Photoshop

Har alldeles nyss upptäckt vad skoj det är med photoshop ju! Haha, sa ju att jag skulle bli uttråkad av allt pluggande. Fast hitills har det inte blivit så väldans mycket pluggande ändå, sitter mest på fb, och nu grejar jag i ps också då, hahaha. Har fått världens huvudvärk också, antagligen eftersom jag har suttit vid datorn hela eftermiddagen. Behöver nog bara lite luft, så om det inte hade varit så förbannat dåligt väder så hade jag gett mig ut på en springtur. Men det sätter Sveriges vädergudar stopp för.

Somliga går med trasiga skor

Ska till Karlstad på lördag, vi ska kolla lite efter en ny hoppsadel. Men jag ska givetvis se till att hinna slinka in på HM också, och har en massa saker jag vill ha därifrån!!
Tur att jag fick studiebidrag idag, hähähä. Synd bara att man inte kommer långt på 1050 kr när man är shoppingsugen :(

What are words

Liksom en massa andra människor så har jag också fastnat för den här gosiga låten. Speciellt i början, då är den som braigast. Och SJÄLVKLART finns den bara på youtube och inte på spotify, så om jag vore på mitt vanliga, aggresiva humör så skulle jag skriva ett tredje hatinlägg om att vissa låtar inte finns på spotify. Men just nu är jag waaaay to trött för det som tur är, så inga hatinlägg idag :D:D:D Ska plugga nu en hel massa så det lär bli en massa ovärda inlägg eftersom jag lär bli galet uttråkad. Hihi, puss

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Torsdag tror jag

Tjoooo
Sitter i skolan och ugglar just nu. Gör inte ett bajs och ska inte göra någonting senare idag heller. Bara tortera mig med massa samhällsplugg och sen ska jag ner till stallet en sväng ikväll. Inte världens roligaste torsdag kanske menmeeeeen.

Everyday like a queen on her throne

Ska alldeles strax dra igång med att plugga. Vill inteeeeeeeeeeee, men vad vill ens göra just nu? Inte ett skit faktiskt. Vill bara lägga mig i soffan med min marabou nonstop som jag har köpt och glo på något trevligt program och äta mig fet. Men sån tur har jag ju tyvärr inte, så det är väl bara att ta tag i skiten och få det gjort.
Har faktiskt redan pluggat lite idag, när jag kom hem från skolan nämligen. Efter det åkte jag till stallet och red ut med några brudar. Sen cyklade jag hem igen, och jag vill bara säga det att en av dom där jävla backarna, DEN DÖDAR!!!!!!!! Synd om mig som måste cykla uppför den flera gånger i veckan. Men nu ska jag som jag sa nyss plugga, ha en trevlig onsdagkväll, och ha lite trevligt åt mig också för det kommer inte jag ha här hemma.
Roliga bilder från i måndags. Skitsöta! Nämen, tack så mycket det var gulligt sagt!

The Middle - Jimmy Eat World

Nejmen tjeeeena
Just nu sitter jag i skolan och har min sista lektion - franska. Lika enormt roligt som vanligt! Vi kollar på extra extra serien som vi redan har sett i högstadiet. Idag ska jag rida ut i skogen en sväng, och sen ska jag plugga inför samhällsprovet bara. Hatar samhällsprov eftersom det är så jäkla mycket man måste lära sig då, hujedamig!
Men nu ska jag kolla lite på extra extra, ha det bra allihopa. Hejs

Jävla snöhelvete

Sänder en glad tanke till om det finns några få människor som redan hade bytt till sommardäck, OM det finns några såna. Ni kan behöva en glad tanke nu när det här snöbajset kom igen. Men förmodligen finns det inga som redan hade bytt till sommardäck på bilen, för alla är väl så vana vid hur elakt sverige är på våren. Snö, fint väder, snö, slask, fint väder, slask snö baaaaaaaaaaajs. Jag förbannar dagen gud uppfann snö, varför kan vi inte bara förgöra snö från jorden?!?!?!?!?! Vore toppen enligt mig. Nu ska jag ge mig att ta ut mina aggresioner här.
Bilden känns passande.

