31 Oktober

Åkte aldrig ut till crk och tittade på hanna & mysan idag, men hörde av mamma att det hade gått bra för dom! Hade ställt alarmet, och när det ringde tänkte jag bara "neeeeeeeej, orkar inte gå upp" och så blev det med den saken. Så idag har jag knappt varit utanför dörrn, var det 1 gång när vi var nere till stallet och kollade till razzel. Annars har jag typ bara slöat och legat i soffan hela tiden, men söndagar är ju latdagar så why not. Imorn ska det bli andra bullar iallafall, då ska jag vara duktig emma och städa mitt rumt + räkna matte. Sen på eftermiddagen ska jag gå och sola med louice, det behövs. Jag är ju helt likblek! Men jaja, nu ska jag kolla lite bloggar. puss


Is it getting better
Or do you feel the same
Will it make it easier on you now
If youve got someone to blame


All the things we lost will teach us see the pretty things in life

Hallå där! :)
Just nu sitter jag förmodligen ute på christinehamns ridklubbs läktare, och tittar på när hanna hoppar centimeterhoppning med mysan. Som ni kanske förstår är detta ett tidsinställt inlägg, upptäckte igår att man kunde göra det så då var jag givetvis tvungen att testa ;) Hoppas iallafall att det går bra för Hanna och Mysan nu, det förtjänar dom (iallafall hanna) så jäkla väl! Skriver kanske något mer ikväll, får se om jag har lust med det eller ej. pyss


Bloggtävling



http://isabellaf.se/2010/october/bloggtavling-vinn-ett-john-whitaker-schabra.html#comment


Johnny Cash - One

Kan börja det här inlägget direkt med att säga att jag är på förbannat dåligt humör. Då var det avklarat, nu behöver ni inte undra om det iallafall!

Gick upp 10 idag, för att hinna rida och äta och fixa mig innan vi skulle på släktkalas vid 4. Åkte ner till stallet och gjorde alla grejer och gav dom lunchen osv, så långt var allt som vanligt. MEN, sen skulle jag rida, och jag kände direkt att Razzel kändes konstig, det visade sig att han var halt på höger fram... :( Hoppas just nu på att det bara är en sträckning eller något annat simpelt som går över snabbt så att jag kan ställa av honom med en bra känsla sen.

Kan inte sluta tänka på varför JAG jämt ska ha all jävla otur här i världen. Jag är inte religiös så jag tror inte på gud och all den där skiten, men det är ju nästan så man börjar undra om han inte finns ändå, och har något jävligt starkt motiv till att ogilla mig. Känner på mig att det är så det är. Hehehehe, älskar att jag har sånt jävla flyt hela tiden. 

Kollade nyss på vampires suck, hahaha den filmen förstod sig på min humor! Den var typ den enda ljuspunkten på den här ondskefulla dagen. 

Nu ska jag gå och fortsätta göra det jag är bäst på, att sura och tröstäta. Har blivit redigt duktig på det genom åren. Ha en dålig kväll, för det ska jag. HERRÅ

 

The mysterious facebook chatt who disappeared

Sitter och tröstar sophie på msn, hennes facebook chatt har försvunnit, vi tror att den har rymt för att hon tog den för givet och inte visade den sin uppskattning. Ja, där ser man hur illa det kan gå. Livet är inte lätt. Vi får hålla tummarna för att Sophie och henens fb-chatt hittar tillbaks till varanda!

Haha jag borde fan bli psykolog! nejmen ärligt, usch vad jag är trött nu. Bara jag som märkt att mina inlägg blir konstigare och konstigare ju senare det blir? hahaha. I mitt nästa liv ska jag bli en katt, en likadan som min lille peps-olof. Allt han gör är att äta och sova typ. I mina öron låter det som ett fantastiskt liv! Nej, nu ska jag ge mig. Idag blir det sängen tidigt, ska sova minst 13 timmar inatt känner jag.


Lille peps-olof, det är min katt det!

