Dance, dance, we're falling apart

Hej
Gick och solade med gabb igår, sen gick vi hem och kollade på gossipgirl. Vi kollade också på american pie, hahhahaha. Alltid lika bra! Gabriella sov över här, så hon åkte hem runt 1 idag, och efter det har jag städat, skrivit klart min novell, pluggat lite matte och lärt mig franska glosorna tills imorn. Jag är så duktig så.

Madde ringde nyss också och var supersnäll och sa att hon skulle fixa Razzel idag. Men vi åker nog ner en snabbis ikväll iallafall för att lämna mineraler + saltsten, och titta till honom och lite så.

Såg även att jag hade vunnit ett vinrött john witaker schabrak hos isabellaf.blogg.se, kul! Jag har minsann lite tur ibland ändå. Även om det inte är alltför ofta... hahaha. Kan ju också tala om att mitt skitinternet hänger sig hela tiden och dummar sig, inte lika kul. Men nu ska jag gå ner och göra tacos :D puss

Hemsk bild på mig, men ville visa att lille peps-olof kan va go han med ibland.


Give anything to hear half your breath. I know your still living your life, after death.

Every step I take, every move I make
Every single day, every time I pray
I'll be missing you
Thinkin of the days, when you went away
What a life to take, what a bond to break
I'll be missing you
Puff Daddy & Faith Evans (Featuring 112) – I'll Be Missing You

Jisses vad jag är trött. Var typ snöstorm i morse när jag och hanna red, asmysigt. Fast ne. Har nyss käkat lite lunch, och just nu har jag en hel massa saker jag borde göra istället för att sitta här och lata mig. Men what evaaaaaah, vem bryr sig. Mitt rum kan gött fortsätta va lite skitigt, och matten kan få fortsätta vara ogjord, och franska glosorna kan ta sig där solen inte skiner. Så kan jag lägga mig i soffan och sova istället, härligt.


Fast så funkar det inte, så nu ska jag gå och ta tag i alla mina helvetes sysslor så får vi se om jag fortfarande lever efter det. Om jag gör det ska jag gå ner till solariumet med gäby, så då ska vi bli negrer. Herråa


Never give up, it's such a wonderful life

Hejsan
Just nu sitter jag här och dödar lite tid medans jag väntar på att Ida och Amanda ska kolla klart på någon fotbollsmatch dom skulle gå på nere vid environiq. Dom kommer och möter mig sen och då ska vi gå hem till Ida och ha tjejkväll, asa mysigt!

Spenderade ju min lördagsmorgon - förmiddag på skolan då somsagt, kände inte direkt att jag bidrog till så mycket där nere. Sprang mest runt och snodde godis och åt, men vad förväntar dom sig när dom drar dit oss en lördag? haha. Men nu ska jag gå ner och leta efter om vi har någon bra film jag kan ta med till Ida. Hejs

Gäller att klä på sig ordentligt när man ska till stallet i 9 minus!


Och när man ändå är i stallet kan man passa på att ha lite roligt



Your golden wings are walking down upon the street

Blir minsann inga goa sovmornar för mig i helgen inte, det upptäckte jag när jag kom ner till stallet och tittar på fordringstavlan:
Söndag morg: Emma & Hanna

Då hade hanna skrivit upp oss där eftersom vi ska rida på söndag, så då måste vi va i stallet vid halv 8 typ :( Bevare mig väl, vi lär ju frysa ihjäl när vi ska rida så tidigt. Stackars mig.

Ska tröst äta godis nu och titta på någon bra film, blir minsann inget idol kollande för mig eftersom mamma och pappa givetvis har ockuperat soffan + teven. Själviska jävlar.

Bild på mig och hanna från igår.... eller nej! 2009 vare visst ;)

Stiga på aldrig tveka en minut, för allt som flyger upp måste landa tillslut

Sitter och dricker cocacola och fryser, allt är som vanligt alltså.... haha nejra, har faktiskt minskat ner cola intaget :D inte så jättemycket kanske, men lite ändå! Har haft en väldigt ovärd skoldag, har inte gjort något seriöst förutom redovisat grupparbetena. Kunde alltså lika gärna ha legat hemma och sovit, åh ja.

