29 januari

Sitter och kollar på lite olika tävlingar. Längtar verkligen tills jag och Razzel är helt igång igen och kan träna och tävla igen, men det är skönt bara att ha börjat skritta och trava lite på honom nu.
Har iallafall hittat en hel del tävlingar som jag förmodligen ska åka på till våren och sommarn. Många av dom var jag på förra året, men det blir nog några nya ställen också. Men inga av dom här tävlingarna är helt spikade än för mig och Razzel, förutom den första på Krk och den fjärde som är våran hemmatävling. Dom ska vi åka på, sen får vi se om det blir några ändringar bland resten.
1, Lok hopp på Karlstads ridklubb, 9 april.
2, Lok hopp på Karlskoga ridklubb, 23 april.
3, Lok hopp på CRK, 14 maj.
4, Lok hopp på CHPK, 21 maj.
5, Lok hopp på Amnebygdens ryttarförening, 18 juni.
6, Lok hopp på Göta ryttarförening, 3 juli.
7, Lok hopp, på Filipstads ridklubb, 21 juli.
8, Lok hopp, på Mariestads Ridklubb, 5-6 augusti.
9, Lok dressyr på CHPK, 27 augusti. (VÄLDIGT tveksamt.)
Aaaaah, är väl så långt jag har kommit i mitt planerande ungefär. Har ju inte kommit upp så mycket tävlingar för hösten än så vi får väl se vilka tävlingar det blir mer. Men nu ska jag sova, godnatt!

Först kom ingenting, sen kom ingenting

Jag vill ha sommar! Är väldigt trött på den här vintern nu. Var så fint väder idag, så man fick värsta vårkänslorna, och det är det som är så dåligt för då börjar man hoppas på vår och sen helt plötsligt blir det istid igen. Usch!
Red ut en sväng med Hanna idag i det fina vädret. Det var heeeeelt underbart och jag hade kunnat skritta omkring i skogen hela dagen kände jag. Eller ja, iallafall till solen hade gått ner...
Hanna och Mysan
Razzel
Annars så gör jag inte många knop just nu. Sitter och tycker synd om mig själv pga av min hals, har ont i den. Och nej, inte vanligt förkylnings halsont som ni säkert tänker nu, utan ett annat slags ont, haha! Det är en svullen, hård knöl på framsidan, precis under strupknölen eller vad den heter. Har väl säkert fått en tumör eller något sånt, skulle inte förvåna mig ett dugg! Fast antagligen är det bara någon konstig grej som kommer gå över, för jag tror den är lite mindre svullen nu än vad den var förut. Aja, det märks! Får väl hoppas på det bästa, jag är för ung för att dö... Haha. Nu ska jag fortsätta kolla på Vänner, ha det bra!


Nu är det fredagsmyyyyyyyyyyyyyys

Sitter här och har fredagsmys med gosis Ida. Vi har varit asa tjejiga för en gångs skull och haft ansiktsmask och hårinpackning, inte varje dag det händer inte. Men nu ska vi fortsätta kolla på film och äta godis + skruvar + dricka cola! Hejdåda
Ni får se den här otroligt söta bilden en gång till, bara för att den är så jävla awesome

9 Crimes

Sitter och myser i mina nya, blommiga, grymt snygga långkalsonger just nu! Det är sjukt vilka fynd man kan göra på gamla hederliga coop forum ibland alltså! Har nog haft roligaste skoldagen någonsin idag också, hahaha. Bland annat så blev jag och lojs prutt-attackerade av en tjej medans vi satt och pluggade matte, haha vad blir det? Jag undrar jag vart världen är påväg när folk härjar omkring i skolan och går och släpper sig lite varstans, hahaha.
När jag kom hem gick jag nästan direkt till stallet och red ut med hanna, KALLT! Sen följde jag med mammis och storhandlade, och då köpte jag (mamma köpte) mina nya långkalsonger. Finaste jag sett får jag nog påstå! Godnatt.
Snyggaste långkalsongerna ni har sett eller vad?!?!?!