LOOOOOOOOOOOOOV

Äntligen är det efterlängtade höstlovet här! Känns helt jävla underbart. Är redan så trött på alla läxor och prov så jag spyr snart, så det ska bli underbart att bara få vara ledig i en hel vecka! Ska gå ner och kika på idol nu! Hejs


Vaken om natten och drömmer på dagen

Hello.
Gick upp tidigt som vanligt idag, och åkte sen till skolan. Hade:
-svenska
-naturkunskap
-matte
-engelska

När jag kom hem skyndade jag mig att äta och byta om och så åkte jag till stallet. Red markarbete på ridbanan idag, gick väl hyfsat bra, han var lite slö dock. Sen kom mamma och hämta mig och så åkte vi hem och sen dess har jag inte gjort någonting. Funderar på att lägga mig i soffan och kolla på någon halvdålig film så att jag kan blunda lite. Kan behövas, är såååååå grymt trött på mornarna så det är helt sjukt.

Mamma har några jobbarkompisar här på besök också, enda positiva med det är att vi har massa godsaker hemma. Så nu ska jag gå ner och ta för mig av godsakerna, och sen lägga mig i soffan. Ciaaao


FYFAN VAD UNDERBART

Är klar med alla läxor och allting som jag hade den här veckan. Gjorde klart no uppgifterna till imorn, dom var skitjobbiga som vanligt. Gjorde även klart samhällsläxan som jag skjutit på att göra i en vecka eller nått. Och om två dagar är det lov, känns helt awesome just nu. Så jävla gött att bara kunna ta det lugnt imorn och inte behöva stressa i stallet pga plugg. Dock har jag no prov veckan efter lovet, och lite matte som behöver göras. Så helt skol fri blir jag inte under lovet, men det ät väl givet det. Lärarna vill väl inte att vi ska ha ett allt för bra lov. Men no:n är till torsdagen efter lovet så den räcker det om jag börjar kolla på i slutet av lov veckan och matten gör jag klart nu i helgen. De blir fint de. Blev ett helt astråkigt inlägg känner jag, men vem fan bryr sig. Nu ska jag gå och kolla på teve. Hejda.


27 Oktober

Just nu sitter jag här och har rätt nyss ätit kassler och makaroner. Inte direkt grillad fläskfilé och hasselbackpotatis som jag egentligen var sugen på men det fick väl duga antar jag... SLutade skolan halv 1 idag så har varit hemma ett tag. Nu ska jag snart iväg till stallet och rida. Är inte så jävla taggad på det dock eftersom DET REGNAR, och jag hatar regn. Eller jag hatar snarare att bli blöt, och det blir man ju när det regnar. Tvi. Men det är bara att göra det ändå. Måste rida idag så har inget val.

Igår gjorde jag ingenting speciellt, skrittade ut en sväng med hanna. Och i måndags var jag ju i karlstad på clinic med lotta björe och sylve söderstrand, och det var riktigt bra kan jag säga! Det var 2 grupper som red, och dne andra var helt klart roligast för dom som red tävlar på 1,40 nivå, och dom var sjukt duktiga. Var hemma typ 10.

Ikväll när jag kommer hem ska jag göra no läxan, sen ska jag soooooova för fy i helvete vad trött jag har varit idag, värre än vanligt ju. Kanske kommer något mer inlägg ikväll, det märks! puss




Ditt medlidande kan jag vara utan

Hej där. Har precis bytt om till mjukisbyxor och t-shirt, och nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli kvart över 4 så att jag kan åka till stallet, därifrån åker jag vidare till karlstad. Eftersom jag ska tillbringa kvällen i ett kallt ridhus så gäller det att vara rätt klädd, så långkalsongerna är på, har tjocka mjukisbyxor, har ett par vanliga strumpor, ett par tjocka ridstrumpor, sockor, t-shirt, flera tjock-tröjor och självklart min älskade fuskolle, eller vad det heter! Har givetvis varma skor, jacka, mössa, och vantar också. Så ja, som ni nog förstår lär jag se ut som en michelin gubbe sen, men det är skitsnyggt ju.

Har förövrigt haft en väldigt seg men chill skoldag. Hade först franska 8.20, sen historia men vi fick gå typ direkt från den för vi är klara med grupp projektet. Sedan skulle vi ha svenska men den var inställd, sen vare lunch och sist engelska och den fick vi sluta väldigt mycket tidigare på för det var många som var borta. Inte stressig dag alls som ni märker. När jag kom hem igen gjorde jag våfflor, muuuuuuuuuums. Var helt galet gott för jag höll på att hungra ihjäl innan. Maten i skolan smakar ju ¤!%"&"&/%¤!#"¤%" för att använda fin språk. Och där har ni min dag. Men nu ska jag gå och börja bylsa på mig alla stora tröjor som jag ska ha, kan ta en bra stund så lika bra att börja tidigt. Ha det bra, puss.




