För andra gången tappar jag kontroll. Förlorar allt jag har och börjar om på noll.

Tjo! Sitter och lyssnar på Ken Ring- Ber en bön. Hittade den på min spotify lista och kommer ihåg att jag lyssnade skit mycket på den när den kom ut på youtube, tänkte alltid på min pieter när jag hörde den, han fanns ju inte längre då. Usch vad jag saknar honom... Det är så hemskt att veta att man aldrig mer får träffa han.


Iaf, jag gick upp 7 idag, för jag hade morgonfodringen. Lite jobbigt att gå upp så tidigt men när man väl kommer ner till stallet så blir man super pigg, man kan inte annat än bli glad när alla hästar gnäggar till en så fort man kommer innanför dörren. Speciellt min lilla razzel. Fast han är faktiskt en riktig tjur gubbe annars på morgonen, dom första sekunderna ser han söt ut sen blir han arg om man inte skyndar på med maten och då står han och grinar och bankar i väggen, haha min lilla surgubbe!
När jag hade fodrat och släppt ut alla hästarna så gjorde jag grejerna. Sen hade jag hopp kurs för Maria persson kl 11, det gick kanonbra! Så himla kul att det går bra för oss igen, ett tag gick det ju bara bakåt kändes det som! När jag hade pysslat om razzel så cyklade jag hem och gjorde mat och åt upp den. Sen efter ett tag baka jag kladdkaka, var så jekla sugen på något så jag kunde inte låta bli :3 Så nu ska jag snart gå ner och smaka på den, sen ska jag duscha. Vid halv 6 ska jag möta upp mamma vid intersport så ska vi handla springskor till mig, det var på tiden! Sen vid 7 ska jag till stallet så ska jag och madde ut i skoougen och springa och ha backträning. Ajaaaaaa, cya.

Hopp övningen jag gjorde idag:

Man kanske inte ser så jätte bra men började i högervarvet och trav hoppade ett kryss (travbom 2,5 meter framför) landade i galopp red över 2 galoppbommar fram till stigsprånget (8,75 m från krysset till stigsprånget) sen fortsatte jag och vände snett igenom och red över 2 galoppbommar och hoppade sedan räcket med vattenmatta under, sen ut i vänster varv och upp på linjen på andra långsidan med först oxern och sen räcket. I brist på matchande bommar ställde jag sockerbitarna under räcket, toppen det ;) Ska iaf va 17 m mellan oxern och räcket, alltså 4 galoppsprång. Hoppade allting som en bana i slutet, som den röda linjen så fint markerar ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0