YOUR GUARDIAN ANGEL

Hellu
sitter här och taggar inför att åka till stallet. ska hoppa för madde idag =D Hade klassråd först imorse i skolan, sen hade vi egentligen engelska men den blev inställd så jag och snaris satt utanför idrottshallen och solade i nästan en timme, sen drog vi och köpte cola, underbart! fick även veta idag att jag fick mvg- på sista so provet, så nu hoppas jag att jag kan höja mig i so:n ;d skulle inte sitta fel. Aja. nu ska jag gå och byta om.  Hejra

2 till bilder från tävlingen i sunne :]



SATURDAY NIGHT

Hejhallå
Sitter här och hostar och har ont i halsjäveln, inte så jävla rockigt kanske, nej. Skulle ha åkt till kilsviken imorse och hoppat men jag struntade i det eftersom jag mådde bajs då. Men sen på förmiddan så mådde jag bättre så då åkte jag och mamma och min faster till karlstad och röjde utav bara helvete.
Haha okej, det gjorde vi faktiskt inte..... Men vi (jag) handla fina grejer iaf :D Jag köpte skor till skolavslutningen, en kort, grå jeansjacka som jag ev ska ha över klänningen på skolavslutningen (beroende på vädret), jeansshorts, och en sjal :) Vi var inne i stan först och handla, men när vi satt och fika så blev de plötsligt strömavbrott pga åskan så alla affärer stängde så då fick vi åka till bergvik ist ;dd aja, orkar inte skriva mer nu!
herra



kul att jag jämt har nya bilder, hehe.


27 Maj

Tjenis
Har precis druckit varm choklad och pluggat lite. Har lyckats bli förkyld igen, skräll. Jag lär ju ha världens sämsta imunförsvar iallafall. Har so prov imorn, det ogillas. Tror iochförsig att det är vårat sista prov, det gillas. hihiahahu. Kändes som att skolan gick rätt fort idag, inga fel :D Sen promenerade jag ( okej, blev upplockad av susanne efter ett tag.......) till stallet. Red ut på min gosplutt idag, och det gick så jävla bra =DD Han har fan aldrig varit så här lydig och fin i skogen :pp Så pga av att det gick så bra med ridningen så va jag glad sen, så det gick jävligt lätt att cykla hem sen :]] bra de. Ajaaaaaaajaja, nu ska jag fortsätta plugga om en stund, ska först springa ner och kolla om mamma har handlat något ätbart som är gott =D
puss



saknar lillskiten :{<3

ONSDAG

Tjaaahej
vet att min uppdatering har sugit getpung dom här senaste dagarna, men jag har fan inte orkat skrivit :) var ju sambo med hanna hela helgen, eftersom chpk hade tävlingar på kilsviken. Och aaaaa, annars hare väl inte hänt så mkt dom senaste dagarna. Min skolavslutingsklänning kom idag, wihu. På lördag ska jag till k-stad och köpa skor till skolavslutningen också, när jag har kommit hem från stallet ;D Ska till kilsviken på morronen på lördag och träningshoppa på tävlingshindrena innan dom plockas undan :) Har även ändrat så att jag ska tävla i gullspång 20/6 ist för i säffle 19/6. Måste tvinga pappa att betala anna kurs åt mig också 14-15/6 :) Måste också köpa ny sadel åt Razzel, min ligger inga bra på han. Inte så jävla rockigt kanske eftersom vi egentligen behöver köpa dressyr sadel också. Red markarbete på Razzel idag, det gick super bra! :D men nu ska jag gå och göra något annat.
puss


jag och razzlet i sunne

REGIONAL HOPPTÄVLING

Tja!
Har nyss ätit Mcdonalds, satt fint de. Hade inte ätit sen halv sju imose :c Iaf, har ju varit hela helgen ute på kilsviken och sovit där i husvagn med Hanna, eftersom chpk har haft tävlingar :p Har gått väldigt bra hela helgen, lite få starter bara, inte bra. menmen, så äre. :) Nu ska jag åka till stallet, sen ska jag sova en stund och sen blire Gossip Girl :DD imorn äre skola =( men jag ska va i kiosken med lojsan så det blir nog inte alltför jobbigt ;)
puss