The middle

Just nu sitter jag och nyser ungefär var fjärde sekund, FANTASTISKT. Får skylla mig själv eftersom jag tog på mig min gosiströja som har legat i min säng hela dan, och på min gosiströja har min kattjävel legat. Är så enormt jävla jobbigt att vara allergisk mot kattkräket som går och hårar ner exakt överallt i hela huset. Måste påminna mamsen om att köpa allergitabletter. Gick bra förut när jag red mysan, och gick bra när jag var ute och sprang efter skolan också. Ville bara skjuta mig själv lite eftersom jag fick håll, dumt gjort att käka flingor precis innan. Men nu ska jag gå och duscha, sovmorgon till 11 imorn då, har inställd datakunskap. Gott!
Gillar dig inte längre dumma kattkräk, du gör mig sjuk

Underbart

Är jävligt fint väder ute, så nu ska jag bara äta upp mina flingor och fil och sen drar jag ut på en springtur. Därefter cyklar jag till stallet och rider ut på Mysan tillsammans med mamma/Razzel. Najsigt eller? ah rätt så. Hihihi hejs
Bild från förra helgen eller nått

Leave your boyfriends behind

Nu kommer återigen ett hat inlägg om att alla låtar inte finns på spotify. Hatar när man hör en skitbra låt och så ska man söka efter den på spotify och så finns den inte där utan bara på youtube. Det suger getpung!!!!!!!!! Men nu ska jag fortsätta vara sur, vi har håltimme som vanligt här i skolan. Och stan öppnar inte förräns 10, så det finns ingenting att göra förutom att sitta här vid datorn och vara osocial. SKÖÖÖJ! Aja, hejdaa

I'm dead when you walk out the door

Jag har världens tråkigaste söndag. Har inte gjort ett skit idag förutom att varit i stallet och ätit. Och nu är klockan 18:13 och jag är så gott som död och vill bara sooova, men nej det går minsann inte för sig för om jag går och lägger mig nu, så kommer jag vakna upp vid typ 11 ikväll och då kommer jag inte kunna somna om så då kommer jag ligga vaken tills typ 4 på natten och då kommer jag absolut inte vakna imorn när klockan ringer när det är dags för skola. Så då kommer jag sova bort hela skoldagen, vilket iförsig inte vore så dumt så kanske ska lägga mig och sova nu ändå. Grattis till er som hängde med i vad jag menar, ni förtjänar en guldstjärna. Nej, nu ska jag ta en dusch som förhoppningsvis är lite uppiggande. Jag ger mig själv första priset till ovärdaste inlägget någonsin.
Naon – Dont Go

SÖNDAG

Har nys ätit frukost. Sov läääääänge idag, riktigt underbart vill jag lova. Nu ska jag åka ner till stallet och rida lite markarbete på Razzel, måste ligga i hårdträning nu för jag har nämligen anmält oss till årets första tävling! Den blir 17 april i Askersund. Blir skoj!

~

Jag har nog aldrig varit så här trött i hela mitt liv. Somnade förut hemma hos ida när vi kollade på film, roligt sällskap jag är! Ska lägga mig och somna nu till SATC 2, och sen ska jag inte vakna förräns det är fredag eftermiddag och helg igen. Låter förbaskat bra i mina öron, godnatt folket
Alla dessa underbara bilder från skolan alltså, det märks vad aktiva vi är på lektionerna!

Tjugosjätte mars tvåtusenelva

Ska alldeles strax bege mig hem till Ida, måste bara få dela med mig först av några söta sommarklänningar.
Är helt galet kär i den första klänningen, mums på att den inte finns i rätt storlek.

Så säg hejdå, för livet går vidare, och kom ihåg att det finns nåt som är finare

Hallo
Har nyss käkat kyckligsallad. Känner mig rätt duktig som valde kycklingsallad istället för pizza, speciellt med tanke på vad trött jag är efter min och Hannas stalldag. Vi har ju haft en slags teoridag med några småtjejer i stallet och det här ska jag och hanna redovisa på nästa ulk-kurs. Har varit i stallet från 7.15 till 15.30 typ, så är rätt så slut nu.
Men nu ska jag duscha och sen söve en stund, och ikväll ska jag träffa Ida igen. Lär ju somna, oavsett vad vi ska göra. Fast är på något konstigt vis sugen både på att ha filmmyskväll och att dra ut och hitta på något roligt. Skumt, hähähä. Aja, vi får se vad som händer. Nu, duschen var det ja.
Tur att pepsi finns där och är frivillig till att ta mina rester när jag inte orkar äta upp. Vore ju fruktansvärt om det blev kvar några ynka kycklingbitar till soptunnan!