Har fortfarande huvudvärk, och den blev ju inte bättre av att alla smällde ballonger på sista lektionen, där vi förberedde morgondagens öppet hus. JA, ni hörde rätt, jag ska till skolan på en lördag. Känns inte ett dugg lockande att behöva ställa klockan för skolan en lördag, men vad gör man? Får ju kompensationsledigt på måndag också, så nästa vecka blir helt awesome med tanke på att det är studiedag på onsdagen, så vi har bara skola tisdag, torsdag och fredag då. Sånt gillas. Nu ska jag gå ner och tvinga mamma att köra mig till godislagret. Ha en förbannat bra kväll, jag ska bara titta på idol och äta mig fetare på godis och gå och lägga mig tidigt eftersom jag måste gå upp tidigt imorn. HEJDÅ.


Försök inte vara någon annan än dig själv, för den är redan upptagen

Vaknade imorse, och hade sjuk ont i huvudet, så jag stannade hemma från skolan idag. Så nu har jag verkligen sovit ut, gick upp kvart över 12. Känner mig lite bättre iallafall, så imorn får jag nog lyfta på röven och släpa mig ner till skolan. Ja, annars lär väl min dag bestå av massa filmtittande och sovande. Ska börja med ett gossip girl avsnitt och lite glass med chokladsås, är nog den bästa medicinen just nu eftersom vi inte har några huvudvärkstabetter hemma. Hejdå

Så ge mig min styrka, ge mig kraft.
Ge mig en väg att gå


yesterday

You think you are a moviestar

YES. Nu vet jag vad jag ska köpa i julklapp till mamsen och pappsen. Har funderat på detta ett litet tag, för jag brukar alltid vara ut i sista stund och så slutar det med att jag köper något fult litet ljus på hemtex typ. Men eftersom jag rätt nyss har fyllt år och har mycket pengar kvar från stockholms resan så ska dom få riktigt fina presenter i år! Pappa har sagt tidigare att han vill ha en ordentlig ficklampa att ha när han är ute och går i mörket, så då hittade jag den här på clasohlson, blir ju perfa!

Och till mamma blir det en lila spikmatta, just för att jag vet att hon tycker det är gött att ligga på spikmatta, och hon har tänkt köpa en tidigare men det blev aldrig så.


Är jag en underbar dotter eller är jag en underbar dotter? En underbar dotter såklart ;-)

If everyone cared

Har nyss gjort klart naturkunskaps läxan. Usch och fy, men nu är den klar iallafall, så nu är den är världen! Great.
Har varit som vanligt i skolan idag, på franskan som va sista lektionen kollade vi på ratatouille, och massa, massa mat var det givetvis i den filmen eftersom jag var skithungrig. Men jag och Ida tog oss en liten fike på cafe paus efter skolan så då blev jag väldigt, väldigt mätt på kladdkaka där!

Men nu är jag lite smått hungrig på mat, så nu ska jag göra kassler och makaroner, och sen ska jag kolla på desperate housewifes avsnittet från igår. Ikväll vid typ 7 ska jag och gabriella gå ner till stallet och fodra osv.

I skolan, fint................


Hemma, tog en liten paus i pluggandet förut!

All I want now is a white light moment

Har nyss kommit hem ifrån bion, var där och såg Harry Potter och dödsrelikerna. Den var ganska bra, irreterande slut dock, eftersom det var 1 del av 2, så jag får väl vänta tills i juli när del 2 kommer antar jag :)

Cyklade till skolan idag, utan att slå ihjäl mig faktiskt! Frös bara ihjäl dock. Men var iallafall inte så halt som jag trodde, tummen upp. Pluggade en sväng när jag kom hem från skolan, och nu ska jag göra lite på naturkunskaps läxan, och sen ska jag träna in franska helvetes glosorna till imorn. Asrolig kväll.... Sen ska jag sova. Hejs

och såhär såg jag ut idag


Godnaaaaaaatt

Nu ska jag gå och lägga mig och sova! Är galet trött. Ska lyssna på:
Robyn – Hang With Me (Acoustic Version) medans jag försöker somna. Så himla fin i akustiska versionen!

Har förövrigt gått omkring i myskläder hela kvällen. Så himla underbart att tvätta bort allt smink och bara ta på sig gosiga, mjuka myskläder på kvällen och lägga sig under varma täcket och kolla på någon bra film. Eller gossip girl avsnitt i mitt fall ;) Men nu ska jag sova, godnatt

Bild från när jag var med Gabriella när hon solade, var ju tvungen att sysselsätta mig på något vis ;-]

White light moment

Hejsan
Har nyss kollat på det 4:e Gossip girl avsnittet från säsong 1. Innan det så GICK jag och gabriella ner till stallet, och grejade och lyfte tunga torvbalar och grejer = nästan ett gympass! Nu ska jag gå ner och göra iordning några knäckebröd att käka. hejs


Vi har allt våra vackra stunder vi med


Save yourself

Sitter och gnager på en morot just nu, godaste vi har hemma just nu. Får se till att åtgärda (nytt favoritord, åtgäääärda) det innan Gossipgirl börjar kl 7 ikväll. Det går ju inte för sig att jag sitter och gnager morot då, behöver massa, massa godis och dricka till gossipgirl!

