på väldigt länge, kan gå hursomhelst ;) Men vi får hoppas på att det går bra, Razzel var gör fin idag när jag red igenom han på banan så det känns ju skönt inför imorn. Gick toppenbra med mysan också idag, blev ett pass på banan med henne också. Jobbade lite med bommar på böjt spår i slutet och hon lyssnade riktigt bra på mig, känns som att jag har klurat ut lite hur hon fungerar nu. Men nu förstår ni ska jag ta en dusch och sen fixa alla kläder inför imorn. Ska nog göra muffins också som vi kan ha med imorn, det sitter ju aldrig fel med chokladmuffins! Så får det bli, nu säger jag godatt.
Laddar upp den fär fina bilden som en liten hälsning till Hanna, hoppas att du inte har råkat ut för någon av dina tre skräck senarium där i Polen än, hahaha

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

Slänger upp nästa också direkt
Gick inte att bara välja en enda person, så det fick bli flera!

9e bilden: Någon i din släkt.

Min gosiga morfar och mindre gosiga Johan, bild från julafton!

Så om du tänker tillbaka så vinden den vänder, och ingen annan kan vinna den heller

Nu har jag ätit grillat för allra första gången i år! Var lika gott som vanligt. Annars då, ja min eftermiddag/kväll har spenderats i stallet Hoppade Razzel på banan, gick riktigt bra i slutet tack vare lite hjälp från Madde. Sen red jag ut på Mysan, hon var pigg som vanligt haha. Nu ska jag sätta mig och kolla lite startlistor inför söndag. Hela min morgondag kommer tillbringas i stallet, ska rida båda hästarna och bada Razzel och packa iordning allt inför tävlingen. Blir en lång dag alltså!
Min fina pärla

Jag ser bara svart

Hahaha, jag ser bara svart.... Så kan det gå!

Har nys ätit lite flingor och fil så nu ska jag cykla ner till stallet. Ska rida både Razzel och Mysan idag också så jag lär vara död ikväll. Ska hoppa med Razzel, sen tänkte jag ev rida markarbete på Mysan. Det var allt intressant jag hade för stunden, så hejdå.
Mamma och Razzel i måndags

Herregud

Jag har fått en ny hobby! Nämligen att sitta och räkna statusuppdateringar på facebook som handlar om färjestad på ett eller annat vis. Är uppe i 16 st, och alla dom har skrivits nu under kvällen bara. Seriöst, vad är det jag har missat med färjestad och hockey som gör alla andra helt maddafakking galna? Kanske ska ta och kolla in BBC news och se om det står något där om det här? NEJ JUST DET, det är ju bara ett hockey-SM. Det händer varenda år och ändå är folk lika crazy. Nej, nu ska jag återgå till min nya hobby, gissar på att det kommit minst 3 nya statusuppdateringar om hockey medans jag skrev det här inlägget.
Det här är det enda roliga med hockey. När spelarna slåss och dummar sig, det gillar jag!

8e bilden: En person som du saknar.

Tror faktiskt inte jag saknar någon speciell person just nu, så ingen bild idag! 

Min dag har sett ut så här
-Skola. Hade matteprov, tror det gick bra trots att jag inte pluggat mycket alls inför det. 
- Stallet. Red både Razzel och Mysan, OCH cyklade både till och hem ifrån stallet. 
- Springtur med Gabriella. Var jävligt trevligt att umgås lite med henne igen, vi ses allt för sällan nu när hon går i Karlstad. Men jag är död nu iallafall efter våran springtur så hejdå va.

Lite bilder från imorse

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.


It ain't like you to hold back or hide from the light

Jag är trött. Som vanligt, känner att jag ganska ofta börjar mina inlägg med de orden. Men jag har haft en bra dag iallafall. Har varit i skolan som vanligt från 8:30 till 15:20. Sista lektionen hade vi engelska, och vi kollar på en hemsk film just nu som jag bara vill spy av iprincip. Den heter Alive och handlar om ett flygplan som störtar i bergen, och de som överlever måste äta de döda och skit för att fortsätta överleva och aaaaah. ni hör ju själva. Inte min typ av film för fem öre! I stallet idag så skrittade jag och Hanna ut en långtur i skogen, var ute nästan 1 ½ timme. Riktigt skönt ibland att bara skritta på långa tyglar. Nu ska jag duscha, och sen..........TAGGA MARKEN IMORN!! Bästa dagarna på året helt klart när det är marken, hihi. Älskar allt godis och sånt. Men ah. duschen var det ja!
Jag och Razzel idag, snodde bilden från dig Hanna. Moahaha

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

Det var sjukt längesen alla vi tjejer i stallet hittade på något tillsammans! Hanna f träffar jag ju nästan varje dag i stallet men värre är det med de två andra filurerna! Får se till att dra ihop alla någon kväll.