SIMPLE MAN

Sitter här och håller på att spy för att jag har tryckt i mig chips skruvar och cola, inte okej. Fy mig. MÅSTE börja bli nyttig, kommer ju rulla fram snart annars. Och det vore ju inte så jävla trevligt! Red ut med Erika idag, trevligt med lite sällskap :) Har även bestämt mig för att beställa den rosa klänningen. För då kan jag använda den hela sommarn, den vita kommer jag bara använda 1 gång känns det som. Aja ska kolla tv nu. Puss.

Take your time... Don't live too fast,
Troubles will come and they will pass.
Go find a woman and you'll find love,
And don't forget son,
There is someone up above.

And be a simple kind of man.
Be something you love and understand.
Be a simple kind of man.
Won't you do this for me son,
If you can

Boy, don't you worry... you'll find yourself.
Follow you heart and nothing else.
And you can do this if you try.
All I want for you my son,
Is to be satisfied.

älskar låten!

SKOLAVSLUTNINGEN

Tjobre
Funderar på att beställa den här klänningen till skolavslutnignen, men vilken färg isåf? vit skulle jag tro. Vilken fär tycker ni?


TISDAG

Hej
Har nyss bakat muffins =D Dock kunde jag inte äta någon eftersom vi ska ha dom till helgen när CHPK har 2-dagarstävling :) Kommer nog bli ganska kul på tävlingen faktiskt, vi har ju klasser ända upp till 130 :pp Och jag och Hanna ska ju sova på kilsviken i husvagn :D aja, nog tjötat om det. Skolan va rätt soft idag. Hade massa vikarier osv och fick sluta tidigare. Hahah, vi hade lite kul snack med Cassandra, Gabriella försökte få henne att börja gilla mig men hon sa att hon gillade gabriella mest :DD. Efter skolan drog jag till stallet med mamma. Hon red ut i skogen och jag cyklade med, så nu är både jag, mamma och Razzel motionerade. Men de var nog värst för mamma........... hahah, konditionen får hon allt jobba på lite. Fast jag ska väl inte säga nått egentligen, min kondition är inte heller på topp. Ajaaaa, nu ska jag duscha och plugga till klockan 21.00, då blir desperate housewives :~D
Ciao.



gölli bild på mig och gäbi från april =))


FY FAN.....

..............vad jag är trött. Har suttit i målgången på en distanstävling från 1 till halv tio på kvällen :c
så nu ska jag sova som bara fan, och imorn har jag morgonfodringen i stallet :-| så då blir det minsann ingen sovmorgon. Sen bjuder även morgondagen på en tripp till Linköping! Blir nog kul :p
Adios amigos.

COLLIDE

Hejs =D
Kollade nyss på avsnittet från igår på bella&tyra show, det var ju helt klart det roligaste avsnittet hitills iallafall! :D Annars har jag knappt gjort ett skit idag, var i stallet på förmiddan, svina mdconalds efter det, sen var jag med mamsen och handla. Morgondagen däremot kommer gå i ett, först måste jag hinna rida på morgonen, sen ska jag vara funktionär på en distanstävling från kl 1, som ev slutar kl 22 om vi har otur. Hoppas på att den slutar lite tidigare än så iallfall :) Har även anmält till tävling på Säffle RK som är den 19 Juni. :]] Det var allt för mig idag.
Puss

 

even the best fall down sometimes,
even the stars refuse to shine.


fredag 14/5

Hola.
Började dagen med att gå in på datorn och kolla på fryksdalens RS hemsida om det kommit upp bilder från igår, det hade det inte än men resultatet från lotteriet hade kommit upp och då kom jag ihåg att vi köpte lotter. Vi vann på en av lotterna, en tavla vann vi, hahah. Nu ska jag iallafall göra mig iordning om en stund och sen ska jag ner till stallet och skritta ut på pärlan med hanna och mysan. :)

bjuder på två väldigt fina bilder på mig i gabriellas glasögon ;)