Har suttit och bråkat med min bärbara dator ett långt tag, vi skaffade ju trådlöst internet imorn, så internet funkar lie då och då nu, när det passar det själv verkar det som. Sen för ett tag sen slutade ljudet helt plötsligt fungera, men det fixade sig till slut genom en systemåterställning. Internet har också funkat ett tag nu så håller tummarna för att det håller i sig! Otroligt skönt att kunna sitta med datorn vart som helst i huset.

Red ut med madde/Razinne idag, jag red på Donna. Var mycket trevligt, hon är så go den lilla ponnyn. Nu ska jag snart dra mig på duschen, sen ska jag tvinga pappa ta ut grillen, vi ska grilla :D Hahaha.


Jag och Donna i somras


How can you go back to dreamin' when you can't even sleep?

Har nyss kollat på Flicka, åh vad sorglig den var. Men den slutade iallafall lyckligt, tur det. Annars hade jag väl tjutit ihjäl mig, nu har jag bara suttit och snyftat lite tyst, hahaha. Var inte ett dugg kul hos mormor och morfar på släktkalaset förut, vi spelade hollywood (ett kort spel) efter fikat, och jag förlorade hela tiden. Orättvist! Men nu ska jag sova, godnatt på er.


Innan kalastet förut


19/11 (eller ja, 20/11 nu då)

Hej däääär, jag har rätt nyss kommit hem från louice, vi har kollat på harry potter 4 och 5, så nu är jag trött vill jag lova. Var bara tvungen att ta en sista koll på facebook osv innan jag går och lägger mig ;) Måste ju hålla koll på omvärlden! Imorn ska jag till stallet på förmiddagen, sen på eftermiddagen blir det släktkalas. Ska sova nu snart, PUSS!


Jag och louice på skolavslutningen från 9:an, saknar djurgårn lite faktiskt


Round it goes

Har en förjävlig huvudvärk, så förvänta er inget glatt, muntert inlägg här inte. Hade dans först idag i skolan, och då skulle vi typ rulla omkring på golvet och göra massa konstiga grejer, skulle typ stå på huvudet med fötterna i marken så nära huvudet som möjligt, och då skulle man ta stöd med axeln och det gjorde verkligen skit ont, så kommer ha blåmärken imorn. Sen hade vi historia, sen lunch och sen skulle vi ha samhäll, men lärarn var borta så vi skulle bara kolla på en film och sen fick vi gå hem, men det gick lite överstyr så det slutade med att alla gick hem utan att ha kollat på filmen, och mitt huvud höll på att sprängas, milt sagt.

Nu ska jag snart cykla ner i kylan till stallet, usch. Skitkallt ute. Men nu ska jag gå ner till köket och stoppa i mig 7 alvedon eller nått. Sen ska jag lägga mig och sova en stund innan jag åker till stallet. Hejs


Never seen the light of day

okej, jag bara måste..............................

JAG FICK MVG PÅ NATURKUNSKAP PROVET, HAAAAHAHAHAHHA!!!!!!


Det här kommer jag må gott på i flera dagar, jag som nästan trodde att jag hade fått IG, haha! Dock verkade camilla tycka från början att jag kunde nöja mig med ett vg, för jag fick 20 poäng och gränsen för mvg låg på 22, men sen när vi gick igenom provet hade hon satt 2 poäng på mig på en fråga där man kunde ha 4 p som mest, och jag hade skrivit rätt så då visade det jag för henne att hon hade missat lite där, så då rättade hon så jag fick mina 2 poäng, och vips så hade jag ett mvg :D hohoho jag älskar camilla nu, nya favorit lärarn helt klart ;)

I övrigt har jag haft en tråkig dag, har haft utvecklings samtal, storhandlat med mamsen osv. Så just nu sitter jag här och dricker julmust och lyssnar på julmusik,
christmas times
 och humöret är på topp! Nu ska jag ta mig en dusch, sen ska jag gå ner och bläddra i mammas skvallertidning, stod på framsidan av den att kungen vart otrogen mot silvia, ooooooooh........... HEJDÅ!