Let me in with the sound of your tears

Har haft en rätt fullspeckad dag idag. Började skolan 08.20 och slutade 12.30, då gick jag och Ida direkt till badhuset och simmade 1000 meter, så jag lär ha träningsvärk imorgon! Vi gick därifrån runt halv tre och när jag kom hem åt jag jättegod kycklingsallad, och sen vid halv 4 gick jag ner till stallet. Red ut med Susanne och Amanda i skogen, blev väldigt kallt att bara sitta och skritta men det var skönt att komma ut på en tur iallafall. Började gå hemåt vid sju-tiden men hade tur och blev upplockad av Amanda på hemvägen. Nu ska jag gå ner och ta kvällsmat, sen blir det dusch -> tv -> sova. Godnatt!
Bild från imorse, älskar att jag har en sån ren spegel. Dags för mamma att putsa den kanske?

Vid din sida, är jag säkerheten själv

Idag har teven varit min bästa vän. Kollade först på världscupen i hoppning kl 5 som sändes från Schweiz, sen kollade jag på sheargenious vid 6, sen kollade jag på ponnyakuten kl 7 och nu snart är det solsidan som gäller. En riktig söndag med andra ord! Imorn är det skola igen så ikväll blir en tidig kväll, så hejdåda
Trött tjej

I hold you not to blame, I might as well give in

Sitter och kollar lite på H&M, ska dra en beställning därifrån nämligen. Blir nog främst lite underkläder och lite gosplagg, behövs ju det med ibland. Har på ett ungefär hittat vad jag vill ha så nu väntar jag på att lilla Ida ska kolla om hon vill ha något så vi kan beställa tillsammans.
Blev väldigt ledsen förut när jag och mamma gick hem från stallet, för vi gick in på Ica och skulle ha lite gottgott till Cougar Town, och då ville jag ha sånadära skruvar, ni vet? Men så fanns inte dom :( Så då fick jag ta pringles istället.... Jobbigt liv jag har va. Stackars mig. Nu ska jag gå och äta mina jävla pringles. Får väl låtsas att dom är skruvar, buhuhu. Godnatt!
I suppose all good things are born to die
and still I miss you so, I just can't let you go

Cannonball

Börjar med att säga att jag är galet trött. Har gått omkring och gäspat hela dagen känns det som, och har även varit lite alltför trött vissa stunder, vilket resulterade i att jag och Ida hade lite allsång där ett tag, haha. Har varit en ganska bra dag annars. Lite trötthet kan man alltid leva med!
Fick skjuts hem av mamma för en gångs skull, så då tvingade jag henne att åka till Ejes för jag var så sugen på semlor. Men självklart fanns det inga vanlijsemlor kvar, så då fick det bli krämbulle istället, men det var lika gott det! 
Nu ska jag och mamma gå till stallet snart, blir ingen ridning idag dock. Och just det, ikväll börjar nya säsongen av Cougar Town. Bästa som finns! Börjar tagga redan nu. Ha det bra.
Jag, Amanda och Loucie i säfsen förra året. 
Längtar till den 6 februari när vi åker till branäs med skolan, jag och snyggIda kommer ha det grymt kul! =D

When the last one falls

Har alldeles nyss kommit hem från gymmet, så är rätt död just nu måste jag erkänna. Gick upp tidigt idag för att hinna gymma eftersom jag ska rida ut med Gabriella sen, fast det är bara bra för då somnar jag antagligen i tid ikväll och då kommer jag upp i tid imorn. Herregud vad helgerna går fort, alldeles för fort. Men nu ska jag ta något lätt att äta innan jag går till gabbi, hon ska även färga mitt hår sen när vi har kommit hem ifrån stallet, det behövs!!!! Hejda


Never say never

Some things we don't talk about
Rather do without and just hold a smile
We're falling in and out of love
Ashamed and proud of, together all the while

You can never say never
While
we don't know when
But time and time again
Younger now than we were before


Steve Acho – Never Say Never (acoustic)

För ljuset når så djupa sår

Har en äckligt fruktansvärd träningsverk idag. Där ser man vad otränad jag är! Men det ska jag åtgärda genom att gå och simma idag igen, fast med Hanna. Gick jättebra idag när jag skrittade ut med Annelie också. Men nu ska jag ta ett äpple och gnaga på och sen ska jag gå ner till badhuset och möta upp Hanna. Hejs

