From where I'm standing

Hejsan. Gick upp 10 idag, ska försöka gå upp ändå lite tidigare, typ halv 9 resten av veckan, så att jag inte får en chock på måndag när det är skola och jag ska gå upp sju ;) fast på måndag börjar vi 10 tror jag så då behöver jag ju inte gå upp sju :D Hihi! Har iallafall inte gjort något speciellt hitills idag, har städat rummet lite osv.

Tror jag ska göra en sallad till lunch, jag gillar ju inte sallad egentligen med blev lite sugen på det i lördags när jag såg salladen som hanna hade köpt på charlies, den såg riktigt mumsig ut! När jag har gjort salladen och sen ätit upp den så ska jag åka till stallet och rida ut på en riktigt travtur tänkte jag! Sen ikväll ska jag ut och springa igen :c satan i gatan vad jag har blivit duktig! Försöker ju tillochmed trappa ner på cola drickandet, fast det lär ju absolut inte gå! Ingen emma utan cola liksom. Aja, nu ska jag bege mig ner mot köket! puss



Måste bara ta ut mina agressioner lite också för en grej, det är så jävla dåligt! Det finns några bra låtar med Schuyler Fisk på youtube, MEN DOM FINNS INTE PÅ SPOTIFY. Så jäääävla irriterande, jag orkar liksom inte sitta och lyssna på dom på youtube? Jag vill ju ha dom på min spotify lista där jag har all annan bra musik. Jäkla #%&¤##& spotify.

Schuyler Fisk - Cold heart
http://www.youtube.com/watch?v=6Xs2lzQ28TE&feature=related

Schuyler Fisk - From where im standing
http://www.youtube.com/watch?v=Z-qM-aVen6Y&feature=related


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0