Get up and go

Klockan är bara 11:16 på morgonen och jag har redan hunnit med maaaaassa saker! Haft danslektion, köpt glass med Ida, suttit och solat och ätit glassen med Ida, och ah. Det var väl det jag har hunnit med typ. Just nu har jag håltimme fram till 12, sen har jag bara samhäll och idrott kvar och sen ÄR DET HELG! Awesome. Men nu ska jag vara lite social mot alla andra här. Hejs
Tönt-Ida ville inte vara med på kort

Friday I'm in love

Är iallafall in love med allt underbart godis man får äta på fredagar! Hihihi. Just nu sitter jag iallafall och väntar på att klockan ska bli typ fem över så att jag kan brumma ner till skolan på min cykel, sitter och dunkar umbrella med the baseballs så att jag ska bli lite taggad inför dansen för en gångs skull! Ikväll ska jag vara med Ida igen, hihi vi kan snart räknas som sambos! Men nu ska jag åka till skolan, hejdå :-D

I hear in my mind all these words

Nejmen hallå dääääääär
Har nyss kommit hem ifrån skolan, har hunnit äta lite pannkakor och så hihihi. Nu ska jag skynda till stallet och rida ut på Razzel, och ikväll ska jag och Ida ut och powerwalka. Hade egentligen tänkt springa idag också, men har sån jävla träningsverk från igår så nöjer mig med lite powerwaling idag. Bra det med ju!
Jag och Amanda i lördags

Fidelity

MÅSTE bara få berätta vad duktig jag nyss har varit. Jag joggade ner till stallet idag, och promenerade hem med Hanna som sällskap. Så nu har jag förhoppningsvis jobbat bort lite av allt onyttigt men ack så gott som jag ätit idag. Var bara tvungen att få skryta lite, hihi. Nu ska jag duscha, och mysa till det med hårinpackning och ansiktsmask.

Herregud alltså, hahaha

BÄSTA som någonsin har gjorts! Älskart

Wiiiiie

Dags för lite cougar town nu för nu har avsnitten laddat klart. Så jag lägger mig i soffan med lite popcorn och cougar town och njuter av friheten, nu när det där jäkla franska provet är avklarat. Underbart!
Otroligt fin bild från helgen, antar att jag kände lite för att plocka fram mina gamla begravda gympa skills.

Aiming for the bottom's never been my choice, can I open the door and begin to voice

Sitter här och dricker cola. Illa. Men får skylla på att det är lillördag. Har ett sånt jävla godissug idag så det är fan sjuuuukt, vill bara moffa i mig massa godis! Vill äta godis, titta på godis, sova med godis, andas godis helt enkelt! Okej, där blev det kanske lite läskigt men ni fattar vad jag menaaaaaar. Och det värsta är att jag redan har ätit choklad men är fortfarande lika godissugen för det. Men nu ska jag sluta tjata om godis, vet inte om jag ska rida idag. Får se. Nu ska jag ladda hem resten av cougar town säsong 1, dör snart om jag inte får se resten!
Dreaming I can see the sun
Long gone with time to run
Make my day, come on let me out
Can I open the door and begin to shout
Dreaming I can see the sun
Dreaming I can see the sun
Long gone with time to run
Make my day, come on let me out
Can I open the door and begin to shout

Oh, pretty pretty please, don't you ever feel, Like you're less than fuckin' perfect

Tjaaao där!
Just nu sitter jag och tuggar i mig fil och flingor, mina special K röda bär som vanligt. Älskar dom, mums! Fick sluta efter matten eftersom det var massa inställda lektioner. Så jag var hemma halv 1 istället för 15.20. Inga fel alls faktiskt. Är på värsta toppenbraiga humöret, och nu ska jag åka till stallet. PUSS!

Men ååååååh, har ju suttit här och tagit massa bilder, men nu krånglar det så dom går inte att ladda upp. Ger er några braiga låtar istället som gör mig glad!
Dave Barnes – Little Lies
The Playtones – The King
Paul Simon – You Can Call Me Al
Vampire Weekend – White Sky

A Throw-Away Letter

Sitter i skolan och kollar på One tree hill med Ida. Såg vääääärldens sorgligaste avsnitt av det igår också, men som tur var slutade det lyckligt. Men jag hann tjuta ögonen ur mig för det, haha fyfan. Idag ska jag inte göra något speciellt alls. Nu ska jag fortsätta ha tråkig datakunskap, tjoooo