24 Oktober

Gick upp skit tidigt idag för jag och hanna hade morgonfodringen. När vi hade fodrat red vi ut i snöstormen (det var nästan snöstorm, typ...) och sen åkte jag hem. Var hemma rätt länge då och åt mat, falukorv och makaroner, och skrev klart min spökhistoria till svenskan osv. Sen drog jag hem till louice så räknade vi lite matte och kolla på tv typ. Så nu har jag rätt nyss kommit hem. Ska ta itu med lite samhäll nu tills klockan blir sju, för då är det gossipgirl! Imorn är det clinic i karlstad som gäller, lotta björe och någon sylve söderstrand som har den så det blr nog intressant. Dom ska visa hur man går från L:c till 1,40, så nästa år blire väl 1,40 som gäller då med lille razzel ;) hahaha, nej inte direkt va. Men nu ni, så får ni klara er utan mig. Hejs


jag har mina vackra stunder.

Still counting

Sitter här och smuttar på min dricka från donken, hoho. Som ni nog fattar har jag nyss ätit mcdonalds. Fyfan vad jag har ätit skräpmat på sista tiden, det får det bli slut på nu! Ska också skaffa gymkort när jag har ställt av Razzel. Det blir bra. Har inget sug på att springa alls nuförtiden, är nog för att det är så himla kallt ute, usch.

Red iallafall ut med hanna idag, tog en rejäl tur. Riktigt skönt faktiskt. Sen åkte jag hem och gjorde mig iordning och vid 3 åkte vi hem till min kusin och firade henne, hon fyller år idag. Grattis Becca! Nu ska jag kolla klart på the proposal, ska kolla på datorn idag istället så att jag kan välja engelsk text istället för spansk, det är ju faktiskt en fördel. Blir att gå och lägga sig tidigt idag också, har morgonfodringen imorn och ska rida med hanna då. Sen ska jag plugga stor del av dagen. Hejs.

 

River flows in you

Vet att det blev många inlägg ikväll, hehe har lugnat ner mig lite nu. Istället för att skratta hysteriskt så fort jag tänker på köttbullar så fnissar jag bara lite diskret, hoho. Att jag har lugnat ner mig nu beror nog mycket på den här lille killen, lyssna och njut mina damer och herrar:
http://www.youtube.com/watch?v=P_xFh7XFC_w&feature=channel

Den här ska jag somna till ikväll! Jag vill också kunna spela gitarr, varför kan jag inte det för? JO för jag hatade våran fd musiklärare på djurgårn så jag vägrade ens försöka lära mig då. Men nu ska jag gå och lägga mig i sängen och lyssna på den här låtan och försöka sova.
Godnatt


KÖTTBULLAR

Hahahaha jag och hanna sitter och diskuterar köttbull låtar på msn.

Hennes bidrag:
http://www.youtube.com/watch?v=ftctuLJl4mg&feature=related

Mitt bidrag:
http://www.youtube.com/watch?v=U8LXDNHbk1I

Vi kom fram till att mitt bidrag var bäst, men hannas bidrag ska vi spela på våra begravningar, och efteråt ska dom bjuda på köttbullar. Men det roliga med min låt är att den hade en av mammas kompisar skickat till henne, och en dag när jag hade tråkigt så satt jag och pillade på mammas mobil, och då hittade jag den här låten. Då tog jag den som ringsignal till mamma utan att hon visste det, sen ringde hennes mobil när hon var på affären senare, och då spelades den här vackra melodin, HAHAHAH. Hon skämdes då sa hon, hahahah. och JA, jag är trött, och JA igen, jag och hanna har världens bästa humor. Hahaha. Nu ska jag gå och ta mig den där jävla nattmackan som jag aldrig orkade ta förut. aaaaaaaaaadjö



Jag bär tyngden utav rymden

Hejhallå!
Har precis kollat på the proposal, orkade dock inte kolla klart eftersom jag fick kolla på den med spansk text, för batterier i tevedosan va slut så det gick inte att ändra. Så det var väl inte sådär asakul att kolla då kände jag, men jag stod ut ungefär halva filmen iallafall!