A monkey needs to dance so do you

We're the people, the lucky
with the fragile bones
the ones who sit and worry
about catching a cold
We're the people, the happy
with the broken hearts
the ones who draw a picture
and proclaim that it´s art

But you, and you, and you and you
you're just an animal developed into
You and you and you and you
a monkey needs to dance so do you

You like to do it as a child on your own
you're in the jungle and the monkeys
take your mind from your home
How many times do they have to tell you
that it's perfectly fine for you to dance around
naked when you're all by yourself





11 april

Har alldeles nyss kommit in från solen. Har legat ute på verandan i bara shorts och linne och gottat mig i solen i 1 timme ungefär, helt jävla fucking underbart! Har längtat efter det här hela vintern, att kunna lägga sig och sola en sväng när man kommer hem från skolan. Tror tyvärr att det ska bli sämre väder till veckan, hoppas det blir fint på söndag iallafall när jag är på tävling. Finns inget bättre än sol. Nu ska jag åka till stallet, är i valet och kvalet om jag ska rida ut eller rida på banan. Sen ikväll ska jag försöka komma iväg på en springtur.

5e bilden: En gammal bild på dig själv.

Hahaha, bilden är från 2008 tror jag!

Har rätt nyss kommit till skolan. Tog mig lite sovmorgon idag men det förtjänade jag efter helgen tyckte jag, har ju inte haft en enda sovmorgon eftersom fredag så väckte Ida mig tidigt och var dum och lördag-söndag hade jag kurs. Så det fick jag ta igen idag, hihi.

Sista Ulk-kursen

Nu är Ulk-kursen helt slut, både skönt ocht tråkigt. Skönt att få lite helger lediga igen och kunna planera tävlingar osv, men tråkigt att inte få träffa dom andra igen! Men jag kanske träffar dom på lite tävlingar här i Värmland under året, och det vore ju skojigt! Jag och Hanna hoppade för Madde i eftermiddag när vi hade kommit hem ifrån Karlstad. Det gick ganska bra, känns helt okej inför Askersund nästa helg iallafall. Men jag är redan nervös känner jag, men brukar ju va så inför första tävlingen för året. Men nu ska jag ta en lååång och varm dusch och sen slå på någon braig film. Underbart med skola imorn när det känns som om vi nyss tog helg..............


Alla sköna brudar från ulk-kursen!

På Scandic

Halloj där.
Sitter just nu i sängen på scandic i Karlstad och har nyss duschat. Jag är trööött! Har varit en rätt slapp dag trots allt för en av kursledarna var sjuk så några pass gick bort. Så vi åkte till Bergvik då istället, men jag höll hårt i pengarna i fickan och lät bli att köpa något. Har verkligen brist på pengar för tillfället, så behöver hålla hårt i de få kronorna jag har! Ikväll efter maten så tog vi oss en sväng till Burger King också. Vi var jämt några för många som ville åka, så kan säga så mycket som att vi fick trängas rejält både i framsätet, baksätet och bagaget, hahaha. Men nu ska jag snart sova för att orka med dagen imorgon också. Godnatt
Galet läcker bild på mig och Hanna från kvällen innan den allra första kurshelgen

Tänkte för mig själv är jag den enda som är vilsen

Blev inget med att träffa Ida ikväll, har haft fullt upp med att packa och duscha och greja. Blev lite senare hem från stallet än vad jag trodde också, som vanligt. Usch, var ingen bra dag alls i stallet idag. Bali hade skadat sig, så då oroade jag mig ju lite för henne och sen gick det inte alls bra när jag red. Red ut i skogen och trotsade vädret, vilket jag inte alls borde ha gjort med tanke på att en pigg häst i världens storm är ingen bra kombination. Fick öva en hel del balansträning idag, ofrivillig dock... Menmen, det kan ju inte gå bra alla dagar. Han är bra go ändå min lilla Razzel. Nu ska jag snart sova så att jag är pigg imorn när det är ulk-kurs, så godnatt på er. 