Jag svär livet blir bättre när man vet vart man ska

Har ganska så nyss kommit hem från stallet. Cyklade hem, ganska hurtigt enligt mig själv. Inte lika hurtigt om man vet om att både mamma och pappa var borta så jag hade inget annat val. Men jag föredrar alternativ 1 så vi kör på att jag är hurtig! 
Har varit en helt vanlig måndag, varit i skolan och stallet som vanligt. Nu ska jag plugga lite på franska provet för det gjorde jag aldrig igår, och kl 8 är det Topmodel och popcorn som gäller! Tror det är finalen så det får ju absolut inte missas.
Kan man bli coolare? Nej tror inte det va

You can call me Al

Jag sitter i skolan just nu och skriver lite på min filmanalys. Vi har håltimme och börjar inte förräns 10:50 eller något sånt. Är alldeles för trött för att vara här egentligen, men sånt är livet. Slutar skolan kvart i 2 idag så då ska jag till stallet, och ikväll kommer jag bara plugga inför franskaprovet. SKOJ! Nu ska jag fortsätta skriva, haejdå
Paul Simon – You Can Call Me Al

Hahaha

Hahaha, så jävla skön bild från igår! Snyggast i stan

Change the voices in your head, make them like you instead

Har nyss tagit en dusch, inga fel alls faktiskt när man är lite frusen. Hopptränade för pelle idag med Razzel, gick super. Han var jättefin och uppmärksam, och väldigt pigg! Haha. 

Hade kanon kul igår också, först gick vi till träslottet och åt och sen drog vi vidare hem till Anna och sjöng singstar, pratade massa skit, åt oss feta på godsaker och bara myste helt enkelt! Måste göras om. Nu måste jag plugga äckelrövbajs franska. Sen ska jag hem till Hanna. 

Gårdagens bilder, hade med mig kameran för en gångs skull!
Finaste Ida! ♥

'
Laddar upp några fler bilder sen, hejs

Nu förstår ni....

.... drar jag iväg på tjejkväll. Ha en bra lördag för det ska jag ha!
Going crazy like a maddafakkaaa
Dave Barnes – Little Lies


Mornmorn

Ah men hallå däääääär,
hihi! Klockan är bara 10:06 och jag är superpigg! Inte varje morgon det händer inte. Har nyss ätit frulle och bytt om till ridkläder så nu ska jag snart cykla till stallet. Hade en toppen fredag igår med Ida, och nu taggar vi om till tjejkväll ikväll hos annis! Blir nog mysigt värre, hoppas jag verkligen! Men nu ska jag sticka, hejdå!


Som vintern saknar våren, så saknar jag dig

Som om min själ har gått ifrån mig
för att vara hos dig, så saknar jag dig

These little lies

Sitter och myser med min lilla idis. Vi har kollat på cougar town och käkat massa onödigheter, men det får man på en sån här lovely fredag! Nu ska vi göra något annat än att sitta och uggla vid datorn, hihihihihi.
Asa gullig bild från skolan på oss

Nelly.com

Såg att Nelly har massa bra erjbudanden just nu, så som fri frakt och 100;- extra att handla för. Och en massa nya snygga vårkläder har dom, så just nu vore det perfekta tillfället att beställa någonting. Men nehedå, inte om man heter Emma Andersson och bara har 100 kr kvar från studiebidraget, kan tilläggas att dom pengarna ska jag slösa på mat och godis imorn, gööööött mos. Kan ju drömma om kläderna iallafall!
Only - Asti Party Dress Rut m.fl. - Brigade Army Blouse
Jeane Blush - Matilda Jumpsuit Object - Bobby True Shirt
Twenty8Twelve - Som Jacket Dept - White Top

Mojsar

Hallå däääär. Har nyss kommit hem från skolan och jag har tänkt på en grej, jag använder ordet mojs/mojsar väldigt ofta. Säger det till i princip allt jag inte vet vad det heter eller om någonting har ett krångligt namn som jag inte orkar uttala. Mycket enklare att bara kalla det en mojs, eller dom där mojsarna. Mojs är ett bra ord, det finns där för mig när min hjärna inte är riktigt med ♥ Iallafall, idag ska jag städa mitt rum, åka till stallet lite snabbt och duscha. Sen blir det myskväll här hemma med idis, vi ska se på cougar town och göra hemmagjord McFlurry. Låter som en awesome fredag i mina öron, så hejdåda!

