Kväll i Björneborg

Tjena
Sitter här och är proppmätt av pizza. Och cola. Och pizzasallad. Hehehe. Skolan var lugn idag, missade första lektionen, var hos tandläkarn. Buhuhu! Men jag överlevde! Andra lektionen blev inställd, 3:e prata vi mest typ och skrev svar på uppgifter om politiker, sista lektionen va idrott men vi gick bara igenom kriterierna och seightseenade runt i brogårdshallen osv, så vi fick sluta tidigare. Åkte till stallet vid kvart över 4, va hemma igen halv 6. Blev ingen ridning idag heller, har inte haft någon ork dom här senaste dagarna... Men imorn ska jag rida och sen kommer jag komma igång ordentligt igen, ska ju tävla 25 september så blir hårdträning fram till det.

Iaf, vid 6 åkte jag och mamma till bjb, började med att sätta upp dressyr staket osv, sen vid halv åtta inträffade en liten incident... Hahaha en av hundarna hade typ rullat sig i bajs för hon stank verkligen skit sen hade hon sprungit omkring i diket med vatten i, sen springer hundjäveln mot mig så jag bara: "NEJ spring iväg" så då springer hunden mot hanna som tar världens hopp över dressyr staketet och gör en skit rolig min i ansiktet, och sen hoppar hunden upp på henne, så hennes byxor stank skit sen hahahahahahaha och hannas ansiktsuttryck var obetalbart hhaha :D så då bytte hanna byxor sen gick hon och jag in till "centrum" och beställde pizza. Medans pizzorna gjordes gick vi ut och vänta och då börjar några äckliga fyllon skrika till oss så då blev jag arg och skällde på dom, sen när vi sitter inne på pizzerian och väntar på pizzorna så äre 2 gubbar som pratar, och dom bara" ja och det blir ju inte bättre när dom där tjejerna muckade med fyllona" hahah.
Sen var jag smart när vi satt och åt pizzan i idrottplatsens samlingsrum typ, så kommer domarn in fast jag visste inte att han var domarn så jag fråga: "vann ni?" och han bara:" eh nej jag dömde ju" hahaha bra där emmmmmma =D blev långt inlägg, menmen! puss


längtar lite till vintern faktiskt, då ska jag vara lite bättre än såhär på att åka skidor...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0