Forget my heart

hej
Har svin tråkigt, har bytt till johans gamla dator och han hade rensat den så nu sitter jag och installerar massa program igen, bl.a spotify och msn. Ett stort + är ju iallfall att den här datorn är inte lika seg! Dessutom kan man spela sims på den ;) Det kunde man inte på våran gamla för den var typ trasig på 100 olika sätt känns det som.

Gårdagen spenderade jag i skolan, sen vart det stallet - red dock inte - och sen sov jag hemma hos hanna. Vi gick och la oss hyffsat tidigt eftersom vi skulle upp 6 imorse eftersom hanna tävlade idag! Så det var 2 trötta tjejer som åkte till stallet imorse, men vi piggnade till ganska snabbt sen, efter ett tag. Och så sov vi ju i bilen, givet det! Tävlingen var iallafall i säffle, och mysan var skitfin för hanna på framridningen och framhoppningen, sen va hon en åsna inne på tävlingsbanan. Men Hanna red toppenbra och det var första hopptävlingen för dom på riktigt länge eftersom mysan har varit skadad, så jag tror Hanna var ganska nöjd ändå. Vi avslutade med donken på vägen hem, det satt fint det! Men jag har ätit så jäkla onyttigt den här veckan så imorn måste jag verkligen ut och springa. Lär ju rulla fram tillslut annars.

Men ja, nu vet ni vad jag har för mig.
herraåaå


Fick bara några bilder på hanna och mysan i collecting ring, innan de gick in på banan. Bilderna blev inte så bra men det är iallafall bilder!





Bra låt från filmen Failure to Launch (Hemma bäst)
Simon Steadman – Forget My Heart


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0