Hade ju somsagt samhällsprov idag, som jag hade pluggat rätt mycket till iannan och jag tror faktiskt det gick skapligt! :) Hoppas på iallafall ett vg men vi får se, det märks vad det blir. Hade idrott som sista lektion så cyklade hem ( livsfarligt att cykla i sånt här väder!!!!) och satta mig vid datorn direkt. Hade inte tänkt rida för jag var så trött, men sen ringde hanna mig och tvingade mig komma till stallet och rida med henne, haha. Så då skrittade vi lilla djurgårdsrundan och vi frös ihjäl flera gånger om. USCH hatar att det är sånt här äckelväder redan i oktober.

Funderar på att gå och ta mig en nattmacka nu, har inte ätit sen lunchen typ, hoho. Imorn ska jag rida med hanna på förmiddagen, allt jag vet just nu. Får se vad resten av dagen bjuder på, behöver iallafall åka ner till pressbyrån och fixa ett resepass. Men aaaaaaaah, nu ska jag gå och ta mig en prickekorvmacka, sen är jag nöjd och lycklig. Adios. 

  
hade på mig detta idag. + ett par jeans, ganska uppenbart kanske, höhöhö.

Standing on the edge of forever, at the start of whatever

Hej där! Har precis ätit mat. Slutade skolan ganska nyss, eller ja, slutade skolan halv två. Ett litet tag sen. Jag ska roa mig med att plugga hela eftermiddagen. heeehehe inte kul. Menmen det måste göras. Har samhällsprov imorn så det är mestadels det jag ska plugga på. Fick tillbaks egelskaproven idag också, fick vg. Helt okej. Kan ju även berätta att jag har varit ren i 4 dagar!!!! Hahhaha från colan alltså för er som inte fattat det. Faktiskt bra gjort, enligt min åsikt dåååå =)) Men nej, nu ska jag ta tag i samhälls skiten. cya

Take That – The Flood


bild från gårdagen. Hade en göööör mysig tröja på mig som jag snott från mamsen, hoho.

Now everybody got the game figured out all wrong, I guess you never now what you got until it's gone

NU, mina vänner, är det dags för desperate housewives om ca 10 min, och det betyder: POPCORN! Och vatten eftersom jag har cola förbud :c Men det duger det med. Har mestadels pluggat idag, är klar med no:n nu och det mesta på samhällsuppgiften, härligt. Inte lika härligt att det är samhällsprov på fredag. Men nu ska jag gå ner till teven och lägga mig i soffan och invänta despan. Efter det blir det cougar town. Imorn har jag sovmorgon, gilla. Peace

Jag och Ida idag på franskan:


duktig cheeeeeey

Har varit riktigt duktig idag, har bl.a ridit i regnet, skrivit mycket på naturkunskaps uppgifterna och tränat på mina franskaglosor inför imorn. Kan ju inte säga något annat än; Guldstjärna till mig! Haha, nu blir det sängen och soooooova. Underbart. Ha det bra.


jag och karin på franskan idag, haha snögga.

Toppendag

Var och tävlade idag i Karlskoga, gick kanonbra! Hoppade först 90 cm a+a/a, och då betyder det att man hoppar som en vanliga a:oa+a:oa bara det att det är som en clear round, så alla som går dubbelnolla får rosett. Och vi gick dubbelnolla, så vi fick en liten clear round rosett! Han kändes verkligen jättefin, så det var kul. I andra klassen som var 1 m var det vanlig bedömning, alltså a:o+a:o och han kändes superfin även här, gick hur bra somhelst fram till sista hindret i grunden, det petade vi SJÄLVKLART. Haha väldigt irriterande med tanke på hur fin han var, men jag är jättenöjd iallafall, han är så duktig min lilla plutt. Så nu blir det inga mer tävlingar förräns till våren, lite skönt att bara få gå och skogsmulla i skogen ett tag nu innan vi tar vintervila.


bild från grums för 2 veckor sen, har inte orkat lägga in bilderna från idag än, gör det imorn eller något.

