Johnny Cash - One

Kan börja det här inlägget direkt med att säga att jag är på förbannat dåligt humör. Då var det avklarat, nu behöver ni inte undra om det iallafall!

Gick upp 10 idag, för att hinna rida och äta och fixa mig innan vi skulle på släktkalas vid 4. Åkte ner till stallet och gjorde alla grejer och gav dom lunchen osv, så långt var allt som vanligt. MEN, sen skulle jag rida, och jag kände direkt att Razzel kändes konstig, det visade sig att han var halt på höger fram... :( Hoppas just nu på att det bara är en sträckning eller något annat simpelt som går över snabbt så att jag kan ställa av honom med en bra känsla sen.

Kan inte sluta tänka på varför JAG jämt ska ha all jävla otur här i världen. Jag är inte religiös så jag tror inte på gud och all den där skiten, men det är ju nästan så man börjar undra om han inte finns ändå, och har något jävligt starkt motiv till att ogilla mig. Känner på mig att det är så det är. Hehehehe, älskar att jag har sånt jävla flyt hela tiden. 

Kollade nyss på vampires suck, hahaha den filmen förstod sig på min humor! Den var typ den enda ljuspunkten på den här ondskefulla dagen. 

Nu ska jag gå och fortsätta göra det jag är bäst på, att sura och tröstäta. Har blivit redigt duktig på det genom åren. Ha en dålig kväll, för det ska jag. HERRÅ

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0