19:42

Hej! Kom hem från stallet för typ en timme sen, har tagit igen mig nu en stund ;) var ju på tävling idag i sunne!

klass 1 (90 cm): kändes väldigt fin, hade han bra mellan hand och skänkel, dock kom vi lite för snävt in på sista hindret som var en stor oxer, så då stannade han fast sen hoppade han iaf, så vi typ kraschade i hindret, så jag blev knockad och såg dubbelt och han fick ett skrapsår på ena bakbenet men annars var det ingen fara :)

klass 2 (1 m): kändes skitfin här också, hade kraft i galoppen och hoppade fint på hindrena. Hinder nummer 5 var det hinder vi kraschade på i första klassen så där vägrade vi ut oss, han var helt enkelt rädd. Så det fanns inte så mycket att göra. Men jag är iaf nöjd med dagen och razzel kändes väldigt fin överlag :D






jag vet att dom 3 sista bilderna suger, men det är
för att jag pausa i filmen och printa :)


BACK UP TO HEAVEN ALL ALONE

tja!
har precis gjort mig iordning inför skolan, ska gå om 20 minuter typ. har franska först, euw. hatar franska. hatar linda. hatar skolan. känner mig väldigt positiv idag, hehea. iaf, efter skolan blir det att äta fort som fan och sen cykla ner till stallet fort som fan. ska rida, putsa, tvätta hästen osv,osv idag. eftersom det är tävling som gäller imorn. min första tävling tillsammans med razzel, wihu. kommer machtaså fint imorn, han ska ha grå luva och grått shcabrak, och jag ska ha grå kavaj :D funderar på att dra rå slingor i manen och svansen på han också... skulle vara fint! haha nejdå, så elak ska jag inte va. något dåligt är att det ska regna hela dan imorn, helvete! menmen, nu har jag klagat nog. käner att jag tar ut mina aggressioner på bloggen ibland, hahahah!
puss

I'D RATHER BE WITH YOU

hallelåja
sitter här och pluggar som värsta pluggisen, tränar på min bokredovisning inför imorn. vill ju höja mig i svenskan så det är väl bara att träna snällt och fjäska. fast det går inte så bra med fjäsket för linda............. hahah. var iaf trött som jag vet inte vad idag i skolan, fick verkligen kämpa för att hålla ögonen öppna på morronen och på eftermiddan hade jag huvudvärk. strålande! efter skolan åkte jag och mamma till stallet, sen hem och så åt jag och nu är jag här. ska väl fortsätta träna antar jag. plus att jag saknar min lilla pieter så himla mycket. går inte en enda dag utan att jag tänker på den underbara lilla busponnyn. gud vad jag skulle vilja kunna trolla ibland, så jag kunde få tillbaka honom. värsta beslutet jag har tagit i hela mitt liv, men det var ju vad som var bäst. För Pieter iaf, inte för mig... menmen, det som har hänt har hänt, men jag kommer aldrig glömma den hästen. känns som att han är inristad i mitt huvud ibland.


livet är väl till för att man ska glömma,
men du lever kvar i mina drömmar.


everything is dust in the wind

hellu
har precis gjort mig iordning, så nu ska jag snart gå till skolan. helgen har varit bra! igår gick dagen i ett, först åkte jag till stallet vid kvart över åtta och hoppade på banan för madde, gick sketbra så nu hoppas jag det går lika bra på torsdag! sen vid 11 åkte vi till kilsviken och målade hinder och grillade korv. Sen vid 4 åkte jag och mamam på distansmöte, sen kom vi äntligen hem igen vid kvart i 6 typ. Då vilade jag i soffan och kollade på gossipgirl, underbart haha. idag ska mammsen rida på razzel så då får jag lite ledigt, men måste förbereda min bokredovisning inför imorn. fyfan!
puss



gammal bild :)

LEVER MIN DRÖM

tjenixen
min kväll har varit skitbra! först kom snaris, lollo och gabb till mig runt halv 6. Då grillade vi och åt osv, sen åt vi tårta och sjöng för louice. johan fick också vara med på ett hörn och äta. sen kollade vi på film och runt 9 kom gabbi och david också. men nu är jag jävligt trött så nu ska jag snart sova.