74'-75' - Connells

Blir man taggad? OM jag blir. Just nu ångrar jag lite att Razzel ska stå i vinter, annars hade man iallafall kunnat söka till mönstringen den 5:e december ;(









'


I know that life won't break me

Jag önskar att jag vore en björn. Tänk att få ha den där stora, tjocka pälsen som värmer en hela tiden, och att få sova på vintern. Skulle jag behöva nu, för jag både fryser och är trött. Förjävligt. Skulle ha skrittat ut med Gabriella idag, men vi upptäckte att det är alldeles för kallt för att bara sitta och skritta. Och eftersom Razzel är frisk och bra nu igen, så har jag bestämt mig för att börja hans (och min) vintervila nu. Så ingen mer ridning förräns i januari-februari. Både bra och dåligt. Skönt att få vila upp sig och ta det lugnt, men vet ju så väl att jag kommer bli ridsugen efter bara några veckor, högst.

Cyklade förresten till skolan idag, inget jag rekommenderar att göra när man har tunna tights på sig. Tvi. Nej, nu ska jag nog kolla på en film och ligga och mysa i soffan eller något, åker till stallet ikväll med mamma tror jag bestämt. Hejs


Allt gör mindre ont sen - Markus Krunegård

Hej!
Sitter i skolan just nu på min första lektion och har samhäll. Är typ klar med grupparbetet så nu sitter jag och tar det lugnt istället. Igår var inte min dag, absolut inte. Började med att jag försov mig så vaknade 9 när vi började halv 10, gött. Stressade som ett as och vid typ tjugo i 10 gick jag ut och skulle låsa upp cykeln, tänkte cykla eftersom det går så fort, MEN INTE DÅ. Då hade cykelhelvetet frusit i låset så det gick inte att låsa upp. Kollade på klockan och såg att den var kvart i, bussen går 10 i. Jag SPRANG upp till bussen och hann i tid. Sen åkte den väldigt segt ner till stan så jag var väl i skolan typ kvart över. Upptäckte efter ett tag att jag tappat bort mina nycklar, så då blev jag ännu gladare. Hittade dom i cykellåset iallafall sen på eftermiddagen och allt löste sig. Nu vet ni det. Hejdå.


Skulle inte tacka nej till att vara här just nu, istället för kalla sverige.

Det fanns en tid då ingenting kändes som mycket mer

Fyfan vad jag hatar det här pissvädret. Regnar och är kallt hela tiden, vill gå i ide tills det blir vår igen känner jag :( Har precis bytt om till sköna och gosiga mjukiskläder eftersom mina andra kläder var blöta efter att ha cyklat hem i regnet. Underbart. Ska nu gosa ner mig med en filt och kolla på gossipgirl avsnittet från igår, missade det eftersom jag och Gabriella var och sola istället. Blir ingen ridning idag heller, jag och hanna bestämde oss för att skita i att ta våran skrittur pga av äckelregnet.

Igår var jag högst upp. Imorgon är jag nedanför
Jag ser inga gnistor slå ifrån min egen glöd
Jag vill känna mer, Se mer än jag ser. Något kommer brännas ned
En miljon på banken men ingenting att leva för


Har min nya, mysiga mössa på mig.


On the wing

Hejsan.
Har inte skrivit sen i torsdags, och det beror på att i fredags var jag i Stockholm och slösade pengar, och igår var jag sjuk så jag orkade inte vara vid datorn helt enkelt. Vaknade ju upp i fredags 05.10 helt dyngförkyld, och min förbannade rethosta var tillbaka ;c Och den dras jag fortfarande med tyvärr, usch hatar hosta. Så igår tog jag det lugnt hela dagen, och på kvällen kollade jag och föräldrarna på två Beckfilmer, I stormens öga, och Levande begravd. Båda var bra men jag tyckte I stormens öga var bäst, i den andra filmen blev folk mördade hela tiden till höger och vänster så det blev lite för mycket.

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 2, för då kommer gabriella och hennes mamma och hämtar mig så ska vi till stallet. Ska ner till hallbergs ridhus tänkte jag och bara rida lite smått på Razzel och se hur han känns, när vi sprang med honom igår så var han ren så det bådar ju gott.

Ja, vet inte vad jag ska skriva mer, hade jättekul i stockholm men hade lite feber tror jag, så lite jobbigt var det ju också. Men jag är nöjd iallafall med allt jag shoppade.