John Tucker must die

Har nyss kommit hem ifrån ida, vi har kollat på john tucker must die hahahaha. Tyckte den var rolig, har ju sett den förut men det var ju väldigt länge sen så. Har käkat dajmglass också, mumma. Nu ska jag packa iordning dans och idrottskläder inför imorn och sen kolla på ett vänner avsnitt som vanligt, hihi. Godnatt folket

Lonelily

Har nyss ätit mat så det är helt sjukt vad mätt jag är nu! Kassler med sallad och makaroner är grejer det! Slutade skolan halv 2 idag, och nu är jag bara hemma och har ätit och ska byta om sen blir det stallet. Ska göra lite grejor och fixa iordning tills mamma kommer och då blir det ridning för henne och jogging för mig. Ikväll ska jag träffa Ida. Ha en bra torsdag, hejdååå
Hatar dom här ljusmojsarna som blir från mitt fönster

Sweetest girl (Dollar bill) - Wylef Jean

Det blev ingen promenad till ica för att köpa glass och cola, SKÖNT tänkte jag. Jag stod emot sötsuget, hehe. Trodde jag, för sen kommer jag ner till vardagsrummet och ser att mamma och pappa hade köpt cola, burkar också ♥ Är lycklig nu när jag har fått i mig lite cola, men glömde dock att använda min grymt coola colahjälm, men det kommer ju fler gånger tihihi. Morgondagen kommer bestå av skola och stallet, tänkte låta mamma rida hästen imorn och så joggar jag med. Men det beror på om det snöar eller ej, har hört lite rykten om att det ska göra det men vi får hoppas på att det inte stämmer! Men nu ska jag snart sova, ska kolla på ett vänner avsnitt först. Godnatt. 

Mitt nya linne som jag köpte på H&M i helgen:
Ignorera dom fina figurerna på dörren, valde att ha dom där när jag gick i 4an. Dags att göra om rummet kanske?


A man from Argentina

Hallå där
Har rätt så nyss kommit hem från stallet. Har hunnit fika lite med familjen också, och nu håller jag på att dö av sockerabstinens, så jag får släpa mig upp till ica och köpa en cola och en glass eller något känner jag. Går otroligt bra för mig att vara nyttig, men jag gillar att vara onyttig och njuta av livets goda sidor, så att vara nyttig kan dra dit solen inte skiner. Tack o hej

Bilder från gårdagen, hade lockat håret lite
Liiite bättre bild på håret, och myyycket bättre bild på mitt ansikte, hihi

Sluta leta efter toppen för du står på den

Har suttit och filat lite på mitt cv och personliga brev, så nu får dom minsann duga! Väntar bara på min referens nu, sen ska jag bege mig ut i sommarjobbsdjungeln och slåss för mitt liv, moahaha. Känner redan nu att jag kommer vara i stort behov av pengar i sommar så jag blir väl så illa tvungen att ta tag i det här nu. Men det blir nog faktiskt rätt skönt att göra något under sommarn också, och inte bara ligga hemma i soffan och sova bort sommarlovet medans man har brist på pengar. Nu ska jag gå ut och gå med mina föräldrar, senare blir det tvn som gäller! 

Gjorde bort mig rätt ljuvligt i skolan idag också, men det tänker jag inte ta här så tyvärr. Hehe ni kan gott få undra lite över vad jag har gjort. Hihihi. NU; promenaddags var det ju ja, tjoho............



The king of dreams

Helt klart skönaste låten just nu!
The Playtones – The King
Sitter i skolan och har nyss ätit. Har franska och engelska kvar, och sen är jag fri för dagen. Ska rida ut med Hanna i det underbara vädret, och ikväll börjar desperate housewives igen så det måste ju ses, och sen självklart cougar town efter det. Ah det blir väl min tisdag ungefär.

Vet att jag ser asa glad ut så klaga inte

Oh du hemska måndaghelvete

Hihihihi orkar inte att det är måndag och skola och hela 5 dagar till helg igen. Min helg sprang ju bara iväg, vet inte riktigt vart den tog vägen känns det som. Sitter i skolan iallafall och försöker koncentrera mig på att skriva filmanalys men det går inte riktigt för sig som ni kanske fattar typ ehehhe. Nej ärligt jag yrar bara så jag borde vara tyst................ Hihehahohahaie. Hejdååå

Nu måste vi dra

Har rätt nyss kommit hem ifrån stallet, åkte direkt dit och red ut med Hanna efter ulk-kursen. Har haft riktigt kul på scandic den här gången, och har varit på toppenhumör hela helgen! Det gillas, tyvärr är det inte ofta mitt braiga humör håller i sig en hel helg. Jag och Hanna var snabba på fikatimmen på lördagen och sprang till H&M i stan, fick med mig ett linne och en kofta. Visar kanske bild sen om jag orkar. Nu ska jag inta soffläge inför ponnyakuten,
hejdåda!