23:12

Shobree
Har alldeles nyss sagt hejdå till louice. Vi har haft en väldigt skojig fredag tillsammans. Vi har varit i badhuset och simmat (36 längder!!!!!!!!), ätit godis/chips och druckit cola, ätit tacos, kollat film och pluggat lite. Väldigt lite. Nu ska jag iallafall göra mig iordning och lägga mig och sova. Är väldigt trött och ska upp tidigt imorn och åka till stallet, sen blir det släktkalas hos kusinerna. Aja, godnatt!
Jag och lojsan

Försvunna dar och eviga nätter

Har rätt nyss kommit hem från Björkhallen! Jag vet, vad gjorde jag i en ishall kan man fråga sig. Av någon konstig anledning hamnade jag där med Ida iallafall så vi kollade på en hockeymatch. Kan säga så mycket som att det fanns cola där, så jag var nöjd och glad!
Red ut med Hanna tidigare idag, min lilla plutthäst var så snäll så.
Imorn ska jag och louice gå och simma efter skolan, och sen ska hon och jag ha tacos/matte kväll hos mig. Men nu ska jag borsta händerna, tjao
Skulle inte tacka nej till såna här godsaker just nu! Går inte bra för mig att vara nyttig :c

Jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns

Hallu. Slutade skolan 11.20 idag, helt okej gött faktiskt. Skulle absolut kunna tänka mig att ha det så varje onsdag! Men det kan jag nog fetglömma. Har lånat Razinne idag, tog en tur i skogen med Hanna. Kommer helt klart ha träningsvärk imorn, hade nästan glömt bort hur jobbid Razinne är att rida. Men lika go är hon för det! Nu ska jag duscha och sen blir det film-time.
Razzel
Har du brottats med svåra plågor
Har du märkt att jag har rätt
Du hade fel och blev eld och lågor
För att svaret var så lätt
 Det är enkelt att vara kritisk
Och slå ner på det som finns
Men ibland kan man vara nitisk
Även om man är klädd i jeans


Home is whenever I'm with you

Har nyss tagit en varm, lång dusch. Asagött får jag nog säga faktiskt! Förbannat förkyld är jag också, och det är hemskt. Det är så träligt när man är sådär förkyld så man bara vill ligga hemma och sova men inte tillräckligt sjuk för att stanna hemma. Men jag knarkar nässpray, cyx, halstabletter och ibumetin så jag ska nog överleva det här hoppas jag!
Slutade tjugo i två idag för våran sista lektion var inställd. Så då blev franska våran sista lektion, och då hade vi prov. Gick faktiskt jättebra. Tur det för jag hade pluggat som en dåre dagarna innan på alla glosorna, så jag hade blivit vääääääääldigt sur om det inte hade gått bra.
Gick både till och hem ifrån stallet idag, + till och hem ifrån skolan. Duktig mig. Är ju dock den enda motionen jag får just nu eftersom jag inte kan gymma eftersom jag är så förkyld. SURT. Aja, rör lite på fläsket iallafall genom att gå. Men nu ska jag glo på ännu ett avsnitt av Vänner, säsong 1. Så jäkla bra! Hejdå
Gårdagens klädsel

17 Januari

Tjaaaaaaaaaa
Har nyss haft matrast här i skolan, har ätit jättejättejätte mumsiga mackor med Ida!!! Godaste jag ätit på länge. =D Fast ne, torra och hårda äckliga mackor. Är ju så knäckebröd ska vara iochförsig, men iallafall. Blir pannkakor när jag kommer hem, ohja! Nu ska jag ha lektion, så herraaaaaaa.
Jag och gos Idis

~

You don't have to feel like a waste of space
You're original, cannot be replaced
If you only knew what the future holds
After a hurricane comes a rainbow

Maybe you're reason why all the doors are closed
So you can open one that leads you to the perfect road



I got to get myself together


Vill ha dom här kläderna! Och när jag tittar på såna här somriga kläder vill jag ha sommar. Vintern får gärna vara slut nu. Aja, allt är ifrån H&M iallafall. Och fråga mig inte varför det blev blå, ful text. Allt började dampa och jag är inte tillräckligt teknisk för att fixa rätt det. Hoppas på att det det är svart igen i nästa inlägg.


