äntligen fredag

hejhej
kom nyss hem från skolan. Hade no,so och svenska idag. Gjorde även so provet, som jag hade pluggat riktigt mycket inför för jag ville få mvg på de så jag kan höja mig till mvg i so. tror iaf provet gick bra. Hade fått hem mina kläder också som jag beställde från ginatricot, ett linne och en tröja. :) det gillas. Nu ska jag äta sen bär det av mot stallet. puss

linnet:

ren spegel, hehehe.



tröjan:

I will follow you into the dark

har pluggat klart nu, fyfan vad gött. Har även hunnit trycka i mig glass och cola. Mumma! Nu blir det duschen sen ska jag kolla på någon film hade jag tänkt mig!


Mitt hår före färgningen:




Mitt hår efter färgningen:







CARRIED AWAY BY THE MOONLIGHT SHADOWS

hello
kom ganska nyss hem från skolan, har hunnit äta prinskorv och potatis. Var helt okej idag i skolan, hade bild, so, lunch, franska, matte, elevensval. Nu ska jag plugga lite inför so-provet imorn innan mamma kommer hem, då ska vi åka till stallet så ska hon rida osv och jag ska äta godis. Sen ska jag plugga, plugga, plugga igen. Eller med andra ord dö,dö,dö. ska iaf tvinga mamma köpa cola till mig, så KANSKE jag överlever. Kan ju även berätta att jag är rätt så jävla irriterad på min blogg för den dampar när man ska lägga upp bilder.
HEJDÅ


EMMA HATAR EKELSKOLAN

Har pluggat nu, fyfaaaaaaan vad jag har sletet. inte riktigt, men IALLAFALL, nu väntar jag på att mamma ska komma hem så att vi kan åka till stallet så jag kan rida så jag kan åka hem sen och duscha och hoppa i myskläder och bara myyyyyyyyyyysa. ah typ så ja. regnar typ ute, inte gosigt alls men vad gör man. men nu ska jag minsann gå och byta om till ridklär eller vad jag nu ska hitta på. puss



livet är väl till för att man ska glömma, men du lever kvar i mina drömmar

CALIFORNIA HERE WE COME

bilder på vad jag köpte i stockholm:


söt blus från bikbok



linne från bikbok



klänning - bikbok



kofta, också bikbok, haha.


Handlade inte så mycket, men är nöjd med det jag köpte. Ska även beställa lite kläder hade jag tänkt mig.
Fick förövrigt sluta typ 12 idag pga prov och inställda lektioner. gött mos. nu ska jag ta tag i pluggandet sen i eftermiddar blir det stallet.
ciao


onsdag

Tja bloggen!
Tänkte göra ett snabbt inlägg innan jag drar till skolan. Idag har jag på mig en kofta från bikbok, randig klänning från bikbok, leggins från veromoda, armband från kappahl, halsband från oriflame. Tänkte lägga upp bilder på vad jag köpte i stockholm ikväll, och jag kan ju också nämna att min dag i stockholm var awesome!
hejdå


TRÖTT

Hej
Gick upp halv åtta imorse, åkte direkt till stallet och gjorde grejerna till mysan & razzel, och red på ridbanan. Även mamma red en sväng på razzel, han såg riktigt fint ut. Känns bra att hon börjar komma igång med ridningen, så att jag hinner med att plugga också när jag går natur sen. aja, sen åkte vi till kilsviken iaf. Började med att måla barbie hinder med emma nykvist och ellen. Sen flyttade vi lite hinder och tömde förrådet osv, slet ordentligt iaf så det känns i armarna nu. Men nu ska jag snart åka till stallet igen och ge mysan hennes medicin, sen ska jag äta mat och sen blire att parkera mig i soffan och kolla på gossip girl. Tagga stockholm imorn!
puss

MEET ME HALFWAY

Tjo!
Sitter här med hårfärg i håret just nu, ska skölja ur det om en liten stund. :) Idag har jag inte gjort ett skit förutom att solat och ridit. Imorn blir det att åka till kilsviken vid elva, och ha fixardag inför tävlingarna. Skit kul.......... haha, fast lite kul kanske det blir eftersom vi ska måla vårat barbie hinder :> det kommer bli det vackrste hindret i hela sverige! Men nu ska jag kika på några bloggar, sen ska jag somsagt skölja ur färgen, sen ska jag kolla på green street hooligans för det orkade jag inte igår.
Hejda



Köpte chokladbrun mocka, hoppas det blir bra :)

KLÄDER

Här kommer lite kläder jag vill köpa när jag är i stockholm:











Det här var bara lite av alla kläder jag vill ha :)


äntligen fredag!

hola!
kom nyss hem från skolan, alltid lika roligt i skolan. hehe,hehe,hehe. nej men nu ska jag vara lite seriös. Har nyss ätit och nu ska jag snart lyfta röven från stolen och cykla ner till stallet :) blir nog ingen ridning idag, är inte taggad för 5 öre att rida. det regnar nästan och idag är bara en sån dag när man är trött och inte orkar någonting. Fick även veta lite tråkiga saker idag i skolan, dålig stil säger jag bara! men nu ska jag som sagt dra till stallet, kanske kommer ett till inlägg ikväll om ni har riktigt tur. Tänker eventuellt lägga upp bilder på kläder jag vill köpa på måndag när jag åker till stockholm med alla 9:or på min skola.
Ciao



You say it best when you say nothing at all.