snaris och jag, vi var supertaggade, men finfina masker.

snarberg

hahah, jag.


lojs när hon blåser ut ljusen på den fina tårtan :D

luis and gäby, gäby är glad

haha, david och gabriella :))


FREDAG FÖR ER SOM HAR MISSAT DET

hellu.
idag är det fredag, och jag går en ganska kort dag i skolan. Först har vi matte, so, lunch, svenska och sen ska vi på studiebesök på elverket. inte det allra roligaste kanske, men bättre än reningsverket iaf! sen på kvällen ska jag ju somsagt ha tjejkväll med mina tjejer :D kommer blir skitkul! pärlan i stallet får vila idag, hinner inte rida :) men till helgen blir det hoppning som gäller, och på torsdag åker jag till sunne och tävlar :D åh vad jag längtar! hoppas min gabriella kan följa med också =D puss



gammal bild again.

THURSDAY

hejhallå
kom rätt nyss hem från coop, har handat med mammsen. har köpt massa roliga grejer tills imorn, då kommer mina babes hit och så ska vi ha tjejkväll ( + 1 kille ) och bl.a fira att lojsen har fyllt år =D det blir grejer det! idag sökte jag om till samhäll också, pallar inte gå natur ;p. men nu ska jag duscha! pussssss



drar till med en gammal bild från i höstas.

ONSDAG

hellu
hade np fysik hela dan idag i skolan, tror det gick ganska okej. :) sen vare prisutdelning för djurgårdslunken vid 12, och sen trodde vi att vi slutade. Men efter en stund ringde min mamms och berättade att hon hade fått ett riktigt ARGT mail från min lärare, så typ hela klassen är uppskriven för skolk nu, hahahahah. Efter skolan dorg jag till stallet och red, och nu ska jag baka scones :D ska även pallra mig upp till ica och köpa cola.
puss



ÄR NÄSTAN DÖD

hejhej
känner mig som en levande död just nu, kom rätt nyss hem från djurgårdslunken. Alla på högstadiet ska springa/gå djurgårdslunken varje år, så tro det eller ej men jag och snaris har sprungit/gått 6 km på 52 minuter och 27 sekunder. Helt okej tid för att vara jag och snarberg, haha. men ja, jag kan ju tala om att jag kommer ha en redigt go träningsverk imorn! hahaha fyfan. nu ska jag lägga mig och sova en stund och ta igen mig tills mamma kommer runt halv 5, då ska vi till stallet, sen ska jag plugga. och imorn har jag np i fysik hela dagen, FYFAN va roligt.
herra

och just det, GRATTIS louice som fyller 16 idag!<3


här får ni lite söta bilder på mig och fröken snaris:


jag var taggad ;E


snaris var inte lika taggad........



såhär glad är jag åt att vi måste springa djurgårdslunken
varenda jävla år

tjobre

helgen var bra, idag har varit bra. orkar inte skriva mer, haha!
hejdå

en dag ska det bli du och jag igen charlie

Hej
Har nyss fikat! Gick upp runt 11 idag, åkte direkt till stallet och hoppade med razzel, det gick jättebra :-D sen åkte jag hem igen och så åt vi osv, sen satt jag här vid datorn en stund och plötsligt ropar pappa att det är en hund på våran gård. Så jag går ner och går ut till hunden, som var en tax, och den var skit go! den hade rymmt från sin ägare så pappa åkte ut och leta efter vovvens ägare och jag gosade med den under tiden och döpte den till charlie <3 men sen åkte charlies ägare förbi vårat hus och så såg dom charlie och kom och hämta han/henne,  haha charlie ville inte följa med dom först, för den goa lilla hunden älskade mig mer ! men sen åkte dom iväg med charlie :c men nu väntar jag iaf på att gabriella ska komma hit, så ska vi gå till matbutiken och köpa cola bl.a, sen ska hon sova här =D puss



nu vet jag vad äkta vänskap är........
men don't worry charlie, i'll be waiting for you!

RSS 2.0