4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

Tiden jag hade Pieter, min älskade ponny, var en konstig tid i mitt liv. Dels för att han var min allra första ponny, så allting var väldigt nytt och konstigt. Jag var inte van att ha hela ansvaret själv för en ponny. Men som tur är hade jag min mamma och även flera personer i stallet som hjälpte mig om jag frågade, och jag lärde mig otroligt mycket med Pieter. Men den största anledningen till att det här var en väldigt konstig tid för mig, var för att Pieter var skadad så otroligt mycket. En vecka efter att vi köpte honom åkte han på en infektion, och blev ståendes ganska länge. Och sedan rullade oturen på allt eftersom, han var skadad säkert halva tiden av dom år jag hade honom. Han var halt ena månaden, sedan fick jag sätta igång honom igen, sen var han frisk i kanske 1-2 månader och sen halt igen. Jag fick börja om från noll hela tiden och vi utvecklades däför inte så mycket i slutet. Tillslut orkade man inte hoppas längre när man åkte till vetrinärerna, jag insåg tillslut att han aldrig skulle kunna bli bra igen. Det var ett otroligt svårt beslut att ta om vi skulle avliva honom, även om vetrinärerna sa att det vore bäst för honom. Jag var i valet och kvalet om jag skulle ha kvar honom som promenadhäst, bara för att jag älskade honom så och inte ville mista honom. Men sen fick jag säga till mig själv att skärpa mig, det vore inte snällt mot Pieter att ha kvar honom för min skull, för det vore inget liv han skulle trivas med att få gå i en liten hage varje dag och gå ut på någon ynka promenad. Det vore enormt själviskt, så tillslut tog vi det tunga beslutet och sommaren 2009 togs han ifrån mig. Jag älskar och saknar honom grymt mycket fortfarande, men på senare tid har jag lärt mig att acceptera vad som hände. Vi gjorde allt vi kunde, och tyvärr gick inget mer att göra.


Men det jag menar med att det var en konstig tid var att jag visste aldrig om jag kunde våga vara glad under de stunder han faktiskt var frisk och mådde bra. Jag gick bara och väntade på att hältan skulle smyga sig på igen och förstöra allting som vanligt. Och det är väl inte så konstigt att det var så jag tänkte, iochmed att det var vad som hände varenda gång också. Men även om Pieter var mycket skadad, så jag har enormt många glada och härliga minnen med honom också, han var den härligaste och underbaraste ponny man kunde ha i mina ögon och minnena med honom är oförglömliga. I stallet har vi pratat om en gång att man har en häst i sitt liv som är speciell, som alltid kommer ha en speciell plats i ens hjärta, och Pieter är min speciella häst. Jag pratar inte så mycket om honom nuförtiden, så det är nog ingen som vet hur himla mycket jag saknar honom, och hur många gånger jag gråtit för att jag aldrig kan få tillbaks honom. Men nu har jag nästan lärt mig att leva med det, och det blir lättare och lättare ju längre tiden går. Men det kommer aldrig sluta göra ont när jag tänker tillbaks på min underbara ponny, som var allt för mig.

Nevermind I'll find someone like you.

Har nyss varit ute på en powerwalk med Ida idag igen. Hon sov ju över hos mig inatt, och imorse vaknade hon tidigt så vi gick upp redan kl halv 9, på en ledig dag!!! Inte illa för att vara mig. Har studiedag idag, så senare ska jag iväg till stallet och sen ska jag packa inför helgen. Ska iväg på den sista ulk-kursen. Skönt att snart ha det klart nu, men längtar lite efter hotellfrukosten iallafall, hihi. När jag har packat klart så ska jag träffa Ida ikväll igen! Och just det, tror faktiskt håret blev bra efter färgningen igår, lite mörkare än jag är van vid.
Såhär blev håret: 
ooooj vad jag ser glad ut!! Får skylla på att jag
fokuserade på att få med hela håret på bilden ;-)


You'd know how the time flies
Only yesterday was the time of our lives
We were born and raised in a summery haze
Bound by the surprise of our glory days


Tordagsmys

Sitter här med gosisIda just nu och har hittills under kvällen ätit massa, MASSA mat, ätit chips och färgat mitt hår. Nu ska vi kolla på några förhoppningsvis roliga komedier. Ha en bra torsdagskväll amigos för det har jag! puss

Jag bryr mig inte, så förlåt för inget

Jag har alldeles nyss ätit pannkakor, lika mumsigt som vanligt. Hade både sylt och grädde, då är det ännu mer mumsigt! Nu ska jag byta om till ridkläder och åka ner till stallet. Ska ut på en sväng i skogen med Hanna, blir mysigt i det här helt okej fina vädret. Ikväll kommer min Ida hit och sover över hos mig, så jag har laddat hem 2 komedier som verkar roliga. Kommer säkert något mer roligt inlägg ikväll från mig och Ida.
Bild från igår, gillar att min ena framtand
blänker till så att det ser ut som att jag har
en guldtand, hihi.

Follow through

Vet att texten är minimal, men jag hittar inte vart man ändrar det i stilmallen och orkar inte sätta mig och krångla just nu så ni får väl ta fram ett förstoringsglas eller nått. 

