Lång jävlig dag

Ussssssssscccccccchhhh vilken lång dag det har varit. Gick upp halv 6 imorse, åk frukost osv. Halv 7 var vi i bjb. Satte upp bokstäverna på dressyrbanan och grejade med det sista, sen vid 8 när tävlingarna började så stog jag vid insläppet/utsläppet. Var helt okej fram till 11 när det började regna och ha sig :c då vart det lite jobbigt. Var vid insläppet till typ ett - halv två där nån gång, sedan var jag lite springflicka och prisutdelare och bytte av hanna som speaker ett tag. Tävlingarna tog väldigt lång tid trots att vi körde dubbla banor, för det var ju lagklass för ponnysarna, första omgången i div 2 tror jag det var.

Kom hem til halv 9 ikväll iaf, då blev det raka vägen till donken för mig och mamma, köpte med och tog med oss mat hem och åt. Kan tala om att det smakade UNDERBART, har annars tröttnat lite på mackedonken men vid såna här tillfällen när man är galet trött så är det sjukt skönt att bara köpa mcdonals, går fort och smidigt, oftast. Men nu ska jag gå och lägga mig iaf, kommer aldrig orka upp halv 7 till skolan imorn annars, pusshej!

söt peps-olof


28/8

hejhallå
Sitter här och fryser just nu, usch så jävla kaaaaaallt äre, kommer snart ta fram vinterjackan! Gick upp halv 10 idag, år frukost osv. Åkte till stan med mamsen, köpte:

vita converse


gosig, svart halsduk


en ring.

+ en bh. SKulle egentligen bara handla converse men vafan, kunde inte motstå att köpa ringen, och en halsduk behöver jag ju nu när det snart kommer bli istid känns det som.
Åkte till stallet vid 1 och red ut med emelie, sen åkte jag och madde till A9 och sprang 3 km, gött! Nu ska jag duscha. Ikväll blire sängen tidit, ska va i bjb kl SJU imorn på morronen, sen spenderas hela dagen där eftersom chpk har dressyrtävling. Åh helvete vad trött jag komemr va på kvällen! aja, herra.


Kväll i Björneborg

Tjena
Sitter här och är proppmätt av pizza. Och cola. Och pizzasallad. Hehehe. Skolan var lugn idag, missade första lektionen, var hos tandläkarn. Buhuhu! Men jag överlevde! Andra lektionen blev inställd, 3:e prata vi mest typ och skrev svar på uppgifter om politiker, sista lektionen va idrott men vi gick bara igenom kriterierna och seightseenade runt i brogårdshallen osv, så vi fick sluta tidigare. Åkte till stallet vid kvart över 4, va hemma igen halv 6. Blev ingen ridning idag heller, har inte haft någon ork dom här senaste dagarna... Men imorn ska jag rida och sen kommer jag komma igång ordentligt igen, ska ju tävla 25 september så blir hårdträning fram till det.

Iaf, vid 6 åkte jag och mamma till bjb, började med att sätta upp dressyr staket osv, sen vid halv åtta inträffade en liten incident... Hahaha en av hundarna hade typ rullat sig i bajs för hon stank verkligen skit sen hade hon sprungit omkring i diket med vatten i, sen springer hundjäveln mot mig så jag bara: "NEJ spring iväg" så då springer hunden mot hanna som tar världens hopp över dressyr staketet och gör en skit rolig min i ansiktet, och sen hoppar hunden upp på henne, så hennes byxor stank skit sen hahahahahahaha och hannas ansiktsuttryck var obetalbart hhaha :D så då bytte hanna byxor sen gick hon och jag in till "centrum" och beställde pizza. Medans pizzorna gjordes gick vi ut och vänta och då börjar några äckliga fyllon skrika till oss så då blev jag arg och skällde på dom, sen när vi sitter inne på pizzerian och väntar på pizzorna så äre 2 gubbar som pratar, och dom bara" ja och det blir ju inte bättre när dom där tjejerna muckade med fyllona" hahah.
Sen var jag smart när vi satt och åt pizzan i idrottplatsens samlingsrum typ, så kommer domarn in fast jag visste inte att han var domarn så jag fråga: "vann ni?" och han bara:" eh nej jag dömde ju" hahaha bra där emmmmmma =D blev långt inlägg, menmen! puss


längtar lite till vintern faktiskt, då ska jag vara lite bättre än såhär på att åka skidor...


