27 Oktober

Just nu sitter jag här och har rätt nyss ätit kassler och makaroner. Inte direkt grillad fläskfilé och hasselbackpotatis som jag egentligen var sugen på men det fick väl duga antar jag... SLutade skolan halv 1 idag så har varit hemma ett tag. Nu ska jag snart iväg till stallet och rida. Är inte så jävla taggad på det dock eftersom DET REGNAR, och jag hatar regn. Eller jag hatar snarare att bli blöt, och det blir man ju när det regnar. Tvi. Men det är bara att göra det ändå. Måste rida idag så har inget val.

Igår gjorde jag ingenting speciellt, skrittade ut en sväng med hanna. Och i måndags var jag ju i karlstad på clinic med lotta björe och sylve söderstrand, och det var riktigt bra kan jag säga! Det var 2 grupper som red, och dne andra var helt klart roligast för dom som red tävlar på 1,40 nivå, och dom var sjukt duktiga. Var hemma typ 10.

Ikväll när jag kommer hem ska jag göra no läxan, sen ska jag soooooova för fy i helvete vad trött jag har varit idag, värre än vanligt ju. Kanske kommer något mer inlägg ikväll, det märks! puss




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0