15 januari

Borde verkligen sitta och plugga på franska glosorna som vi har prov på till tisdag istället för att sitta och blogga just nu, men det blir ju så lätt att man hamnar här och på facebook istället för att plugga. Och det är seriöst massa glosor, det är alla från både kap 2 och 3, fyfaaaan. Det är lätt över 100 glosor iallafall medtanke på att vi brukar ha 30-40 glosor på varje läxförhör. Hujedamig, hur ska detta gå? Fortsättning följer!
Annars kan jag ju berätta att jag nyss har kollat klart på The Social Network, den var ganska bra faktiskt, lite komplicerad dock. Började kolla på den igårkväll med Ida men sen gick hon hem så då orkade jag inte kolla klart på den eftersom jag skulle upp tidigt och morgonfodra imorse.
Var och gymmade med Ida igår också, asagött! Sen var jag till mastis och käka tacos med chpk-styrelsen och sen var jag med Ida igen. Men nu måste jag plugga på glosorna. Hoppas jag överlever.
Har nog blivit lite för mycket solarium för mig? Får nog sluta upp med att sola...

And the city lights will burn you down, or build you up high above the ground

Sitter i skolan och har håltimme. Har bara en lektion kvar, idrott, och den börjar kvart i 2. Väldigt länge kvar. Jag är tacos-sugen, men som tur är ska jag äta tacosbuffé på mastis ikväll, GOTT! Ska även gymma med Ida idag, och sen hitta på något med henne efter att jag har varit på mastis. Aja, ska fortsätta vara asaaaa social with my friends nu.

These lazy days are way to long

Jag är trött, så jag ska gå och lägga mig nu. Ja, jag vet att klockan är ca 21:50, men det kan inte hjälpas för är man trött så är man och då ska man sova så att man orkar upp till skolan nästa dag. AMEN.
If this is all there is, than this is all there can be

Put your troubles down, it's time to celebrate

Fyfaaaaaaaan vad jag har varit onyttig idag. Har ätit massa godis och druckit cola i skolan, och när jag kom hem kunde jag inte låta bli att göra negerbollar. Stygg Emma! Ååååh, vad sur jag blir. Jag som hade tänkt bli jättenyttig och duktig nu efter nyår. Aja, gjorde baconsallad till mat så lite nyttig har jag varit iallafall, väldigt lite....
Det jag gjorde igår som jag skrev att jag kanske skulle berätta om var att jag var på en grej på badhuset där man tar reda på hur "gammal" ens kropp är, och om den är i bra skick typ osv. Jag tänkte inte skriva något om det hade gått dåligt och om min kropp hade varit typ 40 år iallafall, haha. Men nu gick det faktiskt väldigt bra, min kropp var 12 år, jag har 41 kg muskelmassa i kroppen (1 Kg mer än hanna, HAHA in your face Hanna!!), har 55 % vattenmassa och man skulle ha mellan 45 - 60 % vattenmassa, har 1 kg bukfett och man skulle ha mellan 1-13 kg så det var bra värden så tanten som hade hand om det. = GLAD EMMA! Trodde min kropp skulle va mycket äldre eftersom jag har varit väldigt onyttig fram tills för kanske 2 veckor sen eller något, så det här var ju en positiv överraskning! Hihi. Ska gå nu, så hejdå.
You can turn this world around 
And bring back all of those happy days