Waka waka

har den där jävla shakira låten på huvet, har haft det ändå sen igår typ när gabriella gick och sjöng på den typ hela tiden! Den var bra i början men nu börjar den bli lite tjatig faktiskt. Min dag:

6.30 Gick upp, åt frukost, gjorde mig iordning osv.
8.00 Åkte till skolan.
8.20-13.30 Var i skolan. Första dagen enligt schemat.
13.30-16.30 Chillade vid datorn, drack cola, åt choklad. ILLA
16.30 ÅKte till stallet. Var där i flera timmar trots att jag inte red, men jag orkade inte cykla hem så jag väntade på att mamma skulle hämtade mig så tjötade jag med hanna under tiden :)
19.00 Kom hem, åt kvällsmat, fil och special K flingor, bra grejer det!
20.08 NU, ska jag duscha, sen lägga mig i sängen och kolla på my sisters keeper, myspys.

/Emma


drar väl till med en gammal goding på mig och pieter, året när jag fick honom, gick alltså i sexan :)

dangerous day

tja!
Började skolan 9 idag, spöregnade så vi fick skjuss av lollos mamma igen, tack! Fick scheman idag, jag hade faktiskt riktigr bra schema, tror jag slutade 13.40 på måndagar, 15.15 på tisdagar, 12.30 onsdagar, 13.35 på torsdagar och sen 15.15 på fredagar, nått sånt vare. Sen hade vi sovmorron på tisdagar också :) Synd att vi går så sent på fredagarna, menmen, schemat var helt klart bättre än det jag hade i 9:an på djurgårn! Resten av dagen i skolan har vi försökt undvika vattenballonger, första onsdagen efter sommarlovet= nollning! Haha, men jag blev aldrig träffad iallafall. Slutade halv 3 typ.
Nu väntar jag på att mamma ska komma hem, när hon är hemma ska vi åka till stallet. Hon ska rida och jag ska vara elak ridlärare till henne. Tycker faktiskt hon får börja rida lite oftare, så att hon klarar sig själv dom gångerna hon ska rida så att jag kan få ledigt :) fast hon klarar sig ju själv men hon vill få hjälp så att det verkligen går bra när hon rider osv. Aja ska köpa cola på vägen till stallet, är så jäääääääääääääääävla cola sugen så det är helt galet! ciao


imorse, glad tjej.


day two

hello, har precis tagit en dusch. Det var varmt och skönt, jag frös innan :c Började min andra skoldag halv 10 imorse, först vare massa info om hur man räknar ihop kurs poäng och bla bla bla, fatta inte ett skit av det typ. Sen gjorde vi lite grejer för att lära känna varandra bättre. Sen vare lunch sen blev man indelade i grupper, i varje grupp vare 2 ettor, 2 tvåor och 2 treor. Sen skulle vi ta reda på massa politik mojs, sen slutade vi strax före 3.
När jag kom hem från skolan så gjorde jag mat, baconsallad! =D Det behövdes för det var så jäkla äcklig mat på brogårn, potatisen var helt vattnig typ, usch. Efter att jag ätit klart så åkte jag till stallet och red ut med hanna, mysan var lite halvgalen sisådär och razzel var väl lite taggad han med typ, hehohahihe. Sen cyklade jag hem, och kollade lite på tv osv och sen duschade jag somsagt :)
Skulle ju egentligen dragit ut och sprungit idag med madde men hon hade nog glömt det tror jag för i stallet sa hon inget om det, och sen åkte hon ut till ridskolan för emelie hade ridlektion. Menmen! Jag sprang ju elljus spåret igår så det var bara skönt att slippa idag ;) men nu ska jag kolla på någon film hade jag tänkt! herrA


2008, haha


Chariot - Gavin DeGraw

Gavin DeGraw – Chariot

Hej!
Har avklarat första dagen på gymnasiet nu. Känns brao. Går samhäll på brogårn. Började 10 idag med upprop i aulan, sen gick klassen iväg med mentorerna till hemklassrummet. Där fick vi massa info och sen hade vi lunch sen samlades vi i klasrummet igen, och fick lite mer info, och fotades. Haha man fick ett a4 papper och så skulle man skriva sitt namn på det sen så fick man gå ut i korridoren med dom man satt med så fick man hålla upp papperet och så fotade en av lärarna oss, tror att det var för att dom skulle lära sig namnen fortare eller nått. hahah. Kändes som om man var en sån här brottsling som fotas med sitt nummer, hahah!