This is my life - Edward Maya

Sitter just nu och är redigt mätt eftersom jag nyss har ätit upp min polkagrisstång. Har typ inte gjort ett skit idag förutom bakat bullar med mamsen och varit i stallet. Har ridit och putsat och badat häst och fikat med hanna. Ska ju tävla imorn i Karlskoga. Ska hoppa 90cm och 1m, blir nog brao. Är ju inomhus och det är ju lite gött ifall att det skulle regna, men det blir nog ingen risk för jag har nämligen hört att det ska bli fint väder imorn men vi får se, jag mosade faktiskt 2 spindlar i stallet idag så vem vet. Sitter förövrigt och lyssnar på min "tagga" lista på spotify, klart jag måste tagga lite inför tävlingen =D är ju den sista för detta år så. Men aaaaaaah, nu ska jag duscha, ha det bra. pusshejdå

min tagga lista:
If we ever meet again


21:12

Hej. Är på världens sämsta humör nu så förvänta er minsann inget långt inlägg. Har varit i skolan idag och åkte sen till stallet och hoppade med hanna. Gick väl bra. Nu har jag nyss ätit tacos med familjen, det var väl dugligt gott men vill ha mcdonals egentligen. Dricker cola gör jag också, åt helvete med tandläkarn och emaljen och allt vare va. Tänker gå och lägga mig tidigt idag, måste fan sova ut. Hejdå


IN YOUR DREAMS MOTHAFUCKAAAA

Fyfan vad jag är arg. Var hos tandläkarn imorse och då säger kärringjäveln efter en stund när hon har kollat på mina fina små tandsingar:

Hon: "Du dricker mycket cola va?"
Jag- "Ja?"
Hon: " det syns på dina tänder. Du måste sluta dricka cola helt, annars kommer det fräta väldigt mycket på dom."
Jag: "ööööööööh, va? (Tänker: vafan säger du kvinna?!?!?!)
Hon: "Ja. du måste sluta med colan.

Fattar ni att livet suger just nu? Jag älskar cola ju :-( Är fan beroende, hur ska det här gå alltså, maaah. Tror fan tandläkarna försöker ta dö på mä. Dom gör ju allt för att plåga mig, buhuhu. Men det är väl bara att ta tag i detta och sluta med colan, kommer ju bli lättare när jag inte är beroende längre... Men dra åt helvete vad svårt det kommer bli. skjuuuuuuuuuuut mig. Nu ska jag gå och tröstäta och dricka vatten eller något annat äckligt skit antar jag. HERRA



Say hello to goodbye

Sitter och slickar på en polkagris-klubba just nu, som jag köpte på marken idag. Slutade typ kvart över 12 eller något sånt och då drog jag ner till marken med gabriella, louice och oskar så gick vi där och handlade marknads nougat och lite annat smått och gott =D

Sen åkte jag och gabb hem till mig en stund och gjorde bacon och makaroner bland annat och sen åkte gabriella hem för hon skulle till stallet. Då var det tänkt att jag sätta mig och plugga matte för det fick jag ju inte mycket gjort igår, och trodde att vi hade dagens lektion på oss också men då skulle vi tydligen läsa, så nu måste jag gå ner och sätta mig med matten. Har rätt många uppgifter kvar som ska vara klara imorn.

Sen när mamma kommer hem ska vi åka till stallet och då ska jag och mamsen rida en stund var på Razzel, håll i hatten. Hehehhahionha. Oooooooooorkar inte räkna matte, fryser gör jag också. Skitonsdag.


Feels like saving the world

Godmorgon!
Är ledig från skolan idag eftersom det är studiedag. Gött mos. Inte lika gött att jag ändå måste plugga matte, blööö. Men det går nog rätt lätt, är ju i början på ett kapitel. Då brukar det inte vara allt för svårt. Vid 3 ungefär åker jag till stallet och tömkör Razzel och sen ska jag och hanna vara barnvakt.



Old times













hahahaha ja, vad säger man? tur att åren går och man förändras!


11 oktober

idag kom mina skor och kjol från nelly.com! :D Blev helt förvånad när båda sakerna passade! Trodde faktiskt inte skorna skulle passa eftersom på alla recensioner om de stod det att de var små i storleken. Fanns ju typ inga recensioner när jag beställde dom och det var ju tur det för om jag hade sett att alla skrev små i storleken hade jag ju antagligen tagit en storlek större och då hade dom blivit för stora :)

Nu ska jag göra mig iordning och sen åka till stallet och rida ut. Finfint väder = sista turen i skogen innan älgjakten. Blir nog mysigt. Nu ska jag byta om, hejs


ren spegel, jag vet....