Väntar på att den här snyggingen ska komma hit

Hahaha, döda mig inte nu Hanna

OH MAMA

Såg lite nyheter från H&M, jajaja säger jag bara.
åååh vad jag vill ha sommar nu!!!!

FRIDAY

Har samhäll med världens sämsta praktikant, göööööött. Vill bara sova.

Rubriker är överskattat

Sitter i skolan just nu och uggler. Väntar på att göra historiaredovisning och sen är det lunch, sen samhäll, sen idrott sen heeeelg. Ikväll ska jag träffa hanna och så ska vi göra klart presentationen om CHPK inför ulk-kursen i helgen. Ska rida ut också tänkte vi, hoppas det fina vädret håller i sig.
Älskar alla fina cambilder man tar på lektionerna

Dags att bli vältränad

Känner att jag verkligen måste komma igång med träningen igen. Gymmade ju bra där ett tag efter jul men sen tog mitt gymkort slut och då var det slut på det. Men när det blir bättre underlag ute ska jag börja springa, och sen får jag köra lite styrketräning här hemma antar jag. Och gå och simma, det kan jag ju göra typ alla dagar som jag slutar tidigt. Sen måste jag helt enkelt bli nyttigare, funkar inte att äta massa gotta varje dag om man vill få en fin kropp. Dags för mig att inse det nu, tyvärr. Ska ju på ULK-kurs på Scandic klarälven hotell till helgen igen, tar lätt med mig gymkläderna dit för dom har gym och vi har gratis tillgång dit medans vi är där. Det blir bra. Nu ska jag packa iordning dans- och gympakläder inför imorn, beeptest gäller på gympan, nu kör vi!
Ja tack!

Där ute väntar natten på att stan ska implodera

Det gick faktiskt gör bra idag på matteprovet! Känns väldigt skönt eftersom jag pluggade som en jävla gnu eller nått igår, men det lönade sig ju också. Kände mig rätt säker på alla uppgifterna, även vg och mvg uppgifterna. Så nu är jag en glad emma, som strax vill belöna mig med något smaskigt, hehehe ;) Älskar att jag är så nyttig!
Annars då, ah då gör jag ingenting. Ska inte rida idag, och har ingenting att plugga på så jag ska bara leva livet och ha det gott. Börjar med att poppa popcorn och kolla på ponnyakuten och varning för barn. Låter som en bra torsdag i mina öron ♥ Men nu ska jag sluta yra här, hejs.
Så här såg det ut när jag pluggade igår. Fortsatte att kämpa med den där jävla Ben & Jerrys glassen, tar ju fan år att äta upp den. Var inte heller så gott med såna där kakbitar i, får ta en annan sort nästa gång.

Jag vill dig väl men negativt är ditt svar

Är inne på mitt 3:e inlägg för dagen, inte illa säger jag! Fan vad jobbigt säger kanske ni, hihihi. Nejmen nu är det faktiskt såhär att jag har inget bättre för mig så då kan jag lika gärna dela med mig av mina intressanta tankar.
Jag och mamma kom ut på en ridtur idag trots allt, det slutade ju snöa så då hade vi ingen ursäkt för att inte rida så det var bara att ge sig ut. Gick rätt bra faktiskt, ingen dikesspringning med Mysan idag iallafall, hähä. Annars har jag typ begravt mitt lilla huvud i matteboken resten av dagen, så nu sitter det hoppas jag! Känner att jag kommer drömma flera nätter framöver om volym, rätblock, area, procent, trianglar, ekvationer, pythagoras sats och ah, ni fattar grejen. Kommer bara drömma om matte för är ganska så säker på att allt som finns i mitt huvud just nu är matte, får inte plats så mycket mer efter dagens hårdträning! Har hunnit köpa proviant inför provet imorn också, cola och mars, nam nam nam. Nä, nu ni har jag inga fler intressanta tankar att dela med mig av så nu blir det snart sängen. Godnatt.
Jag ger dig handen men du ryggar tillbaks
Ännu en stackare har blivit soldat
Vi är påväg emot ett kallare klimat
Jag säger världen är elak, för jag ser det varje dag

Världen är elak

Sitter här nu och är lat, har nyss ätit tacos. Var riktigt längsen faktiskt! Fast borde VERKLIGEN plugga matte just nu egentligen, men jag orkaaar inte. Är alldeles för trött. Blir nog ingen ridning på mysis idag, för det är typ snöstorm ute, ogillas. Gillar inte vintern nuförtiden. Men nu ska jag ta tag i mitt liv och plåga mig med lite matte, YEEEEY.
Min nya favoritbild, ny profilbild på facebook kanske?
Här får ni lite bra tisdagsmusik också
Wyclef Jean – Perfect Gentleman
Black Eyed Peas – Just Can’t Get Enough
Andreas Grega – Världen är elak
Edit; Ops, var visst onsdag idag ju, hehehehe.