12 januari

Gud vad jag är mätt! Haha, kändes lite annorlunda att skriva det för jag brukar alltid annars skriva "guu vad jag är hungrig!!", men inte idag. Har ju alldeles nyss ätit kassler och sallad så inte så konstigt att jag är mätt. Hihohiaha.
Slutade skolan halv ett idag iallafall, skönt med en tidigt dag. Vi hade franska sista lektionen och det var nog roligaste lektionen hitills! Haha, vadå tryckt stämning...? Aja, nu ska jag snart ta mig en promenad ner till stallet iallafall, sen ikväll ska jag till badhuset och gymma + göra en till grej, ni får KANSKE höra resultatet av den grejen om det inte blir allt för skämmigt, det märks.
Slänger upp bild på min kvällsmat som jag åt igår, har inga andra skojiga bilder, och jag kände mig tvungen att fota och lägga upp här när jag var så nyttig.... Haha! Fil och musli med bär i, + clementinklyftor som jag la i, och vatten. Väldigt gott faktiskt! Har ju nyss upptäckt att det kan vara gott med nyttiga saker också, haha score! Men jag ska fortsätta försöka vara nyttig iallafall, för jag ska nämligen vara vältränad och smal till sommaren.

Elfte januari tvåtusenelva

Sitter i skolan just nu och ska egentligen läsa igenom en galet lång text på internet. Tar nog flera dagar att läsa igenom hela den texten! Idag ska jag inte göra någonting speciellt, sova när jag kommer hem antar jaaaag. Är sjukt trött. Men vad annat kan man vänta sig när det är första skoldagen efter ett långt, härligt jullov? Ska ha matte nu efter den här lektionen, skjut mig. Vill bara sooooova, och är sugen på tacos också :( Ja, ni ser ju vad synd det är om mig idag. Aja, nu ska jag försöka få något vettigt gjort, hejs.
Peps-olof ville inte vara stilla på bild...

Indestructible

Hej
Tänkte skriva ett supermegasnabbt inlägg innan jag drar, har egentligen lite bråttom så jag får skynda mig lite.
Klockan är 11:20 och ni tror säkert nu att jag nyss har gått upp, men icke! Jag gick upp kl 8 idag, för pappa hade gett mig i uppdrag att städa hela huset, och om jag gjorde det skulle jag få pengar då. Givetvis tog jag mig an det här uppdraget eftersom Göteborg Horseshow kryper närmare och närmare, och då kommer jag behöva mycket pengar. Så nu är jag klar med städningen iallafall = trött Emma.
Nu ska jag gå ner till stallet och träffa Hanna F där. Vi ska först rida på banan samtidigt (den har blivit skottad igen), och sen ska vi ha en typisk emmaochhannastalldag. Vilket innebär att vi putsar grejerna, fikar och pratar en hel massa. Mycket trevligt alltså! Men nu måste jag verkligen gå, puss!
Bjuder på två bilder på min söta peps-olof:

Streets of gold

Har suttit och fixat lite med en film på mig och Razzel ifrån Grums, har redan lagt ut filmen ifrån den första klassen där vi gick dubbelnolla. Men den här filmer är ifrån andra klassen där vi rev ett hinder i grunden. Vet inte varför men jag la aldrig ut den här filmen, men nu ska jag försöka lägga ut den iallafall så får vi se hur det blir. Är ju inte sådär jätteteknisk av mig, hehe.
Idag skulle egentligen jag och gabb rida, men det har ju regnat hela natten så det var isbana ute på vägarna, alltså ingen ridning för mig och lilla Razzel eftersom han fortfarande inte har skor bak, det får han 19:e januari, gott. Åkte ner och bara gjorde grejerna istället imorse, och blev helt chockad när jag står och ropar på honom i hagen, och tar en titt bort mot Hallbergs och ser att ridhuset hade rasat. Fyfan vad hemskt, just då trodde vi inte att det hade varit några därinne när det rasade och tänkte tur att inga blev skadade, men senare ringde Hanna och berättade att det hade varit 3 ryttare och ridit där inne. Usch, det är helt sjukt. Tror iallafall inte att någon blev jätteallvarligt skadad, men Hanna sa att en av dom var på sjukhus och skulle sys. Kan bara tänka mig vad hemskt det måste vara att rida därinne och helt plötsligt se att taket rasar. Usch!
Väntar på mat just nu iallafall, är också sugen på att gå till gymmet men vet inte om jag får med mig någon och det är inte så kul när man är där själv. Jaja, vi får se hur det blir.

Slowing the train I prepared to get of, that’s when the rush is returning.