Marinblå kavaj/Veromoda
Svart kjol/Bikbok
Blå/grå-vit tröja/Veromoda
Vit blus/H&M
Marinblå mjukiströja/Bikbok
Blå tygväst/Veromoda (syns dåligt på bilden.)
Svarta jeans/Veromoda
Beige skjorta/Veromoda.
Vita vantar + mössa/Bikbok

Haha, vart väldigt mycket från veromoda såg jag, men dom hade många fina grejer :) En riktigt besvikelse däremot var Topshop, hade längtat efter att få gå in där medtanke på allt fint dom har på hemsidan, men när jag kom in i affären hittade jag absolut INGENTING. Så jävla typiskt :( Aja, har ju pengar över så jag får väl beställa från hemsidan istället!
Pussss

11 november

TAGGA STOCKHOLM NUDÅ!

Ska ju somsagt till huvudstaden imorn och shoppa, kommer sitta fint det. Bara bra för hjärtat att va lite ledig ibland, hehehe. Kanske överanstränger mig så jag får hjärtattack annars? Vem vet liksom. Nu ska jag sova iallafall, bussen går nämligen 06.20 imorn, yey..........................
Godnatt!


Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Jävlar i havet vad jag gillar den här låten:
Daniel Adams-Ray – Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Så sjukt bra! Hela det albumet med Daniel Adams-Ray är ju bra, men låten ovan + dom här 2 är mina favoriter:
Daniel Adams-Ray – Gryningspyromanen
Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan

Dåså, då var det sagt och avklarat, heohahoha. Vet inte vad jag ska skriva. Var läskigt att åka buss imorse, den åkte på tvären för att det var så halkigt i snön. Uschskyamej. Slutade halv ett, och då gick det iallafall bra att åka buss hem. Jag och gabriella drog hem till mig och käka tacos, se drog vi till stallet och fixade grejerna åt våra små pållisar. När jag kom hem satte jag mig och pluggade ett tag inför no-provet imorn, så nu kan jag det faktiskt! Satsar på ett jävla vg förfan. Boo-ya. Hahaha nej nu ska jag ge mig, är alldeles för trött för att det ska vara nyttigt, var nämligen ute och gick med pappsen för en liten stund sen, höll på att slita mig flera gånger. Nu ska jag sova så jag är pigg imorn, hejs.


åååh vilken charmig, gammal bild. Skitfint.


Gryningspyromaden

Är så förbannat trött så jag skulle kunna sova i flera dygn. Ont i halsen har jag också, har blivit förkyld igen. Sist jag var förkyld varade det i 2 månader, toppen. Låter lovande. Mina förkylningar blir jämt långvariga och jobbiga, och det suger så jäääävla hårt ska ni veta. Och hör sen. Har sovmorgon imorn, så jag ska gå och lägga mig typ nu när jag har borstat tänderna. Då kommer jag verkligen få sova ut! Eller nae förresten, sova ut gör man när man går upp 1, men jag får iallafall sova mer än vanliga skoldagar. Har först naturkunskap imorn, sen matte sen lunch sen franska och sen slutar jag för engelskan är inställd, som egentligen är min sista lektion imorn. Ska borsta tänderna nu, hejs.

Trött tjej? Svar ja.


SWEET SIXTEEN

Nu är jag 16 år, tjohoho! Känns asa bra. Skulle nyss skryta lite inför johan och säga att jag nu är 2000 kr rikare, hans kommentar var då:
"Ah, men se det såhär, efter fredag är du 2000 kr fattigare igen"

Satans glädjedödare. Fast efter fredag kommer jag ju också vara många fina klädplagg rikare, och det gillas! Dessutom har jag 900 kvar från mitt barnbidrag, så då är jag uppe i 2900;- och sen har jag inte fått pengar från mamma och pappa än, får dom nog på torsdag skulle jag tro. Och johan berättade att han skulle ge mig 200 kr i födelsedagspresent som jag ska ha med till stockholm, det var faktiskt ganska snällt av honom............ MEN jag är ju en sån jäkla snäll och underbar syster så det förtjänar jag väl? :D Javisst gör jag! Fick även plast stigbyglarna som jag önskat mig av mamma och pappa idag, och en jättefin grimma till razzel! Brun mde oranget i, såååå hans färger ;) Nu ska jag gå ner och ta en macka, puss!


gammal bild i konstigt ljus!

