day two

hello, har precis tagit en dusch. Det var varmt och skönt, jag frös innan :c Började min andra skoldag halv 10 imorse, först vare massa info om hur man räknar ihop kurs poäng och bla bla bla, fatta inte ett skit av det typ. Sen gjorde vi lite grejer för att lära känna varandra bättre. Sen vare lunch sen blev man indelade i grupper, i varje grupp vare 2 ettor, 2 tvåor och 2 treor. Sen skulle vi ta reda på massa politik mojs, sen slutade vi strax före 3.
När jag kom hem från skolan så gjorde jag mat, baconsallad! =D Det behövdes för det var så jäkla äcklig mat på brogårn, potatisen var helt vattnig typ, usch. Efter att jag ätit klart så åkte jag till stallet och red ut med hanna, mysan var lite halvgalen sisådär och razzel var väl lite taggad han med typ, hehohahihe. Sen cyklade jag hem, och kollade lite på tv osv och sen duschade jag somsagt :)
Skulle ju egentligen dragit ut och sprungit idag med madde men hon hade nog glömt det tror jag för i stallet sa hon inget om det, och sen åkte hon ut till ridskolan för emelie hade ridlektion. Menmen! Jag sprang ju elljus spåret igår så det var bara skönt att slippa idag ;) men nu ska jag kolla på någon film hade jag tänkt! herrA


2008, haha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0