Vi slutade typ 1 och då drog jag, gabbi och lollo till thai och åt där, och sen åkte vi hem. Nu ska jag dra till stallet om en stund, sen ska jag springa 2 och halvan på spåret tänkte jag. ciao


Imorse


sista dagen på sommarlovet.

hej där mina tusen bloggläsare. Hehe nja inte riktigt, men vi kan ju låtsas att jag har så många läsare ;-) Gick upp 10 idag, cyklade förbi gabbi och plockade upp henne vid halv 12. Då åkte vi ut till stallet, skulle egentligen skritta ut på razzel och mackan men zack var dum och sabbade allt så gabb fick låna donna i mitt stall istället :) Så vi skrittade ut.
Sen cyklade vi hem till var och en och åt och grejade, sen skulle jag och mamms åka till coop och köpa hårfärg till mig, men SJÄLVKLART kom ju mormor och morfar då, så då var ju mamma tvungen att sitta och fika och prata med dom i typ hundra tusen år. Så jävla typiskt föräldrar. Iaf, se kom vi äntligen iväg till coop så när vi kom hem så kom gabb och färgade mitt hår och så åt vi pringles och drack cola osv! Det är ju sista dagen på sommarlovet idag, så vi tyckte att vi förtjänade att vara onyttiga. Även om jag är det dom flesta andra dagar också då meeeeeeen, iaf, ska blåsa mitt hår nu för att se om det blev bra, men tror faktiskt att det blev det! puss



hårfärgen jag använde =)

I'm not pop

Sitter och kollar på ridgrejer på färjestad shopens hemsida och usch vad jobbigt det blev nu när jag såg vad mycket det är jag behöver köpa till mig och Razzel :c


blev ganska liten text på bilden såg jag men ni får stå ut ;)

1. Stigbyglar.
2. Veredus skydd (behöver egentligen inte, men vill ha!)
3. Nytt bett, ska pröva en strl mindre, känns som att razzels bett är en gnutta för stort.
4. tömkörningsgjord. Inget måste egentligen eftersom jag gör maddes specialare och fäster i sadeln men det blir smidigare med en riktig tömkörningsgjord ;)
5. Mountainhorse Kep hjälm. Min har blivit så sliten, så jag vill ha en kep hjälm nu!
6. Ridbyxor.
7. RIDSTÖVLAR
8. Tröja att rida i, har typ inga!
9   -||-
10. -||-
11. Långärmad skjorta att tävla i när det är varmt.
12. HOPPSADEL, min ligger inte helt bra.
13. Dressyrsadel, har ingen :c 
14. Sån här grej man hänger kavajen i.
15. Sårspray. Han har rätt lätt att få små sår så behöver verkligen sårspray.
16. Sån här salva man smörjer på sår, tror den hjälper till att hålla flugor osv borta. 
17. Något slags kylgel att ha på razzels ben efter hoppträningar/tävlingar. Har iofs kyl lera men vet ju inte hur man använder det, men madde får lära mig :D

Aja det här var iaf lite saker jag vill ha/behöver just nu. Får gå och be pappi snällt.

BLOGGTÄVLING

Jag är med och tävlar om ett par Veredus carbon gel skydd, tävla du också!

http://carolineninaahlen.blogg.se/2010/august/tavling-veredus-carbon-gel.html#comment


We'll be safe in the happyland

Hej!
Jag är trööött, men glad! Gick upp tidigt idag. Var ju med och hoppade på cm-hoppningen och KM, och det resulterade i att jag och razzel vann KM för storhäst :D Så duktig var min skrutt! Petade ett hinder i omhoppningen men annars gick det toppen =D Det var bara jag på razzel och pauline på pamir i km för storhäst, det gick bra för henne med men hon petade ett i grunden :/ Nu väntar jag på att maten ska bli klar, är så jääääääävla hungrig. Har inte ätit sen imorse och nu är klockan kvart i fem. Uschskyamig. Herra!


TRÄNINGSVERK!!!

