Jag bär tyngden utav rymden

Hejhallå!
Har precis kollat på the proposal, orkade dock inte kolla klart eftersom jag fick kolla på den med spansk text, för batterier i tevedosan va slut så det gick inte att ändra. Så det var väl inte sådär asakul att kolla då kände jag, men jag stod ut ungefär halva filmen iallafall!

Hade ju somsagt samhällsprov idag, som jag hade pluggat rätt mycket till iannan och jag tror faktiskt det gick skapligt! :) Hoppas på iallafall ett vg men vi får se, det märks vad det blir. Hade idrott som sista lektion så cyklade hem ( livsfarligt att cykla i sånt här väder!!!!) och satta mig vid datorn direkt. Hade inte tänkt rida för jag var så trött, men sen ringde hanna mig och tvingade mig komma till stallet och rida med henne, haha. Så då skrittade vi lilla djurgårdsrundan och vi frös ihjäl flera gånger om. USCH hatar att det är sånt här äckelväder redan i oktober.

Funderar på att gå och ta mig en nattmacka nu, har inte ätit sen lunchen typ, hoho. Imorn ska jag rida med hanna på förmiddagen, allt jag vet just nu. Får se vad resten av dagen bjuder på, behöver iallafall åka ner till pressbyrån och fixa ett resepass. Men aaaaaaaah, nu ska jag gå och ta mig en prickekorvmacka, sen är jag nöjd och lycklig. Adios. 

  
hade på mig detta idag. + ett par jeans, ganska uppenbart kanske, höhöhö.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0