Herregud, klockan är bara 11 och jag trodde det var myyyyyycket senare. Är tröttare än jag vet inte vad så det är nog bäst att jag går och lägger mig så jag orkar upp imorgon. Ska rida ut med gabb vid halv 12, så behöver va i stallet runt halv 11 isåf eftersom jag vill göra klart grejorna innan jag rider. Så jag gör nog bäst i att gå och borsta tänderna nu och sen lägga mig. Godnatt!

Det är ett handikapp att livet, hoppet, ivern brinner för starkt

Tjahejhallå
Sitter just nu och väntar på att mamma och pappa ska komma hem, då ska vi fika lite och sen ska vi till stallet och ta in hästarna. Gick upp vid 10 idag, sen dess har jag inte gjort ett skit. Har legat i soffan och kollat på barnprogram och ätit glass.
Ska nog bara borsta lite på Razzel idag, det är typ snöblandat regn ute så jag känner mig inte så lockad att rida eller gå med honom, och jag skulle tro att Razzel inte heller är så pigg på att gå ut i det här skitvädret. Men nu kom visst mamma och pappa så nu ska jag gå ner och fika.
Hejdå

Varit död i minuter, hela själen var bruten

Haha, har nyss suttit och kollat på alla avsnittena av Flickorna på Klitteholm från cirkus möller, haha lika roligt varje gång!
Red för första gången på flera månader på min gos Razzel idag. Det gick jättebra och han var så snäll så. Sen har jag varit och gymmat med Hanna också nu ikväll. Hade inte så mycket ork idag kände jag, men det var bättre än att inte göra någonting iallafall. Men nu ska jag ta en dusch, hejs.

I guess I can scare you, when showing my scars

Gick upp tidigt idag eftersom jag och Hanna F skulle kolla på Marias hoppträning nere vid hallberg, men det var fortfarande teori och sånt när vi gick ner så vi gick tillbaka till vårat stall igen. Skulle egentligen ha ridit ut idag med Madde men så blev det inte, pga av allt snöande bl.a. Är helt sjukt vad mycket snö det har kommit! Åkte hem strax efter 1 iallafall, och då åkte vi och handlade lite och sen gjorde vi hemmagjord pizza, supergott! Sen skulle jag och Hanna F gymma men då var tydligen gymmet stängt. Vi kom dit 5 och det hade stäng 4, väldigt irriterande. Så inget blev riktigt som jag tänkt mig idag. Men jag och Hanna åkte hem till henne då iallafall och kollade på en konstig film, Black Swan hette den. Den var hemsk och jag kommer förmodligen ha mardrömmar om äckliga nagelband som blir avslitna inatt, härligt! Nu ska jag sova snart, så godnatt.

Everybody needs a song, a beautiful melody when the night's so long

Hejhopp!
Gick upp vid tiotiden idag, gick hem till Ida när jag var klar och vi gick vidare ner till stan. Köpte ett halsband på Kappahl + ett par gosiga mjukisbrallor på intersport, behövde verkligen ett par nya! Har slöat omkring i mina gamla, svarta mjukisar som jag fick när jag gick i fotboll, riktigt längesen alltså. Sen tog jag och Ida en fika på cafe paus, vi var duktiga båda två och tog vatten till vårat fika. Gick hemåt vid halv 2 och då åt jag pannkakor.
Sen åkte jag och mamma till stallet och tog in hästarna. Bestämde med Madde också att jag ska rida ut på Razzel imorn med henne och Razinne. Han har ju varit så himla snäll nu när jag har gått med honom och det är ju så mycket snö nu så det gör inget att han inte har skor bak, så äntligen ska jag få rida min pärla igen :D Ska bli skoj även om vi bara ska skritta. När jag kom hem från stallet var jag med Hanna J en stund iallafall, vi jobbade lite med styrelsegrejen och försökte ragga folk till styrelsen, gick lite halvdåligt måste jag säga. Slutade med att vi hamnade vid datorn och fixade med Hannas blogg istället, haha. Sen kollade jag på göta kanal 2.
Morgondagens planer blir att först kolla på Maria Perssons hoppträning nere vid hallbergs ridhus, jag och Hanna F ska ha med varm choklad, bullar och filtar att värma oss med, mys! Sen ska jag ju rida då somsagt och sen ska jag och Hanna gymma. Men nu ska jag dejta kudden, godnatt!
Nya klänningen

Mitt 2010

Ska lägga in lite bilder nu från mitt 2010.