Hejhallå. Jag gick upp tio i elva idag så har rätt nyss ätit frulle typ. Jag kan säga att jag har en redigt go träningsverk från igår! :c Jag och madde träffades 7 i stallet och sprang sen mot skogen. Vi joggade till en brant backe i skogen och sprang sedan uppför den 6 gånger, eller ja, jag gjorde det 6 gånger, madde sprang nog uppför den 8-9 gånger, hon har bättre kondition än jag! Sen joggade vi hemåt igen, tog en annan väg hem så det blev lite längre. Jag gick dock sista vägen, var så himla trött och nästan yr då, haha men det var inte så konstigt för när jag kom tillbaka så står madde där och stretchar och bara: " vi sprang 7 km" haha jag som är van att jogga 3 km =D Fast jag sprang ju typ, 6 km eftersom jag gick sista biten hem, men är skit nöjd ändå :)

Iaf, åker nog till stallet vid 3 idag, ska ju putsa lite lätt på grejerna bara, putsade ju allt i onsdags, men ska fixa iordning allting inför imorn osv, ska ju åka till björneborg och vara med på 90 cm på centimeterhoppningen och sen KM klassen som går i 1 m :) Tror faktiskt att det kommer gå bra, han har varit så jäkla fin sista tiden! Sen ska jag iaf tillbringa resten av kvälllen i maddes hus och va barnvakt åt samuel, emelie och emil! Det blir sova i soffan för min del..... Haha nejdå, om jag känner dom busungarna rätt så kommer jag inte få ta det lugnt ikväll ;)

Har föresten skaffat mig ett youtube konto idag, så jag la upp en film från när jag hoppade för maria första gången, 1 augusti alltså. Vilken skillnad det är nu 20 dagar senare :)

http://www.youtube.com/user/emmaandersson11

Nu ska jag göra mig iordning :p puss

razzel kliar sig


i guess it's not the way
you always planned it
looks like you're heading for a
crash landing
that's just the way it looks
from where i'm standing
from where i'm standing


För andra gången tappar jag kontroll. Förlorar allt jag har och börjar om på noll.

Tjo! Sitter och lyssnar på Ken Ring- Ber en bön. Hittade den på min spotify lista och kommer ihåg att jag lyssnade skit mycket på den när den kom ut på youtube, tänkte alltid på min pieter när jag hörde den, han fanns ju inte längre då. Usch vad jag saknar honom... Det är så hemskt att veta att man aldrig mer får träffa han.


Iaf, jag gick upp 7 idag, för jag hade morgonfodringen. Lite jobbigt att gå upp så tidigt men när man väl kommer ner till stallet så blir man super pigg, man kan inte annat än bli glad när alla hästar gnäggar till en så fort man kommer innanför dörren. Speciellt min lilla razzel. Fast han är faktiskt en riktig tjur gubbe annars på morgonen, dom första sekunderna ser han söt ut sen blir han arg om man inte skyndar på med maten och då står han och grinar och bankar i väggen, haha min lilla surgubbe!
När jag hade fodrat och släppt ut alla hästarna så gjorde jag grejerna. Sen hade jag hopp kurs för Maria persson kl 11, det gick kanonbra! Så himla kul att det går bra för oss igen, ett tag gick det ju bara bakåt kändes det som! När jag hade pysslat om razzel så cyklade jag hem och gjorde mat och åt upp den. Sen efter ett tag baka jag kladdkaka, var så jekla sugen på något så jag kunde inte låta bli :3 Så nu ska jag snart gå ner och smaka på den, sen ska jag duscha. Vid halv 6 ska jag möta upp mamma vid intersport så ska vi handla springskor till mig, det var på tiden! Sen vid 7 ska jag till stallet så ska jag och madde ut i skoougen och springa och ha backträning. Ajaaaaaa, cya.

Hopp övningen jag gjorde idag:

Man kanske inte ser så jätte bra men började i högervarvet och trav hoppade ett kryss (travbom 2,5 meter framför) landade i galopp red över 2 galoppbommar fram till stigsprånget (8,75 m från krysset till stigsprånget) sen fortsatte jag och vände snett igenom och red över 2 galoppbommar och hoppade sedan räcket med vattenmatta under, sen ut i vänster varv och upp på linjen på andra långsidan med först oxern och sen räcket. I brist på matchande bommar ställde jag sockerbitarna under räcket, toppen det ;) Ska iaf va 17 m mellan oxern och räcket, alltså 4 galoppsprång. Hoppade allting som en bana i slutet, som den röda linjen så fint markerar ;)