I can't be holding on to what you've got, when all you've got is hurt

Hejhallååå
Imorn sörrni, då fyller jag 16 år! Bättre sent än aldrig! Haha, nejdå men det är faktiskt jobbigt att fylla år så sent på året. Vill hellre fylla år under varma, sköna sommaren. Men det är inte så mycket att göra åt nu, bara att gilla läget ;) Vi ska iallafall ha släktkalas för mig på eftermiddagen imorn, innan det ska jag väl till stallet en stund antar jag. Måste kolla om Razzel är haltfri på banan imorn, hann aldrig göra det idag för jag och min mamma fick rycka in och vara flytthjälp åt min faster idag igen. Så nu har jag gått uppför en trappa säkert 20 gånger idag och bärt grejor, så det får kompenserna springturen som aldrig blev av, hehehe.

Sen grillade jag och familjen här hemma på eftermiddagen, och efter det har jag städat mitt rum, IGEN. Gjorde ju det för inte alls länge sen, men idag fick jag en liten byrå av min faster när vi lastade in grejer i transporten, tänkte att den blir perfekt att ha nytvättade hästkläder och sånt i, och den var inte så stor så den gick in i mitt lilla rum. Men, fick möblera om sängen lite grann och då kom det fram en och annan damtuss... hihi? Hatar att städa ;c Men då dammsugde jag upp dom dammtussarna iallafall så att det ser någorlunda bra ut imorn när vi har kalas.

Och nu, förstår ni, ska jag transportera mig in på apollo.se och försöka hitta en så jävla bra resa till Gran Canaria så att mina föräldrar inte har något val, de måste säga JA om jag hittar någon billig och bra resa. Fast dom ska minsann säga ja även om jag hittar en dyr och bra resa. Det är ju jag som bestämmer i familjen så dom har inget val! Godnatt.


Saknar dig plutten

En gammal bild på Pieter, tror den här bilden togs under en av de haltfria perioderna.
 

Här skulle vi åka till ATG för sista gången, den här gången dömde vetrinärerna ut honom... :(


Våran första smurfhoppning ute på G-vik, felfri i både 50cm och 70cm.



Alla första bilden som togs på mig och Pieter, gick alltså i 6:an här. Vad liten och lycklig jag var.

 
Knoppad och fin inför våran andra lokala tävling, som var på Kilsviken.



Här hade vi klippt honom för första gången. Som med allt annat var han en riktig klippa och stod blickstill.


Våran sista och fjärde lokala hopptävling som vi gjorde på KRK. Tror aldrig han har varit så fin.


Här är vi på en av alla pelle-träningar vi åkte på.


Här hade jag tagit en barbackaritt i fint vinterväder. Haha, han blev alltid busig och bockade och gjorde små bakuter när man red barbacka...


Tycker den här bilden är så himla fin på honom! Synd bara att täcket är så skitigt och eltråden går mitt genom bilden.


Pieter i sitt då nya täcke som hade en drake på, vi tyckte det passade honom, haha.


Hahah, min lilla Pieter och stooora Caruso.


Skrittar nerför snöig backe


Detta är nog min absoluta favoritbild på Pieter och mig, tycker han är så jävla fin här!!


Hehe, ja vad ska man säga? Som ni nog fattar så saknar jag honom som bara den. Vill så gärna ha tillbaka tiden när vi flängde omkring i skogen och han drog med mig och jag inte fick stopp på honom, hahaha. Skulle kunna lägga upp 100 bilder till om jag ville och skriva om, varje bild medför liksom ett minne, som man sitter och ler åt. Som den här sista bilden, den har Emma tagit på mig och gosen under tiden när Emma red Bali och vi red ut flera gånger i veckan och flängde runt och skratta och hade bara så himla kul! Det var härliga tider det. Men tyvärr kan man ju aldrig få tillbaka det som redan har varit, så det är bara att försöka släppa taget och gå vidare, även om det är jävligt svårt. 

Har saknat dig i ett helt år och fyra måndader nu, och det gör fortfarande lika ont. Vila i frid. 

Don't be afraid to be young and free

Haha jag är så himla fjantig! Skulle ju egentligen ha ställt av Razzel nu på söndag, men eftersom det här med hovbölden kom emellan så har han ju stått i en vecka nu, så när han är helt haltfri så ska jag väl rida några dagar bara på banan och ta någon skritt tur eller så för att känna att allt är okej. Men iallafall, tillbaks till saken. Jag är så fjantig för Razzel har stått en vecka och jag har redan rid abstinens. Och nu menar jag inte att jag saknar att skritta ut en liten sväng i skogen, utan jag vill träna och tävla, och ligga i hårdträning som vi gjorde i våras och somras! Vet att både jag och Razzel behöver vintervilan, och dom första dagarna tycker man det är jätteskönt men längre än så går det inte innan det börjar klia i fingrarna efter att få sätta igång igen och träna.