JANUARI

Gjorde inte mycket intressant, var till säfsen med skolan efter lovet. Jag hade inte satt igång Razzel än.


FEBRUARI

Åkte till Scandinavium med CHPK och kollade på Gbg Horseshow och handlade på mässan. Började rida på Razzel i slutet av februari.

MARS

Hade nästan inga bilder ifårn mars, så allt jag gjorde var väl att gå i skolan, ta egobilder och ta fula kort på peps-olof verkar det som.



APRIL

Gjorde inte mycket i april heller verkar det som. Färgade håret mörkare iallafall, var till stockholm med skolan och var i full gång med Razzel.

MAJ



Skolan hade sin årliga djurgårdslunk, jag och snaris sprang (gick) 6 km tillsammans. Hade tjejkväll med mina vänner, och var iväg på min första tävling med Razzel, gick sisådär.

JUNI




I Juni hade vi skolavslutning, så nu kom äntligen sommarlovet vi alla väntat på. CHPK hade grillkväll i Baggerud, som varje år, och jag åkte på min andra tävling med Razzel, den här gången i Gullspång. Nu gick det betydligt bättre och vi nollade i båda klasserna och fick med oss 2 clear round rosetter hem.

JULI


Jag, Hanna F och Hanna J bodde i Maddes hus nere vid stallet i några dagar och nätter medans Madde var på semester med sin familj. Den 22 Juli firade familjen och släkten Johans arton-årsdag och han fick det här fenomenalt snygga födelsekortet av mig. Var och tävlade i både Hova och på CRK, i Hova gick det toppen och vi var nolla i båda klasserna igen medans på CRK vet jag inte vad det blev, det gick riktigt dåligt och vi stannade ut oss i andra klassen. Men det var riktigt varmt och både jag och Razzel hade nog slut på bensin... 6 Juli var en speciell dag, för då var det ett helt år sen min älskade Pieter togs bort. Saknar dig lika mycket nu som då älskade ponnybus<3


AUGUSTI



Började skolan igen i augusti. Denna gång i gymnasiet. En av dom sista dagarna på sommarlovet spenderade Hanna J och jag i mitt kök och bakade inför CHPK's centimeterhoppning/KM. Blev inga goda kakor. Vann KM för storhäst. Var också och tävlade både i Mariestad och på Hammarö, gick bra på båda tävlingarna! Startade mina första avd A klasser.


SEPTEMBER


Kom igång riktigt ordentligt med springningen den här månaden, hoppas jag har lika bra inställning nu till våren! Försökte mig också på den väldigt svåra uppgiften att rosta mackor, gick inget vidare som ni ser...

OKTOBER


Hade inte direkt så många bilder ifrån oktober, men som ni ser beställde jag kläder från nelly.com och gosade med peps-olof. Kämpade på med skolan och var även och tävlade. Tävlade i Karlskoga och Grums, gick bra på båda ställena. Karlskoga var sista tävlingen för 2010 för mig och Razzel.


NOVEMBER


Åkte till Stockholm med mammis och mormor och shoppade i november. Fick med mig mycket fint hem och var riktigt nöjd. Det blev väldigt kallt också, så man fick klä på sig en hel del kläder när man skulle till stallet. Skulle ha varit med och hopptränat för Pelle, men Razzel fick en hovböld. När den var läkt ställde vi av Razzel. Jag fyllde år också.