Perfect gentleman

Sitter i skolan och väntar på att min sista lektion ska börja. Franska, tvi. Har nyss haft matte, känns inte bra inför provet imorn, är enheldel jag inte fattar. Idag ska jag rida Mysan och plugga matte, det blir väl det typ. Men nu ska jag läsa igenom en text innan franskan, hejs.

Bringing back more than a memory

Tjenahejhallåå
Sitter i skolan och ugglar just nu. Fast egentligen vill jag bara ligga hemma och sova i min varma, gosiga säng. Men så underbart är livet tyvärr inte så jag får väl bara stå ut antar jag. Ska inte göra någonting intressant idag, gjorde inget intressant igår heller. Pluggade matte med louice men det blev inte så mycket matte gjord. Illa eftersom vi har prov på torsdag. Inte bra inte bra. Det var allt jag hade att säga just nu.
Haha, gillar bilden trots mitt gigantiska smile, saknar ju Ida som är hemma och är sjuk, krya på dig stumpis!

För vad vet dom som aldrig vågar nått någon gång

Sitter och väntar på mat, hungrig hungrig hungrig! Som vanligt efter att jag har varit i stallet, haha :) Mamma och jag skulle ju åka till crk och hoppa idag med Razzel hade vi tänkt, men det var tydligen hoppträning där i hela ridhuset? Så det var bara att lasta in hästen igen och åka till Hedhult istället, och där hade vi bättre tur och fick ha hela ridhuset för oss själva!
Jobbade lite med bommar först och sen hoppade jag bara lite studs, men det var härligt att bara jobba med bommar igen och göra något annat än att rida i skogen! Och han var så pigg och go, bjöd som bara sjutton på dom där små studsen, hahaha! Ska bli skönt iallafall när vi är helt igång och kan träna och tävla. Men det kommer ju snart, tänkte vara med för pelle om 2 veckor, det blir bra! Men nu ska jag äta, TJO!
Gjorde inbakad fläta på mig själv för några dagar sen, all by myself! Tycker det var ganska duktigt av mig faktiskt.

Time to put my life back together right now

Shobreee. Har haft en rätt tråkig lördag. Har gjort klart lite skolgrejor, ingen matte dock som egentligen behövs. Men sen har jag ju ridit Mysan också, och det var ju skojigt! Gick helt okej faktiskt. Inga brutna ben eller andra skador på varken mig eller hästen så jag är nöjd! Haha. Sen har jag även hunnit dra i mig lite snuskmat från pizzeria Viking, satt fint i magen det. Men nu ska jag gå ner och fika och äta lite Ben & Jerrys tror jag, inga fel. Hejs
Fin bild på mysan från när hanna hoppade cm-hoppning på henne för några helger sen.

Och jag tänkte på alla dom drömmar man drömt, som en efter en har tagit slut

Har nyss kollat på tv. Kollade på skavlan, var med en tjej som blev kidnappad när hon var 10 år, så hon satt inlåst i 8 ½ år innan hon lyckades rymma, fyfan vad hemskt!
Aja, kan ju berätta vad jag har gjort idag. Inte ett skit typ, har varit i stallet och sen så har jag pluggat. Jätterolig fredag känner jag! Imorn blir det ganska så samma sak, ska rida mysan och sen på kvällen så ska jag och louice och kanske idis ha mattekväll! Det är väldigt behövligt, har matteprov på torsdag :c Inte roligt alls faktiskt. Men nu ska jag fortsätta äta godis och dricka cola, hejs.
Och jag bönar och ber, fast jag egentligen vet att det redan är alldeles för sent

oooorkar inte

Gaaaah, har ont överallt! I halsen, lungorna, ryggen och magen. Hostar som en jävla gnu och har en cancerböld eller något i sidan på halsen. Fan vad jag älskar mitt liv, ska skutta iväg och hoppa på en massa rosa moln nu och fortsätta ha det toppen!!!!! Hoppas ni har en lika bra torsdag kväll som jag, för min kväll är verkligen fantastisk!! DÖD åt allting på jorden. Förutom mitt och Hannas coola vampyr crew. Det kan få fortsätta finnas.