In the night I hear them talk, the coldest story ever told

Har precis sköljt ut hårfärg ut håret. Väntar nu på att det ska torka. Hoppas det bli bra! Gick upp tidigt idag och sprang med madde vid 8, hahaha fråga mig inte vad jag tänker med. Men var faktiskt rätt gött att springa på morgonen. Åt frukost när jag kom hem sen cyklade jag ner till hallbergs stall och tittade när tjejerna från stallet var med och hoppade. Sen gjorde jag grejerna i stallet och åkte sedan hem, kasta mig i soffan, drack cola och kollade VM i hoppning. Var final, alltså mycket spännande.

Vid halv 2 begav jag mig till stallet igen och red en långtur med gabriella i skogen, underbart väder = himla mysig ridtur. LIKE. Sedan åkte vi hem och åt tacos, drack cola, käka polkagris och färga håret. Trevligt, trevligt. Det var allt jag hade att säga, PUSS!






That's the sound of peace

Måste börja detta inlägg med att säga att coca-cola är det finaste som gud har skapat!!!

Red på ridbanan idag istället, fick för mig att det var älgjakt i skogen, men fick höra sen efteråt att den börjar på måndag. Iallafal, i början av ridpasset var min häst som en stel planka som vägrade böja sig typ, underbart. Men jag satt och traggla med han ett bra tag så i slutet var han jättefin! Mjuk och lyhörd. Som jag sa till mamma:

-"Razzel utvecklades från en stel pinne till en rinnande bäck" Hoho, fyndigt va? Tycker jag iallafall.

Hann inte putsa grejorna idag så tar det någon dag till veckan istället. Och emelie berättade för mig i stallet att hon och 2 till tjejer i stallet ska vara med och hoppa "blåbärs hoppning" hos hallberg imorn, så tänkte åka ner och titta på dom :-) sen ska jag rida med gabriella i skogen och efteråt ska hon färga mitt hår. Blir nog bra!

Jag och mamma bestämde nyss att vi ska åka till stockholm och shoppa fredagen efter att jag har fyllt år, alltså den 12:e november! Det blir kanonbra det för då kommer jag ha en välfylld plånbok efter kalaset, me like. Tänkte lägga in bilder på lite grejer jag vill köpa i sthlm.




Faller jag nu så går jag sönder

Har nyss städat mitt rum, det var väldigt, väldigt välbehövligt. Ska inte ens skriva om hur det såg ut där innan. Men nu är det gjort iallafall! Creds to me. Vid 12.20 ska jag åka till stallet tänkte jag, har lunch och em idag så jag rider därimellan och så får det nog bli lite omvårdnad av utrustning, det behövs det med faktiskt. Tänkte rida långturen runt Posseberg idag, skulle ha tagit den tidigare i veckan med hanna men det blev inte så. Men det blir nog bra.

Förut när jag borstade tänderna så satt jag här vid datorn och gjorde det, och jag kom på att det är ju faktiskt mycket roligare att bortsa tänderna till musik :~D Man gör det liksom i lite takt då med musiken! Eller så är det bara jag som är dum i huvet, vem vet. Haha.

Men nu ska jag göra mig iordning.


You can't leave me if I'm already gone

Har hittat lite bilder på mig och pärlan från grums





ni kan ju ignorera mitt vackra ansiktsuttryck på andra bilden! Känns skönt att jag alltid gör mig så bra på hoppbilder..............

Do it faster, makes us stronger.

Cooper test är INTE roligt mina vänner. Det är bara jävligt jobbigt, plågsamt, vidrigt, hemskt och förfärligt helt enkelt. Fast det var inte riktigt så farligt iallafall, det var inte värre än vad jag trodde det skulle vara, och jag dog bara 3 gånger :-) Sprang på 17,10 som blev VG, helt okej. Springer ju inte direkt som Forest Gump som vissa andra.... hahaha!
 
Hade sån himlans tur när jag kom hem så då stog johan i hallen och skulle precis gå upp till ica och handla så då skickade jag med han en 20-lapp så fick han handla 2 cola burkar åt mig. Ibland är han faktiskt snäll min bror.

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på någon rolig film tills mamma kommer hem så får hon ta och skjutsa mig till stallet medans hon handlar så gör jag grejerna då, orkar absolut inte rida idag. Är ju helt slutkörd, heahea. Så får det bli, nu väntar soffan! Hejdå


Hade inga andra bilder på datorn typ, bild från dressyrtävlingen i somras iallafall!