Hittade faktiskt en sadel idag på Färjestad, wiiie! Eller ja, vi har inte köpt den än men vi har lånat med den hem så jag har provridit i den hemma på ridbanan ikväll. Vi ska lämna tillbaks den på måndag, om vi inte köper den då vilket vi antagligen kommer göra eftersom den verkar ligga bra och allt. Det är en begagnad hoppsadel av märket Santa cruz, men den är inte använd mycket alls och i väldigt fint skick. Duger finemang åt mig och Razzel! Nu ska jag duscha, och sen lär jag gå och lägga mig eller något för jag är verkligen svin trött. Så jag får väl säga godnatt då!
Färjestadshopen, bästa hästaffären som finns enligt mig!
Självaste Färjestadtravbanan, syns jättedåligt på bilden dock.

Mamma och Razzel






3e bilden: En bild på någon i din famil


Pappa, hihi

Sitter i skolan just nu och ska ha franska. Lika skittråkigt som vanligt men vad gör man, det här är min sista lektion och sen är det dans som gäller, och efter det Karlstad och sadelprovning! :D:D

Underbart

Så här ser min tisdagskväll ut, kan det blir bättre eller? Nej det kan det faktiskt inte!

Be strong, hold on. Another day will rise

Är på dåligt humör idag, trött och sur. Får hoppas på att Hanna muntrar upp mig lite i stallet sen, ska cykla dit om en stund. Kan inte klaga på att jag är hungrig iallafall, gjorde en specialare à la Emma förut, lövbiff sallad. Asgott ska jag säga er! Nu ska jag leta efter någon bra film att ladda ner som jag och Ida kan glo på på torsdag.

2a bilden: En bild på dig själv.


Britney Spears – Till The World Ends

Sitter i skolan just nu och har nyss tränat in franska glosorna i huvudet. Otroligt praktiskt med 80 minuters hål varje tisdag innan franskalektionen, perfeeeekt stund att träna in glosorna. Efter franskan har jag engelska och sen slutar jag. Ska inte göra något roligt idag heller, ska till stallet och rida med Hanna och sen ska jag hem och städa mitt rum och lite så. Inte världens roligaste tisdag, men andra bullar blir det imorgon, då jag och mamma åker till Karlstad med Razzel och provar hoppsadlar. Det blir roligt det!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

Den här snyggingen umgås jag väldigt mycket med nuförtiden! Är väldigt glad att vi började i samma klass, annars hade vi aldrig börjat umgås så här mycket. Är otroligt glad att jag har dig Ida ♥

22:02

Känner att jag inte har så mycket intressant att blogga om för tillfället, så tror att jag drar igång den här bildlistan för att göra det hela lite roligare.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

2a bilden: En bild på dig själv.

3e bilden: En bild på någon i din familj.

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

5e bilden: En gammal bild på dig själv.

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

8e bilden: En person som du saknar.

9e bilden: Någon i din släkt.

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

11e bilden: En person du kan berätta allt för.

12e bilden: En bild på din vardag

13e bilden: Du och någon klasskompis.

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

15e bilden: En person som du vill vara med.

16e bilden: En bild på dig själv.

17e bilden: En ovanlig bild.

18e bilden: En bild på din fritid.

19e bilden: En person som är snygg.

20e bilden: En bild på dina närmaste.

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

22e bilden: En bild på en tid du saknar.

23e bilden: En bild från i somras.

24e bilden: En bild som gör dig glad.

25e bilden: En person som alltid gör dig glad.

26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

28e bilden: En tokig bild.

29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.


Vem bryr sig om hur dagarna går, dom vandrar som dom vill

Jag har moffat i mig massa kladdkaka, så nu mår jag jätteilla. Usch, ska aldrig mer äta kladdkaka! Aldrig mer idag iallafall, imorn lär det ju slinka ner en bit eller två, hihi. Gick föresten bra hos tandläkarn idag, fick beröm för att jag har minskat ner på coladrickandet! Yeeey! Efter skolan gick jag och Ida ut på en powerwalk i en timme, avslutade med mördarbacken Kulanda, ville bara skjuta mig själv just då. Sen åkte jag till stallet, red dressyr idag på ridbanan. Det gick riktigt bra faktiskt, känns som att jag och Razzel är i en uppåt-period just nu. Skönt att få lite resultat på allt jobb ibland. Men nu ska jag ta en dusch och sen sova efter någon mysig film eller något sånt. Godnatt

MÖRDARBACKEN(ser inte så hemsk ut på bild men alla som har sett den i verkligheten vet exakt vad jag menar!!!)
Jag och Razzel