Har nyss suttit och tittat på hastnet på dom dyraste annonserna, hittade en häst som gick 1,40 och tillhörde en som var 16-17 år. När man sitter och tittar på såna filmklipp blir man verkligen så himla inspirerad, och man kan inte fatta att man knappt vill rida i regn och kallt väder annars. När jag kollar på såna filmklipp vill jag bara åka raka vägen ner till stallet och bygga upp massa roliga hoppövningar över hela banan och träna med Razzel. Men det är bara att ha lite tålamod, i januari - februari kör vi igång igen och då kommer vintervilan ha gjort oss gott och jag vet att jag kommer vara rejält taggad på att utvecklas och bli bättre, och förhoppningsvis Razzel också ;)

Har redan tänkt ut massa bra övningar jag ska jobba med till våren för att få Razzel mer svängbar, för det har jag verkligen märkt under tävlingarna jag har varit på i år att det är dom med dom mest svängbara hästarna som tar placeringarna.  

Nu ska jag gå och lägga mig innan jag skriver en hel bok, ska upp 10 imorn och jogga ner till stallet och fodra lunch och sen jogga hem. Ska även ner på eftermiddagen en sväng också för då ska hästarna avmaskas. Ska även snabbstäda mitt rum och greja lite inför söndagen, då jag fyller år! Skriver imorn igen om jag hinner, godnatt.


Jag vill, jag kan, jag ska. Allt jag behöver göra är att slita ihjäl mig och lägga alla mina pengar på träning och tävling ;-)

So easy to say, and easy you failed, and you do it again.

Har haft en ganska tråkig dag. Gick upp vid halv 11 och åkte till stallet. Sen åkte jag hem och skulle plugga men då ringde min faster och ville ha bärhjälp av mig och johan (hon ska flytta) så då hämtade hon oss vid 2 och så följde vi med och bar lite grejer. Kom hem vid typ 4 och då följde jag med johan och tobbe till ica och köpte lite godis, sen när vi kom hem tänkte jag att jag skulle baka en kladdkaka till mitt kalas på söndag, men kakaon va slut så jag fick ta oboy istället och kladdkakan blev skitful och konstig :< SÅ det lär väl bli jag som får trycka i mig den själv. Nu håller jag på att lägga in lite gamla godingar på mobilen som jag vill ha när jag springer. Går mycket lättare när man har rolig musik. Tänkte nämligen springa en runda i skogen imorn, känner att det behövs med tanke på att jag inte direkt är världens nyttigaste. Ska kolla idol nu snart. puss

 

Losing dreams you've come to care about

Hejsan! Har haft en rolig dag med hanna på badhuset. Fanns dock inte så jättemycket kul att göra där, om man jämför med t.ex gustavsvik. Men om man jämför med gamla badhuset här i kristinehamn så var ju det här mycket bättre. :) Vi hade kul iallafall, åkte i en liten ström, satt i en varm pool, badade jacuzzi, åkte vattenruschkana och snodde krokodiler som man flyter på från småbarn i stora bassängen! Ruschkanan var ganska seg dock, men den var alldeles tillräckligt snabb för mig ;D Det bästa med allt var ändå att det var helt gratis för oss, eftersom det var lov antar jag? Nu ska jag börja skriva på en engelska uppgift vi har till måndag, sen ikväll ska jag och mamma åka till stallet och titta till Razzel och se om han fortfarande är halt eller ej. Ciao


Thursday

Just nu sitter jag och äter frukost, och har nyss målat tånaglarna! Ska nämligen till badhuset idag med Hanna Jibb, så då måste ju tånisarna vara fina ;) Hahaha... Vi ska dit iallafall och inte simma, det är tråkigt och jobbigt! Vi ska ha det roligt och åka i rutchkanan och ligga i jacuzzin om de finns någon sån och skrämma småbarn, och aaaaaaaaaah, ni fattar! Ska bli kul, har ju inte varit där än. Och jag och hanna har knappt träffats sen sommarlovet förutom väldigt korta stunder i stallet så det ska bli jätteroligt att träffa henne igen! Men nu ska jag gå och göra mig iordning så att jag är klar när hon kommer. :)

Och juste, drack cola igår fast det var en vardag ;c Men det var gabriellas fel, hon tvingade mig..... Blir jämt att vi köper cola när jag är med henne, hahaha :/ Men underbart gott var det iallafall kan jag tala om så jag ångrar mig bara väldigt lite. Hihihihi. hejs