And it hurts with every heartbeat

Tjabba
Jag sitter här och äter special K med röda bär just nu, väldigt mumsigt faktiskt! Blev bara jag och madde som sprang igår, dom där hannorna kunde inte igår :) Så jag och madde åkte till A9 som vanligt och hon sprang 6 km och jag 3 km. Gick faktiskt jätte bra igår, stannande 1 gång för att knyta skon och gick 10 meter 1 gång medans jag höjde musiken på mobilen annars så sprang jag hela vägen :D Så det känns i benen idag kan jag lova, ändå stretchade jag igår :c Memen! När jag har ätit upp flingorna så ska jag iallafall göra mig iordning och sen åka ner till stallet, jag och hanna ska putsa och greja, det behövs det med ibland! Så sen ska jag rida när vi är klara hade jag tänkt.
/Emma

Bra låt:
Kleerup – With Every Heartbeat (Feat. Robyn)



Jag och pärlan i hova :)

From where I'm standing

Hejsan. Gick upp 10 idag, ska försöka gå upp ändå lite tidigare, typ halv 9 resten av veckan, så att jag inte får en chock på måndag när det är skola och jag ska gå upp sju ;) fast på måndag börjar vi 10 tror jag så då behöver jag ju inte gå upp sju :D Hihi! Har iallafall inte gjort något speciellt hitills idag, har städat rummet lite osv.

Tror jag ska göra en sallad till lunch, jag gillar ju inte sallad egentligen med blev lite sugen på det i lördags när jag såg salladen som hanna hade köpt på charlies, den såg riktigt mumsig ut! När jag har gjort salladen och sen ätit upp den så ska jag åka till stallet och rida ut på en riktigt travtur tänkte jag! Sen ikväll ska jag ut och springa igen :c satan i gatan vad jag har blivit duktig! Försöker ju tillochmed trappa ner på cola drickandet, fast det lär ju absolut inte gå! Ingen emma utan cola liksom. Aja, nu ska jag bege mig ner mot köket! puss



Måste bara ta ut mina agressioner lite också för en grej, det är så jävla dåligt! Det finns några bra låtar med Schuyler Fisk på youtube, MEN DOM FINNS INTE PÅ SPOTIFY. Så jäääävla irriterande, jag orkar liksom inte sitta och lyssna på dom på youtube? Jag vill ju ha dom på min spotify lista där jag har all annan bra musik. Jäkla #%&¤##& spotify.

Schuyler Fisk - Cold heart
http://www.youtube.com/watch?v=6Xs2lzQ28TE&feature=related

Schuyler Fisk - From where im standing
http://www.youtube.com/watch?v=Z-qM-aVen6Y&feature=related


Mäster kockarna

Hejsan
Gick upp tio, åkte till stallet lunchade och gjorde grejerna. Skulle igentligen rida då också men red nu ikväll istället med hanna. Så jag duschade direkt när jag kom hem från stallet på förmiddan sen så möttes jag och hanna kl 2 på ica och köpte lite ingredienser, sen gick vi hem till mig och bakade och bakade och bakade! Vi gjorde först rulltårta och drömtårtan, det gick ganska bra. Bara det att hannas rulltårta blev as fet och min drömtårta blev en liten krympling :c hahah!
Sen gjorde vi hallongrottor, och jag säger bara ALDRIG mer, usch! Hanna gjorde vanliga ljusa, jag ville skoja till det lite och ha bruna så jag hade i kakao i min smet. Tyckte sen att smeten va så torr så jag hade i vatten, sen blev den så blöt så jag fick ösa i mjöl och den var ändå för kletig. Resultatet blev stora bruna hallongrottor som smakade nada och var fullproppade med sylt, bra gjort! Sen gjorde vi kladdkaka, den blev toppen iallfall!


Hannis


Jag


Min drömtårta gick lite sönder men jag lagade den sen med smörkräm (y)


Haha gissa vem som är vems?



Hahah, man kan ju gissa vilken deg som jag har gjort.....



Kladdig!


En hanna + ett kladdigt emma-finger


Haha, alltså...


Hallongrottorna när dom va klara  +o(





Lite duktiga är vi iallafall?


Life's a highway

Hej.
Det gick INTE lätt att springa idag. Hanna och Madde sprang också 3 kilometarn, och dom sprang fort så då gick jag en stund så att dom hann före, sen så sprang jag en stund, gick en stund, sprang en stund ah ni fattar. Enda bra jag gjorde var väl att jag åt lite blåbär i slutet, och dom gav mig energi så när jag är typ 5 meter från målet så ser jag att det kommer en ganska tjock gubbe bakom mig så då bara gav jag järnet och flög fram dom sista metrarna så jag kom iaf i mål före han, grattis emma! tack :)
 Imorn ska jag baka med hanna inför cm-hoppningen/KM:et på lördag. Vi ska göra kladdkaka, rulltårta och lite annat grejs! Men nu ska jag gå ner och poppa popcorn och gå upp dom få gram jag hoppas att jag gick ner när jag sprang, ciao


schteeekar bild från sommarn 2009, kort hår jag hade :o


I'm ready to run...