Powerwalk

Tjenis, nu blir det en powerwalk i det här underbara soliga (men blåsiga!!!) vårvädret med min Ida. PUSS

Oui mais...non

Hahaha, här får ni en as skön fransk låt som vi hittade på franska lektionen förut:
Mylène Farmer – Oui Mais... Non
Rätt så soft lektion när vi kan sitta och kolla på musikvideor, inga fel alls faktiskt! Nu ska jag snart gå till tandläkarn om en stund, usch... Nu får vi se om jag får skäll igen för att jag dricker för mycket cola, hihi. I eftermiddag ska jag bara till stallet, annars händer inget intressant. Men nu har jag inget mer intressant att berätta. Hejs
Gammal bild :):):):):)

~


Wiie

Nu har vi äntligen skrapat ihop ett div 3 lag för storhäst i hoppning! Det blir jag, Pauline, Madde och ev en till, men annars får vi klara oss på tre st. Första omgången blir 30 april i Arvika, och andra omgången går 7 maj i Torsby. Ska bli skitroligt att vara med, jag har ju aldrig tävlat lag förut så det blir niceeee. Har nyss kollat på Mästarnas Mästare, men nu ska jag nog se på några vänner avsnitt innan det blir dags att sova. Ah, så får det bli! Godnatt
Lite omgjord bild på mig och Razzel, hihihi

Don't go

Har nyss kommit hem från stallet. Gick kanonbra när jag hoppade Razzel, känns riktigt bra nu när våran tävlingssäsong snart ska börja! Nu ska jag äta mat, och sen kommer jag nog bara ligga och slöa i soffan resten av dagen för jag är trött som vanligt. Imorn är det skola, helgen har gått waay to fort men det gör den ju jämt så. Aja, får gå och lägga mig i tid ikväll så att jag är pigg och på bra humör imorn när jag börjar nya veckan med underbar franska, wiiiiiie. Eller nej förresten, menade ju dööööö. Hihi hejdå

Det som ingen annan vet berättar jag i hemlighet

Har ganska nyss ätit frukost, och sen hamnade jag här, som vanligt får jag väl tillägga kanske. Skulle egentligen luncha i stallet idag, och sen hade jag tänkt hoppa lite. Men självklart är det sämsta vädret, så jag rider i eftermiddag istället och hoppas på bättre väder då. Hittade inte så mycket i Karlstad igår, köpte ett linne och en jacka. Sen har jag hittat ungefär 4 sadlar som är intressanta, så på onsdag lastar vi in Razzel och tar med han till Karlstad så att vi kan få hjälp att prova ut om sadlarna ligger bra. Skönt att vi äntligen ska köpa en ny. Men nu ska jag ta en promenix till Ica och handla lite fikabröd till mig och la familia, det behövs en sån här söndag.
Linnet, från HM
Jackan, från Monki


Keep on dancing till the world ends

Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv



Till The World Ends

Tjubba!
Sitter hemma hos Hannygirl och gör ingenting speciellt just nu, vi sitter väl mest inprincip och skrattar åt folk på facebook typ, hihihi ondaaa. Vi har iallafall hunnit klart med presentationen av teoridagen, gött att ha den klar! Men nu ska jag snart åka hem, och sen sova. Godnatt på er, orkar inte skriva något mer just nu och har ändå inget intressant att berätta så det är ingen big deal vet ni! Hihi godnattis


And you played it to the beat

Sitter och väntar på att min faster ska komma och hämta mig och mamma, sen bär det av till Karlstad. Får hålla tummarna nu för att vi hittar någon fin sadel till Razzel, och att jag hittar massa fina kläder såklart! Kan ju också tala om att jag sitter och spelar Rolling In The Deep i bött, hihihi. Så jävla braaaaaa.
Bild från thursdaaaay

VÄRLDENS GRYMMASTE LÅT:
Adele – Rolling In The Deep

Rolling In The Deep

Har nyss varit ute på en promenad med mamsen, vi gick till myway eller vad det heter och köpte godis och hyrde film, en komedi som verkade riktigt rolig. Blir bara en hemmamyskväll med familjen idag, är fortfarande trött efter beep testet. Sprang till vg-nivån så det gick väl helt okej, men nästa gång ska jag springa längre! Hade eu-provet idag också, gick riktigt bra faktiskt :) Imorn ska jag till karlstad under dagen och leta sadel + shoppa, sen ska jag hem till hanna så ska vi greja lite med våran presentation av teoridagen. Var allt intressant jag hade att säga just nu, ha en bra fredag allihopa. Hejs
Serious face typ, hahaha

RSS 2.0