Jag och hannis i stallet i somras =D

Mornmorn

Bonjour mes amies! Säger man så tro? Jag är sämst på franska ;< Trots att jag har läst det i 4 år nu, hahaha. Jajaaa, what evah. Idag ska jag umgås med fröken Johansson, vi ska åka till stallet nu snart och senare ska vi sola, måste bli brun! Vill så himla gärna åka utomlands över jul, tänk att bara få sola och bada och ha det riktigt skönt, istället för att sitta här i Sverige blek som ett spöke och frysa och hacka tänder. Gäller bara att få mina föräldrar att förstå hur mycket bättre vi kommer ha det utomlands! Man firar ju hur många julaftonar som helst här i Sverige, då är det ju bara roligt att åka iväg på en jul och göra något nytt. Ja ni, det vore kalasbra. Men nu ska jag gå ner och kolla på tv medans jag väntar på att gabriella och hennes mamma ska hämta upp mig så ska vi bege oss till stallet! Hejdå.

Ska ju somsagt till stallet nu, därav den otroligt fina mössan!


Jag gör mig verkligen bra i underbett :]]




Måste borsta gaddarna noga nu efter tandläkarns utskällning :///


Chistmas times

Sitter och funderar lite över vad jag ska ha för kläder på jul.

Denna kanske?


Eller den här?


Eller en vanlig röd klänning? Gillar ryggen på den :)
 

nej jag vet inte. Min favorit av dom här tre är nog den första, svarta. Alla klänningarna är ifrån nelly. Men vi får se vad jag ska ha för klänning, det är ju ett bra tag kvar! Och jag kanske hittar någon snygg klänning i stockholm nästa fredag :]

Tonight - Lykke Li

Har precis kommit hem från stallet, det var bara en hovböld Razzel hade så han kommer vara bra om bara några dagar igen. :D:D:D:D awesome. Morgonfodrade med hanna imorse vid halv 8, sen har vi putsat och grejat, och städat våra skåp så nu är alla våra saker skitfina och vi har gör prydliga skåp, gillas. Mycket lättare att hitta allting då. Sen åkte vi hem till hanna och hann sätta oss och kolla ca 10 min på första avsnittet i true blood säsong 2, sen ringde mamma och sa att jag skulle åka till stallet och möta upp våran hovslagare, hahaha dålig timing. Nu ska jag göra någon mat innan jag hungrar ihjäl och sen ska jag ta en låååång och varm dusch. Hejs


i somras

22:56

Hejsan, tänkte bara göra ett supersnabbt inlägg innan jag ska sova. Ska upp alldeles för tidigt än vad som är bra för min hjärna imorn, för har morgonfodringen. Så det innebär att det blir sängen tidigt idag. Var jättehärligt att sola förut, var ju ett bra tag sen nu. Blev lite brunare tror jag minsann, men ska sola på onsdag igen också. Var dock hemskt dom sista minutrarna för då var det så himla varmt vid skulderbladen så jag kunde knappt ligga still, fick typ ligga och röra lite på axlarna för det brände så in i norden!Sen åkte jag iallafall till stallet och tittade till Razzel, och han var ganska varm i vänster fram nu så hovslagarn får komma imorn och titta om det eventuellt är en hovböld. Men nu ska jag sova. Godnatt.


Lite skillnad blev det ändå :-)

Första november

Hallu, idag är det den förste november. Det betyder att det är 6 dagar kvar till jag fyller år! =D Gick upp runt halv 12 idag, underbart att få sova så länge! Jag älskar lov. Åt frukost då iallafall, sen satt jag vid datorn en stund och sen städade jag mitt rum, det behövdes........ Hehe ska nog inte plåga er med att beskriva hur det såg ut i mitt rum innan, räcker nog att säga att det såg förjävligt ut. Men nu är det fixat iallafall. Försökte också plugga matte en stund, men det gick så inåthelvetes dåligt så jag gav upp med det och satte mig och lekte med camen istället, mycket roligare! Nu ska jag inte göra något speciellt fram till klockan halv 4, då ska jag och lojsan sola. Ska fixa lite mat innan, tror nog det blir bacon och makaroner, har inte ätit det på över en vecka ju? Hahaha vad händer. Det är ju min favoritmaträtt efter pannkaka ;-) Men nu ska jag gå. Hejs!





I SEE YOU, hahaha. Min humor<3


RSS 2.0