... as fast as a tiger. Eller njae, kanske inte så fort, men lika fort som en igelkott iaf! Väntar på att madde och hanna ska komma och hämta mig så ska vi ut och springa som ni nog fattade! Dom springer 6 och halvan, jag 3:an, så mobilen är laddad med bästa musiken. Eller kanske inte bästa, men roligaste! Sån musik man blir springsugen och glad av, inga sega ballader alltså. :D Så nu kör vi! bye


Work it, make it, do it.

Hej där!
Gick upp 11 imorse. Åt frukost och bytte om och åkte till stallet och red och grejade. Vid 2 sen åkte jag och mamma till björneborg, så vi var där hela em/kvällen och jobbade och fixade inför centimeterhoppningen och KM på lördag. Fast det är typ bara jag och en till anmäld till KM, det är ju lite synd, hehe. Sen på kvällen grillade vi där, sen åkte vi och kollade i ett stall i bjb som razzel får stå i under lördag så han slipper stå i transporten, det blir prima det!

Sen åkte vi hem vid typ halv 9, och vid 9 började jag kolla på flight 93, men orka inte kolla klart. Men det handlade typ om 11 september, det var inte en dokumentär om det, det var liksom en drama film så huvudpersonerna i filmen var med på dom kapade flygplanen, den var rätt bra det jag såg iaf :) Men nu tror jag att jag ska kolla klart på dokumentären om britney spears: "britney: for the record." Började kolla på den igår elle rom det var i förrgår och tyckte den var riktigt bra! :D Håller även på att lägga in bra musik på mobilen, ska ju springa med hanna och kanske madde imorn igen så då måste jag ju ha bra musik att lyssna på ;) Blev lång text kände jag nu så guldstjärna till er som läste hela, puss!


min pärla när han var en liten bebis!


Fredag den trettonde

tjena, idag är det fredag den 13:e :D men inget har gått dåligt för mig än som tur är ;) Skulle gå upp 9 eftersom vi skulle måla i stallet kl 10, men vaknade halv 9 av att det ringde. Hann inte svara men kollade vem det var som ringde, då stod det hannas nummer  så jag ringde upp henne och skulle höra varför hon ringde:

Jag: Hej!
Hanna: Hej.
(Tystnad, jag väntar på förklaring varför hon ringde och väckte mig)
Hanna: ehm... vad gör du?
Jag: jag sover dudå?
Hanna jag sover?!
Jag: Men du ringde ju nyss?
Hanna: eeeeh, nej?
Jag: Aha då ringde nog din mobil upp mig själv eller nått?
(Hanna kollar sin mobil)
Hanna: igår ringde jag ju dig men inte idag?
Jag: aha konstigt, aja ses fem i 10 när jag kommer förbi dig ska sova nu igen HEJDÅ
hanna: aah men jaha aja hejdå!


Hahaha så jävla konstigt, men sen fick jag reda på att det var mamma som hade ringt och det stog inte på nummerpresentatören för hon har ju skyddat nummer ;D haha så då ringde jag och väckte hanna i onödan haha ;) men det roligaste var ju att jag ringde upp hanna, sa hej och sen var helt knäpptyst och sen sa att jag sov, hahahaha hon måste ha trott att jag var dum i huvudet innan jag förklarade för henne ;D

Annars har jag inte gjort något speciellt idag, bara målat hela dagen. :) Nu ska jag göra mig iordning för det kommer hit några bekanta till mamma och pappa och grillar, xoxo.


Min katt är alkoholist, därför han är så fet, han har några ölmagar....