And I wonder if you know how it feels to let you go?

Har varit i ridhuset ikväll och ridit dressyr på Razzel, det gick jättebra faktiskt. Det är så kul att han är så fin trots att han nästan bara rids i skogen just nu. Mamma red också och det gick bra för henne också. Tidigare idag så har jag bara jobbat på klubb-presentationen med Hanna. Vi hann med rätt mycket, så nu är det bara lite kvar. Den kommer bli helt awesome! Nu ska jag duscha och sen blir det sängen och ska nog kolla på easy a, så godnatt på er.
Sakerna jag köpte i Skandinavium:
Haha, det är ett täcke. Det var svårt att få en bra bild på det och jag orkade inte veckla ut det. Får ta en bättre bild någon dag när jag provar det på Razzel.

Köpte även ett par vita ridbyxor och en hjälm, dock är hjälmen i stallet och ridbyxorna i tvätten så blev inga kort på dom!
Hurts – Stay

It's not easy, it's never easy

Godmorgon. Har rätt nyss pallrat mig upp ur sängen och ätit frukost, och nu väntar jag på att Hanna ska komma. Vi ska jobba lite med hemläxan vi fick när vi var på ULK-kurs, vi ska nämligen göra en presentation om våran klubb. Det kommer nog gå rätt fort tror jag. Vi ska också göra pannkakor, och i eftermiddag åker vi till stallet. Jag och mamma ska åka iväg med Razzel till ridhuset och trimma lite hade vi tänkt, blir bra det. Aja, nu ska jag fixa iordning mig lite innan Hanna kommer.
I'm too sexy for my shirt, too sexy for my shirt
So sexy it hurts

We’ll walk this road together, through the storm

Det är is ute under snön. Det fick jag känna på idag när jag cyklade till stallet, drog mig rätt så jävla grovt i en backe. Så nu säger min rygg aouch, och det värsta är att den sa aouch redan innan för jag hade ont av allt hostande. Men jag överlevde iallafall, och sen var jag ute och red i skogen med en massa stallbrudar, trevligt!
Nu ska jag äta, och sen måste jag göra klart och skicka in 2 inlämningar till skolan. Kan vara en bra idé att repetera lite matte också eftersom vi har prov på torsdag, fast nej. Det har jag absolut inte ork till. Hihi.
Bilderna från helgen med hannorna i maddes hus:

Sociala, och jag är söt i mina långkalsonger.

Tror bestämt att Hanna var lite trött

Väldigt trött faktiskt!


Dagen efter vi sov där, jag och Hanna väntade på skjuts och var lite för trötta. 


Somsagt, här började det gå utför...



Hahaha


You betta watch out mothafuckaaaaaaaaaa


Hanna får stå för sista bilden!

Nu ska jag äta baconsallad, ciaoooo.

Ullared-times

Tjobreee.
Har haft en helt awesome dag i ullared med min ida. Har haft jättekul med massa skratt och skoj, och oooooooj vad jag har fyndat en massa ska ni veta! Enda negativa med dagen är att min hosta inte har gett med sig än, och nu gör det superont i lungorna + ryggen varenda gång jag hostar = rätt ofta! Menmen så är det. Här får ni bilder på vad jag har köpt för jag orkar inte skriva något mer, puss!
Hahaha, helt klart bästa köpet! Den kommer jag ha stor använding för ♥


Nya boots till Razzel och Razinne.


Tjocktröja att rida i, asa skön!


Rosa vattenflaska, hihi


Liten plånbok, bra att ha till skinnjackan som har så små fickor.




Stor väska, behövs på fredagar!!!


Ansiktsmasker, fransk manikyr, hårsnoddar, små sminkborstar eller vad det heter.






Gosig halsduk.


Plattång


Hörlurar till datorn


Lite hårprodukter


Svampar till stallet.


Leksaksråtta till peps-olof, så att han busar bort några kilon...


Harley-Davidson örngott till pappsen, varsegod!!!! 


Tandkräm som bleker tänderna, värt ett försök för 15 spänn!

+ svarta mysisbyxor, 2 svarta vanliga linnen och en skitcool mössa till johan, som han dock inte ville ha. Otacksamma jävel. Det var väl allt jag köpte typ. Lägger in mer bilder imorgon från göteborg horseshow och helgen i maddes hus med hannorna. Godnatt.

RSS 2.0