TRÄNINGSVERK!!!

Hejhallå. Jag gick upp tio i elva idag så har rätt nyss ätit frulle typ. Jag kan säga att jag har en redigt go träningsverk från igår! :c Jag och madde träffades 7 i stallet och sprang sen mot skogen. Vi joggade till en brant backe i skogen och sprang sedan uppför den 6 gånger, eller ja, jag gjorde det 6 gånger, madde sprang nog uppför den 8-9 gånger, hon har bättre kondition än jag! Sen joggade vi hemåt igen, tog en annan väg hem så det blev lite längre. Jag gick dock sista vägen, var så himla trött och nästan yr då, haha men det var inte så konstigt för när jag kom tillbaka så står madde där och stretchar och bara: " vi sprang 7 km" haha jag som är van att jogga 3 km =D Fast jag sprang ju typ, 6 km eftersom jag gick sista biten hem, men är skit nöjd ändå :)

Iaf, åker nog till stallet vid 3 idag, ska ju putsa lite lätt på grejerna bara, putsade ju allt i onsdags, men ska fixa iordning allting inför imorn osv, ska ju åka till björneborg och vara med på 90 cm på centimeterhoppningen och sen KM klassen som går i 1 m :) Tror faktiskt att det kommer gå bra, han har varit så jäkla fin sista tiden! Sen ska jag iaf tillbringa resten av kvälllen i maddes hus och va barnvakt åt samuel, emelie och emil! Det blir sova i soffan för min del..... Haha nejdå, om jag känner dom busungarna rätt så kommer jag inte få ta det lugnt ikväll ;)

Har föresten skaffat mig ett youtube konto idag, så jag la upp en film från när jag hoppade för maria första gången, 1 augusti alltså. Vilken skillnad det är nu 20 dagar senare :)

http://www.youtube.com/user/emmaandersson11

Nu ska jag göra mig iordning :p puss

razzel kliar sig


i guess it's not the way
you always planned it
looks like you're heading for a
crash landing
that's just the way it looks
from where i'm standing
from where i'm standing


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0