Tolfte Augusti Tvåtusentio

tjobre
Är så jävla trött och ska upp 9 imorn så jag försöker skriva snabbt nu. Min dag:

  • Gick upp vid 11, åkte till stallet vid halv ett, lunchade och red.
  • Kom hem vid halv 4 (hur nu stallet kunde ta så lång tid?!) åt tacos och duschade.
  • Drog hem till gabriellaa. Vi va där en stund sen drog vi till matbutiken köpte dricka och godis!
  • Kollade på 2 ½ men hemma hos mig en stund.
  • Sen åkte jag och gabriella bil med louice och clebbo en stund, hahah blev åksjuk ;-)
  • Jag och gabb drog hem till mig igen, kollade på "benknäckar gänget: krossa dom!" tills gabb blev hämtad.
  • Nu ska jag kolla klart på filmen, sen... SOVA!

Godnatt!



Vill att det ska vara sånt här fint väder den sista tiden nu innan skolan börjar!


Night lingers on, we'll be safe until dawn.

Hej!
Jag har varit riktigt duktig idag tycker jag, gick upp tidigt och åkte till stallet och morgonfodra och red Razzel. Sen vid typ kvart över 10 när jag hade släppt ut razzel i hagen igen, så började jag, hanna och madda måla stallet. Sen målade vi hela dagen och jag åkte hem vid 16.10. Då slängde jag i mig lite mat och sen så kom gabriella så gick vi och sola igen, tror att det tog lite mer idag iallafall! Sen kom mamma och hämtade oss vid meddo så vi släppte av gabb hemma hos henne så åkte vi hem och så bytte jag om. Sen kom gabriella till mig igen.
Vid kvart i 8 fick vi för oss att göra marknads nougat, och madde skulle hämta oss 8, haha men vi hann =D Strax efter 8 kom madde och hade hämtat upp hanna, så åkte vi fyra ut till A9 och sprang spåret där, hanna och madde sprang 6,5 kilometer men jag och gabriella nöjde oss med 3 km otränade som vi är. :) Men vi sprang iaf på runt 11 min, och det är ju ganska bra för att inte ha sprungit på väldigt, väldigt länge! Sen släppte madde av mig och gabbi hos mig så åt vi lite popcorn sen kom maria och hämtade gabirella, haha. Så det har varit en låång dag för mig, så nu ska jag sova om en stund och imorn får jag iallafall sova till 11! hejda


jag och gabb i strömstad-08.<3


Just go ahead now

Tjena bloggeeeen,
Har nyss druckit cola, köpte en burk cola av tobbe för 12 kronor, den kostar 7:50 på affärn. Dålig affär men är man lat så är man! Gick upp asa tidigt idag för jag följde med pappa och jobbade idag. Hjälpte till att inventera (räkna grejor typ) och städa lite. Kanske inte det allra roligaste men jag tjänade mig några hundralappar iallafall.  Och det är absolut inga fel :)

Slapp åka till stallet idag, mamma fick rida idag. Så nu funderar jag på att gå ut och lägga mig i solen, inte för att den kommer ta något när det är såpass sent men det är så skönt i solen iallafall. Man får ju passa på när det för en gångs skull är fint väder. Var ju och solade i solarium igår, men tycker inte att det blev någon skillnad alls :c Så nu blir det att gå och sola nästa vecka också, måste ju bli lite brun tills skolan börjar, och herregud, det är VÄLDIGT snart, sommar lovet har gått sjukt fort! Menmen, så är det. Nu ska jag dra.           Auf wiedersehen.




Söndag den åttonde augusti tvåtusentio

tja! Sitter här och äter godis och spillde nyss ut mitt cola glas på skrivbordet :c inte duktigt gjort. Är bajs trött för vi har haft städdag i stallet ända från 10 till typ 3, så jag har skurat box och väggar och massa = JOBBIGT. Så nu tänker jag hälla upp nu cola och lägga mig i soffan och kolla på film, herra

OCH JAG TYCKER FAKTISKT ATT NI KAN KOMMENTERA NÅGON GÅNG börjar ju undra om ni är stumma, haha


:~D

Har nyss ätit frukost, ops... Aja dagen efter tävling får man sova länge! Tänkte bara berätta hur det gick igår och slänga in lite bilder. Det regnade ganska mycket i första klassen så då fick jag rida i regnjckan =( men i andra klassen slutade det regna :D I 95 så petade vi ett hinder, men han var superfin och pigg och bjöd verkligen på hindrena och det kändes jättebra så jag bryr mig inte om petet! =D i 1 m var det exakt samma sak, han var jätteduktig och pigg och bra men när vi rider mot 3:an så börjar han gnägga, haha så vi petade 3:an, så vi fick en rivning här också men det var bara otur, han tappade koncentrasionen lite när han började gnägga ;) men jag är jättenöjd med dagen och razzel, han var så duktig! Det märktes verkligen att han tyckte det var kul också, han ladda som fan på framhoppningen på hindrena! Hahaha.


jag i bilen när jag byter om, hanna lekar paparazzi ;) Tack hanna för att du följde med!


på framhoppningen inför 1:a klassen.


framhoppningen 1:a klassen.


väntar på att få gå in på banan


full galopp inne på banan!





