Dom hade mycket att säga - Andreas Grega

Gårkvällen var toppen! Hade riktigt kul på fastingen, var där med Ida, Amanda och Lina och öste virvelvinden, och sen träffa vi ju massa annat trevligt folk där också. Drog dock hem vid 12 eftersom jag hade tävling idag. Här är bilder från igår, var ju hemma hos idis först och åt underbar god mat, kyckling, pomfrits och massa sallad. Tummen upp!


Så här mycket var det kvar när jag och Ida var mätta... Hahaha tjockisar!!!


Jag, Amandis och Linis i virvelvinden, stenhårda


Sen kan jag ju passa på att berätta hur det gick på tävlingen i Säffle idag då när jag ändå är igång! I första klassen som var 1 m A0:A0 var razzel JÄTTEfin, men tyvärr peta vi sista hindret i omhoppningen. Mitt slarvfel! Men det räckte ändå till en fjärde placering så jag är toppennöjd med denna klass!
I andra klassen som var 1 m A:1, och även lagklassen så petade vi ett hinder i grunden. Var väl mest otur får jag säga för razzel var riktigt bra även här. Tror laget slutade på en tredje plats sammanlagt efter alla omgångarna, det här var ju finalen, så även där kan vi vara nöjda och glada! Nu förstår ni, ska jag ta en dusch och sedan fixa iordning mig inför kvällen. Blir massa bus på stan ikväll med, virvelvinden är ju GIVEN och sen får vi se om jag vågar mig upp i batmankarusellen.... Aja, här har ni bilder från idag! Hejs
Ska det va så ska det va ordentligt tänkte antagligen Razzel, haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0