JAG ÄR FLINTIS!!!!!!!

Jag har blivit flintis :(:(:(:( okej, kanske inte riktigt men jävligt nära iallafall! Saknar mitt långa, visst slitna men ändå långa hår, buhuhuhu. Ska gå och tröstdricka varmchoklad nu och plåga med mig med samhälls läxan. SKJUT MIG


Före klippningen:





Efter klippningen:

 


Känner mig naken, rädd, exposed...

Jag blir så dum av dig.

hejhallåå
Jag har precis ätit 2 mackor, med prickekörv på, givetvis. Idag i skolan hade jag först svenska, sen naturkunskap, fick tillbaka proven, jag fick G. Hade hellre sett ett VG men jag får ju skylla mig själv eftersom jag inte pluggade ordentligt inför provet. Dumt emma, väldigt dumt. Men skit samma, är ju 2 prov kvar som jag kan försöka få VG på =) Efter naturkunskapen hade vi matte, sen lunch TACOS, smaskens! Provade en sås idag för första gången i mitt liv typ, och jag tyckte om den! Inte för att den smaka någonting då för de va narutell sås men iallafall :D Sista lektionen var engelska.

Nu väntar jag på att klockan ska bli halv 5, för då ska jag åka ner och klippa mig. Haha mitt långa hår kommer bli kort :( men ska iallafall ta så lite som möjligt, bara dom sletna topparna men det lär ju bli en bra bit eftersom jag inte klippt mig på väldigt länge. När jag kommer hem blir det att plugga samhäll, har ju inte börjat på den än och den ska va klar imorn, uuuäääääh heliga guds maria, låt mig dö. Nerå, riktigt så jobbigt är det inte. Ska börja lite på samhällen innan frissan också tror jag. Cyaaaaa


var busig igår =D


Ska beställa dom här grejorna också:


People talking without speaking, people hearing without listening

Hejsan.
Just nu är jag onyttig, dricker cola och äter vaniljglass med varma hallon på, sounds good va? Smakar rätt mums också kan jag berätta. Om en stund ska jag göra mig iordning och åka till stallet, ska rida långtur runt posseberg med hanna. Ser jag inte fram emot just nu, för jag fryser, och ute kommer det ju vara ännu värre. Kommer frysa arslet av mig! Fast man blir ju varm när man travar och galoppar men ändåååååå.

Hade först samhäll idag, sen klassråd, sen matte och sist franska. Fick sluta typ en kvart tidigare, gillas! Ikväll blire lite plugg, måste göra samhälls läxan. Ah, har väl inte så mycket mer spännande att berätta,
herråa!



Hello darkness, my old friend,
I've come to talk with you again,
Because a vision softly creeping,
Left its seeds while I was sleeping,
And the vision that was planted in my brain
Still remains
Within the sound of silence.



Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar

Har precis ätit mat, makaroner och falukorv. Det dög. Har ju tryckt i mig lite kladdkaka också, såklart. Hehhohaha.

Jaaaaaaa, nu hade jag väl tänk ta tummen ur röva och byta om och åka till stallet. Men jag är ju så trööööött. Får se om jag kan övertala mamma att rida idag istället, mohaha. Behöver ändå plugga också faktiskt. Har matte och samhäll, bläöööö. Vissa dagar har man verkligen ingen ork, idag är en sån hopplös dag. Såna dagar kan ta och försvinna dit solen inte skiner, eller ah. Det är ju ganska gött om man har tid att bara ligga och dega hemma men nu har jag inte direkt tid till det.

Har verkligen fastnat helt för låten "gubben i lådan" också. Tyckte den var hur dålig som helst förstå gången jag hörde den, men nu har jag lyssnat på den några gånger och insett hur hilmans bra den är!

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.


Everchanging

Hallå där =D
Har ganska nyss kommit hem från skolan. hade först franska sen historia haha, sen svenska och sist engelska. Fick givetvis stå och vänta på gabriella och louice eftersom de fick vara kvar och prata med sin lärare för att de hade varit olydiga, haha. Nu funderar jag på att baka en kladdkaka eller något, för jag är galet sugen på kladdkaka, och mina kladdkakor blir jämt suveräna :D asagoda. Ja, så får det bli. Hästen får vila idag, eftersom vi var och tävlade igår så ikväll ska jag bara till stallet och göra grejorna och kvällsfodra. Hejdå.