En glad och blöt emma efter första klassen inne i gången mellan ridhusena! Sadeln färgade av sig på ridbyxorna :c


jag och razzel i ridhuset



på framhoppningen inför klass 2





väntar på att få gå in på banan för andra gången.



över hinder nummer 1 inne på banan


över hinder nummer 4


hinder 5, ser ut som att vi river men det är faktiskt inte det här hindret vi rev ;)


efteråt, min duktiga plutt är så fin!


bäst


Redan trött

Klockan är 21:12 och jag är redan supertrött. Vet inte hur det kan komma sig eftersom jag inte har gjort mycket alls idag. Orkade inte putsa tränset och sadeln idag, gör det imorn istället eftersom tävlingen börjar kl 3 i mariestad. Ska hoppa 95 cm och 1 m. Hoppas verkligen att det går bra den här gången. Men nu ska jag lägga fram mina kläder inför imorn och sen så ska jag ta lite cola och kolla på teve och tagga inför imorn :) Hejdå.

Just gonna stand there and watch me burn

Hejhej, ska bara skriva lite snabbt nu innan jag drar till stallet tänkte jag. Vaknade ganska nyss och har ätit frukost så nu ska jag byta om och åka ner till stallet och fodra lunch och rida. Lär bli kvar i stallet ett ganska bra tag eftersom jag ska putsa mina grejer inför imorn också. I eftermiddag ska jag vara med hanna, det blir awesome. Nu måste jag verkligen gå och byta om, puss.


Jag och Hanna förra sommarn på Kilsviken! Jag använde mina paint
skillz och pimpade bilden lite (a)


Seize the day

Tjenixen. Sitter här och dricker cola nu, och har nyss klippt gräset. JOBBIGT. Och ena sidan av våran gräsmatta är typ bara mossa så då bara kärvar gräsklipparfanskapet och dummar sig så det slutade med att jag sket i att klippa på den delen!

I förmiddags så hoppade jag på banan, och det gick verkligen jättebra :D han var pigg och framåt och jag red bra och vi fick mestadels jämna och fina språng och inte dom här läskiga katthoppen som det blir väldigt ofta när vi inte har tillräckligt med fart. Så det gick väldigt bra idag faktiskt, och det gillas eftersom vi ska tävla i Mariestad på fredag.


Jag och Razzel i sunne 13/5, vad mörk han var då!

Men nu ska jag gå ut och bada i poolen tror jag, för det är ju riktigt fint väder =D
puss


~What is life when you can take twos
Both the good shit and the blues
Carpe diem

I don't care if it's wrong or right
Gamble hard and just shine some light
Carpe diem

Though life is ruff and the road is tuff
You can seize the day
Your single now well then so am I
So let's seize the day
Girls lose your blues and just laugh at life
And then seize the day
Cause you only live once~

HOFFMAESTRO – Seize The Day


Det är ett krig, varje dag skjuter vi ner varandra

Hejsan, tänkte lägga in lite bilder på vad jag köpte i örebro.

Skjorta, Carlings

Örhängen, Glitter.


Väska, kommer inte ihåg vad affären hette.


Linne, Cubus

Fotlänk eller va det heter, kommer inte ihåg namnet på affärn.


Tröja, H&M

Linne, Cubus


solglasögon, ginatricot.

Fick även hem mina jeans från nelly igår, dom passade :D


hejdå :)


We no speak americano

Tja! Har precis duschat. Red kurs för maria persson idag, hoppade lite och det gick riktigt bra i slutet iaf!
Nu sitter jag och kollar på lite fina kläder, ska ju till örebro imorn och shoppa :) Här är lite grejer jag vill ha:

Kjol/Ginatricot


Örhängen/Ginatricot


Tröja/Bikbok


Ring/Bikbok


Skjorta/H&M


Lång topp/H&M


Kavaj/H&M


Väska/H&M


6-pack ringar/H&M


Converse/Intersport (Fast jag ska köpa vita men det fanns ej bild på dom)


Ha det bra, puss


RSS 2.0