DECEMBER


Gjorde inte särskilt mycket i december, var i skolan som vanligt och gymmade och så. Köpte lite nya kläder och spelade bingolotto, som gick förjävligt. Hatar numera bingolotto. Firade jul och fick många fina julklappar, var lite sjuk ibland.
Tycker 2010 har varit ett bra år, men det är skönt nu att ha gått in i 2011. Nytt år, nya möjligheter! ;D


Please give me some believe

Hej
Känner att jag verkligen behöver nysa just nu men så kommer inte nysen och det är såååå irriterande! Försöker titta i lampor som man ska när man vill få ut nysen, men den vill inte. Nysjävel.
Iallafall, ska inte skriva ett helt inlägg om nysar om ni trodde deeeeeeet. Gick upp tidigt idag, ca kvart i tio. Jag, Hanna och pappa skulle egentligen åka till Hultet och åka längdskidor, men så blev det icke eftersom det var snöstorm ute. Ingen trevligt väder att åka skidor i, usch nej! Så jag har legat inne och halvsovit nästan hela dagen. Har legat nere i soffan och kollat på teve och så. Fram tills kl 2 när pappa tvingade mig och Johan att följa med honom ut och skotta. Då blev jag kall och blöt ute i äckelvädret, TOPPEN. Efter det bakade jag en kladdkaka och lite så, och sen när mammis kom vid 6 typ fikade vi lite och sånt och sen begav vi oss till stallet och kvällsfodrade.
Igår gjorde jag inte heller så mycket, var och gymmade med Hanna F på morgonen, och sen var jag och pappa ute och gick med Razzel under dagen och på kvällen var jag med Hanna J. Fick min klänning ifrån Topshop idag också, den passade ganska bra. Lite stor i överdelen eller vad man ska säga, men man har ju oftast en kofta eller något över så det gör inte så mycket. Lägger in bilder senare på den, nu ska jag duscha. Hejs
Sommarbild. Tänkte göra ett inlägg senare där jag lägger in en bild från varje månad under 2010, orkar absolut inte skriva någon detaljerad jobbid årsresumé.

I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år

Sitter och kollar på lite olika hemsidor efter ofodrat regntäcke som jag kan ha till våren/sommarn på Razzel på regniga tävlingar. Vill ju ha lite finare då såklart eftersom det ska vara till tävling, men alla fina är ju så dyra.
989 kr från Horze.
Elite regntäcke m/ bogveck
ZOOMA BILD

845 kr, Catago från Filippas Ridsport.


1675 kr. från Börjes.


Vet att jag är snål också, men skulle iallafall bli glad om jag hittade ett fint tävlingstäcke för 500 istället för 1000 kr... Får hoppas att jag gör något fynd på mässan i skandinavium nu i februari. Längtar längtar längtar! Är alltid lika roligt på Gbg Horse Show, och när jag går runt på mässan är jag i himmelriket! Men nu ska jag sova, puss och godnatt.

Den Andra Januari TvåtusenELVA

Har inte gjort ett dugg vettigt idag förutom när jag och mamsen var ute och gick med Razzel. Jag fick hålla reda på honom och mamma tog lite kort, och var en säkerhetsåtgärd. Vi tänkte som så att om han skulle börja dumma sig så skulle mamma hänga sig i svansen på honom och tynga ner så att han inte skulle orka busa mer. Ganska smart, enligt mig. Heheeeeeeehehhhhhe. Men nu behövdes inte den säkerhetsåtgärden eftersom min lilla plutt är så snäll så. Och här får ni lite bilder:
Min söta åsna!

Everybody needs a soul

Kollade nyss på The Last Song, fyfaaaaaan vilken sorglig och fin film. Har tjutit ögonen av mig, men den var väldigt bra iallafall. Ska gå och lägga mig nu så att jag orkar upp i tid imorn, idag vaknade jag halv tre vilket inte är okej. Så godnatt!

Röööööööööööööööööv

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH JAG ORKAR INTEEEEEEEEE. Skrev nyss ett kanonbra inlägg om min dag, sen råkade jag trycka bort allting, och bara 2 meningar av inlägget sparades som ett utkast. Mitt liv är förstört. Orkar verkligen inte skriva om inlägget nu, kanske kommer senare. Nu ska jag gå och tröstäta turkisk peppar och ahlgrens bilar och hetsdricka cola. Jag passar också på att förbanna dagen jag skaffade blogg, och jag förbannar också dagen jag började använda pappas skitdator som jag sitter vid just nu istället för min lilla duktiga, bärbara dator. Tröstpresenter är varmt välkomna.

RSS 2.0