Sitter och mumsar på turkisk peppar, g


min hest er best

Tjahallå
Sitter och smaskar på ett älpple, ska dock gå ner till köket och göra mackor med prickekorv på istället, mucho godare.

Gick kanonbra idag på tävlingen! Han kändes görfin hela tiden, och i 95 cm gick vi dubbelnolla,och det var nog den bästa rundan vi har gjort hittills tror jag faktiskt! I 1 m fick vi ett nedslag på trean men det är ju inte hela världen, är nöjd med den rundan också :p

När vi kom hem svina vi pizza (jag hamburgartallrik) sen fick vi åka raka vägen tillbaks till stallet igen eftersom det var stallmöte kl 4. Så nu ska jag som sagt gå och göra mackor.



Laddade upp filmen från första rundan på youtube, och herrejösses vad dålig kvaliten blev. Den var faktiskt hyffsat bra innan, nu är den patetisk. Men ni ser ju en stor, mörk fläck som springer och hoppar iallafall, ni får nöja er med det.

http://www.youtube.com/watch?v=ZXA9D7NE1FQ



Update: Klickade på länken och kom till youtube och såg att kvaliten inte var lika dålig längre, tummen upp!

All this time is passing by, I think it's time to just move on

Godmorgon, kan jag skriva för en gångs skull för just nu är det faktiskt en bra morgon :) Jag har nyss gått upp och jag blev väldigt förvånad när jaga kollade på klockan, för såhär var det att jag vaknade upp för en stund sen, och trodde klockar var typ halv 1, så då tänkte jag att en liiiiiten stund till kan jag allt sova. Så då somnade jag om och vaknade upp nu då och trodde att klockan var minst 1 men så var den bara 10:37, haha. Men det är ju bra, då är jag utvilad utan att ha sovit bort halva dan!

Nu ska jag snart gå ner till köket och äta frukost, sen ska jag städa mitt rum, ser ut som om det har varit krig därinne typ, sen ska jag ner till stallet och fixa iordning allting inför imorn. Ciao




I'm all in for life

Tjena. Jag är väldigt rastlös just nu, har kollat på de sista avsnittena av true blood säsong 1 hela kvällen, och det allra sista avsnittet slutade spännande och jag har inte säsong 2 än, rööööööv. Hehe, får väl tjata på hanna att hon ska ta med säsong 2 på ett usb på söndag när det är stallmöte.

Slutade skolan 13.20 idag istället för 15.15, gött? nej inte speciellt. men jag skoooooojar, helt jävla underbart ju! Mer såna fredagar, tack.

När jag kom hem från skolan kollade jag på ett true blood avsnitt medans jag åt mackor, sen cyklade jag till stallet. Gjorde alla grejor osv och byggde hinder på banan, och sen kom mamsen så då hoppade jag och hon fick vara hinderskötare :-) Det gick bra när jag hoppade, razzel är så duktig så. Känns toppen eftersom vi ska tävla på söndag, och med det kan jag ju också säga att jag lär spendera en hel del tid i stallet imorn. Ska rida igenom honom litegrann på banan, sen blir bada honom, knoppa manen, putsa och aaaaah. Blir en massa tävlings förberedelser helt enkelt.

Haha tänkte på en grej förra fredagen när jag gjorde iordning allt inför tävlingen, fan vad surt om man har varit i stallet i flera timmar och fixat allting och verkligen lagt ner sig, så kommer man hem och duschar och lägger fram alla kläder och så, och precis innan man ska sova så går man in på datorn och dubbelkollar ryttarmeddelande och startlistor en sista gång, och så står det då att tävlingen är inställd? Hahaha, jag skulle bli skitsur om det hände mig! Kanske blev rörigt nu men ah, ni som fattar ni fattar, ni som inte fattade synd för er. ;pp

Ska promenera ner till köket nu och hämta mig lite cola, smaskens. Ha det bra, puss

~I'm all in for life
Even if I lose the game, I'm all in, I'm all in for life~



Jag och fina Razinne våren 2009. Känns som om det var hur länge som helst sen, men det är ju bara lite mer än 1 år sen. Ibland känns det som om veckorna går så segt, men när jag tänker tillbaka på allt som har varit och hänt de senaste åren så känns det som om mitt liv bara har rusat förbi. Hänger inte riktigt med i mitt eget liv ju, haha.


RSS 2.0