JEUDI

Tjenis
Min dag har vart som den brukar vara på torsdagar, extremt rolig,spännande,intressant osv. Den började med att jag gick upp och åt frulle, sen vandrade jag till skolan, så var jag där ända tills halv 2 typ, då gick jag hem. När jag var hemma tryckte jag i mig typ 618 pannkakor, sen trampade jag till stallet på min inte ett dugg tung trampade cykel, sen red jag och grejade, sen cyklade jag hem på min inte ett dugg tung trampade cykel, då stekte jag ägg och gjorde äggmacka, inga fel. Nu ska jag duscha hade jag tänkt mig, sen tror jag att jag hade tänkt mig att kolla på green street hooligans, och där har ni min dag.
Hejrå


OCH för er som inte är lika smarta som mig, så betyder jeudi torsdag på franska! MVG till mig, tack linda!

I HOPE YOU CAN FIND YOUR WAY BACK, TO THE PLACE WHERE YOU BELONG











Please come back, my loss of you hurting me every day, every hour, every minute, every second.

HEJ

jag är ledig från skolan idag för det är studiedag, och gissa när jag gick upp. jo kl 7, för jag skulle fodra morron i stallet. underbart, HEHE. aja, red ut idag iaf, blev en långtur till "bergen" som vi kallar det. Han var så galen när jag red iväg, så då fick han straffet att gå på en långtur. Sen skulle jag och Hanna gå ut och springa i skogen och vara duktiga, men vi gick bara och prata istället :c så kan det gå. när jag kom hem stekte jag bacon och kokade makaroner, mumma. Nu ska jag sova en stund och ta igen att jag gick upp så tidigt, sen får vi se vad det blir.
ciao



min söta hest


måndag, och jag är trött

HEJ
jääääävlar vad svårt jag hade att komma upp imorse när klockan ringde, helgerna går alltid alldeles för fort! igår gjorde jag iaf inget speciellt, var i stallet på  förmiddan och kollade gossip girl på kvällen, som vanligt alltså, heahe. Idag var jag i skolan, gick omkring som om jag vore död, så jäkla trött var jag. Kom rätt nyss hem från stallet, red i skogen på min galna häst, fick knappt stopp på han i galoppen. Aja, nu ska jag duscha och sen blire svenska hollywoodfruar.
puss

DUKTIG HEST

Hellu
smurfhoppningen idag gick brao, hoppade felfritt i både 70 och 90 cm så det blev 2 rosetter med hem :) duktig razzel! när vi kom hem från stallet gjorde jag mig iordning, sen bar det av till släktkalas, moster tutan fyllde 70. congratz to her.
Ciao!


jag och razzel, bild från i somras

FREDAG

Tjobre
jag sitter här och taggar inför "smurfhoppning" imorn, hahah. ska vara med och hoppa 70 och 90 cm. hoppade lite på ridbanan idag och det gick schetbra, så nu hoppas jag att han sköter sig lika bra imorn :-) på kvällen kommer kanske gabbi (larsson) to my place, så då ska vi kolla på alice in wonderland. inga fel. sen kan jag ju nämna att jag inte har en aning om hur det gick idag på np i matte, kändes både bra och dåligt så vem vet hur det gick. aja, nu ska jag gå ner och hämta cola =D

bra låt:
dallas friends-lisa miskowski, eller hur fan hon stavas. 

I saw the stars you were tangeled in, it didn't look so comfortable... no, no
But you, you laughed so hard and I cried out your name
Please tell me what to do... you, you



15 APRIL

Tjena!
Har inte gjort något speciellt idag, var i skolan först och sen drog jag till stallet. Imorn ska vi ha np i matte, och vi fick träna på ett gammalt np i matte idag, och det var med grejer som jag aldrig har hört talas om, har ju inte direkt den effektivaste matteläraren.... Har genomgång 1 gång i halvåret typ. Så jag kommer troligen faila imorn på matte provet, men aja. Det gick bra när jag red iaf, hade markarbete på ridbanan.
Hejra



min gos hest


Skulle sitta jävligt fint med sommar nu




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0